dbsst Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 PADLAM Pan Torpeda rozlozyl mnie na lopatki powalil na kolana i te zalotne buziaki w pedzie nio nio to jest facet z klasa :D Quote
agabass Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Haniu oj nie zasnę :) Debe Gom jak zawsze cukierek :) Quote
Asiaczek Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 A czy ja byłam w tym parku z żółtą wywieszką a propos psów? Nie przypominam sobie... Pzdr. Quote
sayma Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 :-D :-D o jaaaaa suuper ujęcie jak skikoczek ;-) i historyjka nareszcie ehhhh jak się cieszkam doczekałam się :lookarou: Agabass ale Ci te dwa urwisy zmężniały :flasings: :flasings: Quote
agabass Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 [quote name='Asiaczek']A czy ja byłam w tym parku z żółtą wywieszką a propos psów? Nie przypominam sobie... Pzdr. nie Asiaczku tylko opowiadałam ci o tym parku Sayma przypakowali na siłowni hahha Debe takiego hero mieć w domu to dopiero przyjemność :-D Quote
dbsst Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='agabass']Debe takiego hero mieć w domu to dopiero przyjemność :-D hehehe sie wie ;) Quote
Hanna R. Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Dlaczego muszę Was wyciagać z CZWARTEJ strony ? :roll: :roll: :roll: Quote
dbsst Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Dlaczego muszę Was wyciagać z CZWARTEJ strony ? :roll: :roll: :roll: bo na naszej nowej dgm strony szaleja jak szalone ;) i sie przewracaja baaardzo szybciutko ;) Quote
dbsst Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 a druga sprawa ktora jest pierwsza to to ze AGABASS nas juz nie lubi nie toffa i w ogole to ja chyna porwali marsjanie :( Quote
PIKA Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 ŚWIATECZNE ŻYCZENIA DLA GOMEZA I DIABLIKA PRZESYLA SABA I ZIUTA Quote
agabass Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 [SIZE=2] dzieki wszystkim za życzenia My również składamy wszystkim najsedreczniejsze życzenia marzeń spełnienia, radości, uśmiechów i dobroci serca. Pysznego jadła i miłości wiele, niech każdy w ten dzień będzie przyjacielem. I pomyślności w nadchodzącym roku, i ciepła, i życzliwośc, niech to co w nas najlepsze przez cały rok gości. Quote
asiunia Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Mikołaja w kominie Prezentów ile sie nawinie Cukierków skrzynki Do nieba choinki Przed domem bałwana I Sylestra do rana Asia&Rocky&Metka Quote
BoJa2 Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Gwiazdki najjaśniejszej Choinki nejpiękniejszej prezentów wymarzonych Świat mile spędzonych :x-mas: :x-mas: Quote
Alka Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada. Quote
Recommended Posts