dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 agabass napisał(a):dziś o 7.40 urodził się mój siostrzeniec Karol jako kochana ciocia przeciełam pępowinę i teraz padam na pysk - moja siostra dzielnie sie spisała:loveu: :crazyeye: BOSHE WYCALUJ SIOSTRE ODEMNIE JEŻU JAKA DZIEEEEELNA DZIEWCZYNKA :D GRATULUJE Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Agabass GRATULACJE :bigcool::laola: ZDROWIE MALUCHA :drinking: lothia napisał(a):a tak sobie siedzę i czekam , kiedy rodzina mi się powiekszy :lying: :buzi: no to równiez GRATULACJE :laola: Quote
Alka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 agabass, gratuluję siostrzeńca ! :thumbs: :laola: :laola: Quote
baskomaniak Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [SIZE="1"]No normalnie rozpijemy się w tym topiku...;) Okazja za okazją...;) :smilecol: :smilecol: :smilecol: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: [SIZE="4"]Zdrowie Karolka, jego mamusi i dzielnej cioci Agi :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :drinka: :drink1: :beerchug: :laola: :laola: :beerchug: :knajpa: Quote
agabass Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 dzięki za gratulacje Karol mierzy 57 cm i waży 3850 gramów wielki chłop jakby nie było:lol: obie z siostrą poradziłyśmy sobie w tych trudnych chwilach Pika a gdzie ty mieszkasz, ze my sąsiadki? Quote
malawaszka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 aaahahahaa Lothia tu Cię wyśledziłam :evil_lol: to TY jesteś tą tajemnicą na grzywaczach :razz: :razz: :razz: GRATULUJĘ Agabass i Lothia :multi: :multi: :multi: Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='agabass'] Pika a gdzie ty mieszkasz, ze my sąsiadki? No prawie sąsiadki ;) Kochanowskiego przy Rudnickiego ;) Quote
BoJa2 Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Zdrowie malutkiego Karolka (mój osobisty Karolek w tym roku będzie miał 18 tkę,jak ten czas leci:roll: ) Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Zdrówko Cioci :drinking: :laola: Zdrówko Mamusi:drinking: :laola: Zdrówko Karolka :drinking: :laola: Zdrówko przyszłej Mamusi :drinking: :laola: :cunao: :knajpa: :cunao: :knajpa: :cunao: Quote
talut Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 ZDRÓWKO WSZYSTKICH :knajpa: :knajpa: :drink1: :drink1: :drink1: :drinking: :drinking: :drinking: to słynne i piekne dogomaniackie baski mieszkają w Wawce? A czemu ja wcześniej nie zauważyłam? Quote
Asiaczek Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Agabass - uściski i całuski dla Waszej Dzielnej Gromadki! A szczególnie dla Wielkiej Siostry!:buzi: :klacz: :happy1: :n00b: :angel: :laola: :Rose: :bye: :iloveyou: Pzdr. Quote
Daga_i_Oskar Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 :laola:No to i ja GRATULUJĘ siostrzeńcia :laola: Dużo zdrówka, Karolkowi, Mamusi i Cioci :drink1: :drink1: Quote
agabass Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 pare chwil po porodzie z mama z tatkiem solo popłakując jeszcze małego pozniej wstawie dzieki za zyczenia i gratulacje pozdrawiam Quote
Honey Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Bardzo, bardzo serdeczne gratulacje !!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Evelina Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='agabass']dzięki za gratulacje Karol mierzy 57 cm i waży 3850 gramów wielki chłop jakby nie było:lol: obie z siostrą poradziłyśmy sobie w tych trudnych chwilachA Tatus malucha nie mdlal za drzwiami ? :evil_lol: GRATULACJE !!!! i zycze SZCZESCIA calej powiekszonej RODZINCE Quote
agabass Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 [quote name='Evelina']A Tatus malucha nie mdlal za drzwiami ? :evil_lol: GRATULACJE !!!! i zycze SZCZESCIA calej powiekszonej RODZINCE nie tatuś był dzielny, ale wzruszły się bardzo i nie obeszło się bez łez szczęścia Quote
baskomaniak Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Jak to się stało, że we wcześniejszych życzeniach pominąłem tatusia :roll: , przecież już dawno przestałem wierzyć w bociany...;) Nadrabiam więc... [SIZE="5"]Zdrowie dzielnego TATUSIA.:drink1: :drinking: [SIZE="3"]Na pewno jest dumny, że ma syna. :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :drinka: :drink1: :beerchug: :laola: :laola: :beerchug: :knajpa: Quote
malawaszka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 :loveu: ahhh ależ cudny i duży chłopak!!! :multi: Quote
dbsst Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='agabass']pare chwil po porodzie z mama z tatkiem solo popłakując jeszcze małego pozniej wstawie dzieki za zyczenia i gratulacje pozdrawiam :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: siuuuuuuuuuuupel :loveu: :loveu: :loveu: ale sie ciesze ja nie moge :multi: :multi: :multi: Quote
PiotrekJ Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Aaaaaa ... Dzidzia się urodziła, śliczniasta zresztą :loveu: ... A co najważniejsze - MĘŻCZYZNA :lol: :lol: :lol: ... Zdrówko szczęśliwych rodzicow i maluszka ... :drinking::beerchug::drinking::beerchug::drinking::beerchug::drinking: Quote
PIKA Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Agabass sper fotki :klacz: sliczny maluch :multi: [quote name='PiotrekJ']Aaaaaa ... Dzidzia się urodziła, śliczniasta zresztą :loveu: ... A co najważniejsze - MĘŻCZYZNA :lol: :lol: :lol: ... Męski szowinista :diabloti: Quote
PiotrekJ Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 PIKA napisał(a):Męski szowinista :diabloti: Ja myślę przyszlościowo. Na DGM same kobiety prawie, trzeba Nam tu mężczyzn. A to jest w przyszlości potencjalny Dogomaniak :evil_lol: ... Quote
PIKA Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja myślę przyszlościowo. Na DGM same kobiety prawie, trzeba Nam tu mężczyzn. A to jest w przyszlości potencjalny Dogomaniak :evil_lol: ... Tak se tlumacz :mad: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 O rany! Prawie wojna damsko-męska?! Co wy, przy takiej wspaniałej okazji nie wypada. A Siostra Agabass, jak wydobrzeje, to Wam pokaże...Kłótniki jedne! Pzdr. Quote
Recommended Posts