Asiaczek Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 E tam! Jakie nikt, jakie nikt... Ja - co prawda przez przypadek - ale dałam prezencik, smakowity! Jednemu i drugiemu łobuziakowi życzę 100 lat z Agabass! :Rose: :tort: Pzdr. Quote
agabass Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 [quote name='Asiaczek']E tam! Jakie nikt, jakie nikt... Ja - co prawda przez przypadek - ale dałam prezencik, smakowity! Jednemu i drugiemu łobuziakowi życzę 100 lat z Agabass! :Rose: :tort: Pzdr. a tak tak smakowity prezencik przyniosła ciocia Asia super :eviltong: a i zostawiłaś płytkę hahaha do nastepnego spotkanka;) Dzięki Alu za kosteńki haha Quote
Asiaczek Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 No tak. Jedne płytki wzięłam, a inną zostawiłam. To już chyba starość... Ale jak zawitasz socjalizowac maluchy po 15 stycznia, to weź płytkę i po sprawie. Pzdr. Quote
Patka Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Ja mam prezent :) malutki9 bo zmęczona jestem :) Życze jednak wszystkiego naj naj :) Quote
baskomaniak Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [SIZE="5"]Zdrówko Gomezika i Dablika. :chlup: :chlup: :chlup: :chlup: :tort: :tort: :cunao: :beerchug: :knajpa: :popcorn: [SIZE="4"]i WIELKIE głaskadełka urodzinowe... Quote
agabass Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 dzięki dzięki za życzenia balowaliśmy trochę haha :razz: Patka fajne pastele Chłopcy dziś będą odsypiać imprezową nockę:evil_lol: Quote
PIKA Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']oj PIKA a może Saba pokochałaby takie małe stfforki :razz: Ej Ala,mnie chodzilo o to, ze by się w sniegu zakopały :evil_lol: ZDRÓWKO JUBILATA I JEGO BRATA :new-bday: :tort: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drink1: :drink1: :cunao: :cunao: :drink1: :drink1: Quote
BoJa2 Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 STO LAT DLA PSIAKÓW ROZRABIAKÓW !!!!!! :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :knajpa: :knajpa: Quote
agabass Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):STO LAT DLA PSIAKÓW ROZRABIAKÓW !!!!!! :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :knajpa: :knajpa: a dziś to co pourodzinowa imprezka :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Agabas, czy to ja ciebie widziałam dzisiaj po 23.00 na placyku k. Schroegera? :angel: Ciebie i dwa potwory na smyczy :multi: Ja właśnie jechałam autem :cool1: Chyba mieszkasz gdzieś blisko mnie :cool1: Quote
agabass Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='Maga100']Agabas, czy to ja ciebie widziałam dzisiaj po 23.00 na placyku k. Schroegera? :angel: Ciebie i dwa potwory na smyczy :multi: Ja właśnie jechałam autem :cool1: Chyba mieszkasz gdzieś blisko mnie :cool1: Tak mieszkamy bardzo blisko siebie Debe mi mówiła, już z wcześniejszych naszych rozmów to wynikało. Lasek bielański, AWF, park bielany III z żółtą tabliczką;) . Pewnie wiele razy się widziałyśmy. Może kiedyś wybierzemy się na spacer z chłopakami. A ja mieszkam na Kasprowicza. Quote
lothia Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 to ja też sie wproszę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SPÓŹNIONE ALE SZCZERE :new-bday: :BIG: :BIG: :Rose: [SIZE="1"]to dlatego że wczoraj byłam z Matysiem u dentysty Quote
agabass Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='lothia']to ja też sie wproszę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SPÓŹNIONE ALE SZCZERE :new-bday: :BIG: :BIG: :Rose: to dlatego że wczoraj byłam z Matysiem u dentysty dobra dobra urodziny były w środę :lol: :lol: :p :cool1: Quote
lothia Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 :oops: [SIZE="1"]jakbys siedziała tyle na zwolnieniu tez by Ci się dni myliły Quote
Maga100 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='agabass']Tak mieszkamy bardzo blisko siebie Debe mi mówiła, już z wcześniejszych naszych rozmów to wynikało. Lasek bielański, AWF, park bielany III z żółtą tabliczką;) . Pewnie wiele razy się widziałyśmy. Może kiedyś wybierzemy się na spacer z chłopakami. A ja mieszkam na Kasprowicza. No widzisz, a ja przy Al. Zjednoczenia :lol: Na terenie AWF często bywam, bo tam dziadkowie moi mieszkają, chodzisz tam na spacery? :cool1: Quote
talut Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 spóźnione sto lat :lol: :new-bday::BIG::tort::drink1: a galeryjkę obejrzałam całą od pierwszej strony 8) jak się człowiek uprze, to nie popuści :eviltong: Quote
agabass Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='Maga100']No widzisz, a ja przy Al. Zjednoczenia :lol: Na terenie AWF często bywam, bo tam dziadkowie moi mieszkają, chodzisz tam na spacery? :cool1: ostatnio raczej nie jak mnie pogonili ci od rzutu kulą a raczej Goma hahaha ale możemy się kiedys wybrać gdziekolwiek chcesz ;) talut pełen podziw Quote
PIKA Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='agabass'] A ja mieszkam na Kasprowicza. Aaaa to my wszystkie somsiadki som:lol: [quote name='lothia']:oops: jakbys siedziała tyle na zwolnieniu tez by Ci się dni myliły A Tobie co, ze tak dlugo sie byczysz ? :icon_roc::nonono2: Quote
Maga100 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='agabass']ostatnio raczej nie jak mnie pogonili ci od rzutu kulą a raczej Goma Hahaha no jak Gom próbował łapać tę kulę, to się nie dziwię :lol: Quote
agabass Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 dziś o 7.40 urodził się mój siostrzeniec Karol jako kochana ciocia przeciełam pępowinę i teraz padam na pysk - moja siostra dzielnie sie spisała:loveu: Quote
lothia Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 GRATULACJE TO KIEDY NAS ZAPRASZASZ:knajpa: :drink1: Quote
lothia Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 PIKA napisał(a):Aaaa to my wszystkie somsiadki som:lol: A Tobie co, ze tak dlugo sie byczysz ? :icon_roc::nonono2: a tak sobie siedzę i czekam , kiedy rodzina mi się powiekszy Quote
Recommended Posts