Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']a teraz niespodziewanka PIEKNE foteczki ciotki AGABASS :multi: robione emilem :evil_lol:

Agabass :laugh2_2: :klacz: :kciuki: juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupi

Posted

Niestety, nie umiem "robić" takich pieknych foteczek-Życzonek, więc życzę Wam

WSZYSTKIEGO NAJ W NOWYM 2006 ROKU!!!
:loveu: :Rose: :Dog_run: :dog: :wolfie: :kciuki: :klacz: :siara: :gent: :bye: :bigok: :happy1: :tort: :sabber: :laola: :drinking: :cunao: :eating: :drinka: :popcorn: :knajpa: :pepsi: :chlup: :beerchug: :BIG: :thumbs: :iloveyou: :bigcool: :buzi: :Cool!: .

Jeżeli ktoś chce dorzucić jakiegoś emotikonkę - zapraszam. będzie weselej!.
pzdr.

Posted

Dzięki wszystkim za życzenia

Dla wszystkich ślemy życzenia, miłości i marzeń spełnienia. Sukcesów i szczęścia w nowym roku. Radości, przyjaźni i spokoju. Zyczą Aga Gomzalesek i Dablionek:bigcool: :sweetCyb: :lol: :loveu: SZMPAŃSKIEJ ZABAWY :knajpa: :popcorn: :drinking: :drink1:

Posted

talut napisał(a):
obejrzałam całą galeryjkę i stwierdziłam, że baski coraz bardziej mi się podobają :D :D :D

czy ty piszesz poważnie o tym, ze obejrzałaś całą galerję troche tego się uzbierało - gratulacje i podziwiam twoją wytrwałość i cieszę się, że podobają ci się baskowe stfory:lol:

Posted

talut napisał(a):
obejrzałam całą galeryjkę i stwierdziłam, że baski coraz bardziej mi się podobają :D :D :D

Żeby jeszcze bardziej baski Tobie się spodobały, zapraszam do działu Galeria: "Asiaczek - basenji - galeria". Uprzedzam, tam są zdjęcia bobasków-babasków!
Pzdr.

Posted

trochę zimówki :p
Fotki trochę kiepskiej jakości robione przy złej pogodzie prawieże zamieci śniegowej na fortach dokładnie 20 grudnia

Moje bałwany śnieżaste.

Może i tu coś znajdę do jedzenia

Tropem prawdziwych myśliwych

prawie jak pod choinka;)

olewam poszukiwania

cholera zrobiła mi zdjęcie jak olałem poszukiwania ale wpadka

szybcy i wściekli

wypinamy się o'le

zakotłowało się na biało

zmarznie nie zmarznie

dobrej nocki

Posted

Patka napisał(a):
idealnie widoczne na :multi: sniegu piekne sarenki :)

Jakby przyszła z sarenkami na spotkanie 31 grudnia to już by takie widoczne ne były :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Jakby przyszła z sarenkami na spotkanie 31 grudnia to już by takie widoczne ne były :evil_lol:
oj PIKA a może Saba pokochałaby takie małe stfforki :razz:

Posted

Witam
Właśnie dziś mój Gomezio kończy drugie urodziny. Zdrowie i lat su życzymy mu.:loveu: :loveu: :BIG: :new-bday: :tort: :bday: :cunao: :drink1: :knajpa: :popcorn: :beerchug: :drinking: :drinking: Pozwoliłam sobie ma krótkie przypomnienie mojego misia pluszowego.
Mini Gomez

Syncio syncio

Z białym bratem

Moj Rudasek kofany

moczymorda :lol:

Mój serdelek

moje serduszko

uwodziciel

Posted

Chciałam dodać że Dablinek rok skończył 15 grudnia - misio mój słodki:BIG: :new-bday: :tort: :bday: :drink1: :knajpa: :popcorn: :cunao: :drinking: :beerchug: :chlup: :laola: