Koma Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Tysiąca choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości ile karp ma ości. Quote
agabass Posted December 24, 2005 Author Posted December 24, 2005 jeszcze raz dziękuję z całego serca za życzenia ja już po wigilijnej wieczerzy było super jak zawsze no i prezenty też były i ze wszystkich się cieszę ale muszę wam się pochwalić moją wymarzoną encyklopedią - encyklopedia psów rasowych hansa rabera wprawdzie tylko tom pierwszy ale super extra bo na nim najbardziej mi zależało, a na drugi może do przyszłego roku poczekam hahahaha:santagri: buziaki i jeszcze raz wszystkiego dobrego Quote
Asiaczek Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 A dasz przeglądnąć ten piękny i wymarzony prezent? Chętnie zajrzę i ponapawam się zdjęciami psiaków. A nasze baski tam są? Sprawdzałaś? Jak z czasem wolnym? Pzdr. Quote
agabass Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Asiaczek napisał(a):A dasz przeglądnąć ten piękny i wymarzony prezent? Chętnie zajrzę i ponapawam się zdjęciami psiaków. A nasze baski tam są? Sprawdzałaś? Jak z czasem wolnym? Pzdr. Oczywiście, ze są nie mogłobyć inaczej. I tak tak dam przejglądnnąć. A jak z czasem to nie wiem dokońca bo się strasznie rozchorowałam i umieram może na zwolnienie pójdę. to się okarze Quote
Asiaczek Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 L4 we właściwymc zasie nie jest złe!:roflt: Pzdr. Quote
agabass Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Asiaczek napisał(a):L4 we właściwymc zasie nie jest złe!:roflt: Pzdr. no trochę lepiej sie czuje teraz aż nie mogę w to uwierzyć bo od wczoraj to masakra no pomijając jeszcze to, ze od czwartku na przemian chorują Dablik z Gomezem jakieś zatrucie czy wirus sama nie wiem tylko po lekarzach biegam, dziś już spokojnie mogę stwierdzić że jest ok , ale ścisła lekkostrawna dieta obowiązuje. Mam nadzieję, że nie nie będzie nawrotów. Quote
Asiaczek Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Może chłopaki coś zjedli na spacerku? Albo jakaś wirusówka. Poszła odwilż i wszystkie g...a wyszły na wierzch. Trzymajcie się wszyscy! Mocno trzymam kciuki. Pzdr. Quote
Alicja Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 agabass napisał(a):no trochę lepiej sie czuje teraz aż nie mogę w to uwierzyć bo od wczoraj to masakra no pomijając jeszcze to, ze od czwartku na przemian chorują Dablik z Gomezem jakieś zatrucie czy wirus sama nie wiem tylko po lekarzach biegam, dziś już spokojnie mogę stwierdzić że jest ok , ale ścisła lekkostrawna dieta obowiązuje. Mam nadzieję, że nie nie będzie nawrotów.o to u was też nieciekawie / my mieliśmy przed świętami wesoło:chainsaw: , teraz chyba się już unormowało:-? / Quote
agabass Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 śniegowe zabawy dwóch bałwanów Gomez: Choć Dracullo poniuchamy sobie. Może natrafimy na zapach ukrytych pod śniegiem prezentów. Dablik: Precjoza śniegowe, pecjoza moje ulubione.:-D Gomez: Niuchaj niuchaj bracie. Dablik: Wącham aż mi cały pysk zamarza.] Gomez: Znalazłem tropa za mną Dracullo za mną. Dablik: Czuję świeżą krew hahaha ale będzie zabawa mój ty Księciuniu hahaha. Gomez:Będziemy bogaci znajdziemy skarby i nie oprą się nam już żadne w parku panny hahahah jakem Gom Zdobywca. Dablik: No no no ja to ma więcej uroku i napewno nie będe stał z boku. Gomez: Jestewśmy blisko, wytęższmy zmysły, a odnajdziemy skarby. Gomez:Och i już coś mam. Poszukiwania w toku Dablik: Byliśmy już chyba wszędzie i nic. Gomez: Nie załamuj sie coś napewno się tu kryje i my to znajdziemy. Gomez: Mam mam mniam. Gomez: Ja się pospieszyć to się z tobą podzielę. Dablik: Jestem gotów do rozpakowania prezentów hahaa. Dablik: A teraz co? Gomez: Jak to co - rozrabianko haha. Dablik: Dobra sprawa to zabawa. Gomez: HAhaha no to dawaj. Dabli: Berek - gonisz ty hihihihi. Gomez: Ahahaha teraz uciekam ja. A teraz Księciunio Gom i Hrabia Draculla prezentują niezwykłe wykonanie -psiango.(lekcja 1) obserwujcie kraki :) teraz ukłon ślizg i obroty i szturchańce takie to są psiowe tańce Tak sie kończą tany tany Dabli wypatruje, a Gom śniegiem opsypany. Quote
