PiotrekJ Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 PIKA napisał(a):Tak se tlumacz :mad: :evil_lol: Ja już dziś więcej się nie kłócę, niech Ci będzie :evil_lol: :p ... Quote
Asiaczek Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 PiotrekJ = dżentelmen! Nikt nie zaprzeczy, prawda? Pzdr. Quote
PIKA Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ja już dziś więcej się nie kłócę, niech Ci będzie :evil_lol: :p ... Aha, czyli przyznajesz, ze sie klociles :evil_lol: [quote name='Asiaczek']PiotrekJ = dżentelmen! Nikt nie zaprzeczy, prawda? Pzdr.Nikt by nie smiał :mad: Quote
Pysia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Karol ?? Tak jak mój " syneczek " ;) No to wesoło będzie z dziewczynami za kilka lat już:evil_lol: Gratulacje !!:lilangel: :smilecol: :thumbs: :Cool!: Quote
agabass Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 [quote name='Pysia']Karol ?? Tak jak mój " syneczek " ;) No to wesoło będzie z dziewczynami za kilka lat już:evil_lol: Gratulacje !!:lilangel: :smilecol: :thumbs: :Cool!: och Karol:lol: :loveu: ;) Quote
Pysia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Ja juz wiem jakie to powiedzenie z filmu jest prawdziwe....:evil_lol: Wypisz wymaluj....Masakra :evil_lol: Quote
agabass Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Pysia napisał(a):Ja juz wiem jakie to powiedzenie z filmu jest prawdziwe....:evil_lol: Wypisz wymaluj....Masakra :evil_lol: nie może być tak źle :razz: Quote
Pysia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Jest...Uwierz :evil_lol: Ściemniacz i czaruś:evil_lol: Quote
agabass Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Pysia napisał(a):Jest...Uwierz :evil_lol: Ściemniacz i czaruś:evil_lol: :loveu: trzeba było nie wzdychać ciekawe po kim taki czaruś;) Quote
PiotrekJ Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 PIKA napisał(a):Aha, czyli przyznajesz, ze sie klociles :evil_lol: Dla dobra ogółu przyznaję się :lol: ... PIKA napisał(a): Nikt by nie smiał :mad: No ja myślę :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Asiaczek napisał(a):Po tatusiu... Pzdr. Skąd wiesz :evil_lol: ?? Ale uczeń przerósł mistrza ....:razz: Quote
Hanna R. Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='agabass']pare chwil po porodzie z mama z tatkiem solo popłakując jeszcze małego pozniej wstawie dzieki za zyczenia i gratulacje pozdrawiam Trochę mnie nie było - wchodzę ogladac baski - A TU BOBASKI ! A to ci dopiero niespodzianka ! :crazyeye: Quote
agabass Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 Mordy psiowe i jak ich nie kochać mój intelektualista - chyba chciał jakiś masażyk haha padliśmy jak narozrabialiśmy hahaha Quote
Alka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 jakie kochane urwisy !:loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 No bo jak ich można nie kochać... Pzdr. Quote
Koma Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Hihi Gomez jakie pozycje do snu :cunao: Świetne foty! Quote
dbsst Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='agabass']Mordy psiowe i jak ich nie kochać mój intelektualista - chyba chciał jakiś masażyk haha padliśmy jak narozrabialiśmy hahaha eeeeeeeeeej jakie slodziaki ja nie wiem startuja w jakims konkursie na najslodsze baski :D Quote
agabass Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 Debe oni startują w konkursie najpiękniejszy bielański basek :evil_lol: :loveu: Koma pozycja senne Gomeza od małego zaskakują hahah Quote
Alicja Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Wow moje baskowe Słodziakowe Mordulce:loveu::multi::multi::multi: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='agabass']Debe oni startują w konkursie najpiękniejszy bielański basek :evil_lol: :loveu: chyba najpiekniejszy bielanski bassteam :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Na tym fotelu - super :) Ale one wcale takie maciupeńkie nie sa ;) :lol: Quote
KaRa_ Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Ale one śpią rozłożone:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A Gomez to uczyta gazete do "góry nogami"? Quote
agabass Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 KaRa_TC napisał(a):Ale one śpią rozłożone:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A Gomez to uczyta gazete do "góry nogami"? no a co przecież basenji jak wszystkim wiadomo najlepiej czytają dogóry nogami :lol: Quote
Recommended Posts