dbsst Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='dbsst']a teraz niespodziewanka PIEKNE foteczki ciotki AGABASS :multi: robione emilem :evil_lol: Agabass :laugh2_2: :klacz: :kciuki: juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupi Quote
Asiaczek Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Niestety, nie umiem "robić" takich pieknych foteczek-Życzonek, więc życzę Wam WSZYSTKIEGO NAJ W NOWYM 2006 ROKU!!! :loveu: :Rose: :Dog_run: :dog: :wolfie: :kciuki: :klacz: :siara: :gent: :bye: :bigok: :happy1: :tort: :sabber: :laola: :drinking: :cunao: :eating: :drinka: :popcorn: :knajpa: :pepsi: :chlup: :beerchug: :BIG: :thumbs: :iloveyou: :bigcool: :buzi: :Cool!: . Jeżeli ktoś chce dorzucić jakiegoś emotikonkę - zapraszam. będzie weselej!. pzdr. Quote
agabass Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Dzięki wszystkim za życzenia Dla wszystkich ślemy życzenia, miłości i marzeń spełnienia. Sukcesów i szczęścia w nowym roku. Radości, przyjaźni i spokoju. Zyczą Aga Gomzalesek i Dablionek:bigcool: :sweetCyb: :lol: :loveu: SZMPAŃSKIEJ ZABAWY :knajpa: :popcorn: :drinking: :drink1: Quote
Agga Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku. Quote
talut Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 obejrzałam całą galeryjkę i stwierdziłam, że baski coraz bardziej mi się podobają :D :D :D Quote
agabass Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 talut napisał(a):obejrzałam całą galeryjkę i stwierdziłam, że baski coraz bardziej mi się podobają :D :D :D czy ty piszesz poważnie o tym, ze obejrzałaś całą galerję troche tego się uzbierało - gratulacje i podziwiam twoją wytrwałość i cieszę się, że podobają ci się baskowe stfory:lol: Quote
Asiaczek Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 talut napisał(a):obejrzałam całą galeryjkę i stwierdziłam, że baski coraz bardziej mi się podobają :D :D :D Żeby jeszcze bardziej baski Tobie się spodobały, zapraszam do działu Galeria: "Asiaczek - basenji - galeria". Uprzedzam, tam są zdjęcia bobasków-babasków! Pzdr. Quote
agabass Posted January 3, 2006 Author Posted January 3, 2006 trochę zimówki :p Fotki trochę kiepskiej jakości robione przy złej pogodzie prawieże zamieci śniegowej na fortach dokładnie 20 grudnia Moje bałwany śnieżaste. Może i tu coś znajdę do jedzenia Tropem prawdziwych myśliwych prawie jak pod choinka;) olewam poszukiwania cholera zrobiła mi zdjęcie jak olałem poszukiwania ale wpadka szybcy i wściekli wypinamy się o'le zakotłowało się na biało zmarznie nie zmarznie dobrej nocki Quote
Patka Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 idealnie widoczne na :multi: sniegu piekne sarenki :) Quote
PIKA Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Patka napisał(a):idealnie widoczne na :multi: sniegu piekne sarenki :) Jakby przyszła z sarenkami na spotkanie 31 grudnia to już by takie widoczne ne były :evil_lol: Quote
BoJa2 Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 No w końcu jestem. Już mi brakowało łobuziaków:loveu: Quote
Alicja Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 PIKA napisał(a):Jakby przyszła z sarenkami na spotkanie 31 grudnia to już by takie widoczne ne były :evil_lol:oj PIKA a może Saba pokochałaby takie małe stfforki :razz: Quote
agabass Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 Witam Właśnie dziś mój Gomezio kończy drugie urodziny. Zdrowie i lat su życzymy mu.:loveu: :loveu: :BIG: :new-bday: :tort: :bday: :cunao: :drink1: :knajpa: :popcorn: :beerchug: :drinking: :drinking: Pozwoliłam sobie ma krótkie przypomnienie mojego misia pluszowego. Mini Gomez Syncio syncio Z białym bratem Moj Rudasek kofany moczymorda :lol: Mój serdelek moje serduszko uwodziciel Quote
agabass Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 Chciałam dodać że Dablinek rok skończył 15 grudnia - misio mój słodki:BIG: :new-bday: :tort: :bday: :drink1: :knajpa: :popcorn: :cunao: :drinking: :beerchug: :chlup: :laola: Quote
agabass Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 No i nikt nie ma prezentu dla nas :shake: Quote
Recommended Posts