baskomaniak Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 [quote name='agabass']... ... Gomez: Jak można posypać psa śniegiem w takim miejscu, że nie da się noskiem sięgnąć... :snipersm: Charakteryzator... DO MNIE !! Pozdrawiam. :D Quote
agabass Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 [quote name='baskomaniak']... Gomez: Jak można posypać psa śniegiem w takim miejscu, że nie da się noskiem sięgnąć... :snipersm: Charakteryzator... DO MNIE !! Pozdrawiam. :D hahaha widocznie można :jumpie: Quote
dbsst Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 a skad Ty snieg wzielas ?? qrcze ja robicie takie foty na sniegu :/ eh kosa kosiasty ten uklon :D Quote
Asiaczek Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 No właśnie, Agabass wykupiła chyba cały snieg w W-wie! I dlatego nasze psiaki nie mają tak fajnych fotek... Jaka cena za kg? Pzdr. Quote
agabass Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 Asiaczek napisał(a):No właśnie, Agabass wykupiła chyba cały snieg w W-wie! I dlatego nasze psiaki nie mają tak fajnych fotek... Jaka cena za kg? Pzdr. hahah dziewczyny ja mam fabrykę śniegu w Krainie Basko i dlatego u mnie jest a u was nie :lol: a tak naprawed to te fotki zrobiłam wcześniej:haha: Quote
dbsst Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 agabass napisał(a):hahah dziewczyny ja mam fabrykę śniegu w Krainie Basko i dlatego u mnie jest a u was nie :lol: a tak naprawed to te fotki zrobiłam wcześniej:haha: qrcze fajnie masz z ta fabryka w Krainie Basko :D u nasz w Szpilandii nie ma takich fabryk :sadCyber: ale sa za to niezidentyfikowane pilki latajace :jumpie: Quote
KaRa_ Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Ooo nowe zdjecia:) Ale macie fajnie macie snieg!:-D Quote
Asiaczek Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 dbsst napisał(a):qrcze fajnie masz z ta fabryka w Krainie Basko :D u nasz w Szpilandii nie ma takich fabryk :sadCyber: ale sa za to niezidentyfikowane pilki latajace :jumpie: Poprosimy o namacalny dowód na istnienie "latających piłek". Może być zdjęcie. pzdr. Quote
dbsst Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Asiaczek jak sie uporam z Twoja galeriia to wstawie jakis obiekt kosmiczny ;) Quote
dbsst Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='dbsst']jak juz jestesmy przy Adze to zobaczcie jakie ona miala ciezkie zycie wczoraj :razz: baski we wlosach potargal ......................no wlasnie co :roll: ciekawe po kim ona maja takie zaciecie fryzjerskie ;) :lol: :eviltong: Quote
agabass Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 ciekawe co za obiekt kosmiczny :mad: Quote
dbsst Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 agabass napisał(a):ciekawe co za obiekt kosmiczny :mad: ooooo prosze i juz chce trzaskac hahahahaha Quote
KaRa_ Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 fiu fiu ale z nich male bestie,ze juz atakuja i to stadem:lol: :lol: :lol: Quote
sayma Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='dbsst'] Asiaczek jak sie uporam z Twoja galeriia to wstawie jakis obiekt kosmiczny ;) hahaah Agabass chyba nie lubisz fotek ;) :lol: więcej takich foteczek plosemmmm Quote
Recommended Posts