Asiaczek Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 A jednak jeszcze dzisiaj wstawię wybrane zdjęcia Dablika razem z ... Agabass! Tutaj Dablik jest już po ocenie i jak na Zywc. Młodzieży i Najlepszego Juniora w Rasie przystało pozuje na łonie nowodworskiej natury: Agabass przed występem na ringu honorowym: Dablik szykujący się do Best of Group: Pzdr. Quote
Alicja Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Całuski dla chłopaków i gratulki dla Diablika :wink: Quote
Hanna R. Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 GRATULACJE !!! A ta fota - MIAŻDŻY SYSTEM ! Quote
Asiaczek Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Oni po prostu mają nas w .... (no, właśnie, gdzie)? Pzdr. Quote
dbsst Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 no nie GRATULACJE :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: oby wiecej takich wiesci :D :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Agabass i jak mialas treme ale jestes dzielna :D :drinking: :drinking: Quote
mrowka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Gratulujemy!! :drinking: :drinking: :klacz: :iloveyou: Quote
sayma Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='agabass']dzieki dziewczyny dzieki Dabliś pieknie sie prezentował, Gomzio troche był przerażony zamieszaniem wystawowym, ale jak zawsze sobie poradził i był grzeczny jak to on kochany. Sayma foteczki będą jak ktoś sie zlituje, bo ja nic nie zrobiłem niestety, ale mam jakieś swoje domowo-podwórkowe więc niebawem coś wstawię. ja będąc na Twoim miejscu tez chyba bym nie myślała o robieniu fotek Jeszcze raz wielkie gratulki :drinking: :drinking: :drinking: :angel: :angel: :angel: Quote
agabass Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 dzieki wszystkim za miłe słowa Dabli wypadł rewelacja a ja raczej głąbowato ale co tam Quote
Asiaczek Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Agabass - nie przesadzaj. Każdy z nas - starych wyjadaczy wystawowych - kiedyś miał ten swój pierwszy raz. Dla Ciebie wszystko było nowe, nieznane i nieoswojone. A sama zobaczysz, jak to będzie po kilku- lub kilkunastu wystawach. A co dopiero mówić o 324 wystawach, bo (tak, tak!) wystawa nowodworska była moja 324 wystawą w życiu. Teraz to sobie skojarzyłam. Pzdr. Quote
agabass Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 no no proszę :lol: Asiaczku ty to stary wyga wystawowy jestes :lol: Quote
dbsst Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 agabass napisał(a):dzieki wszystkim za miłe słowa Dabli wypadł rewelacja a ja raczej głąbowato ale co tam eh ta AGABASS Quote
dbsst Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 agabass napisał(a):debe ale czad :D :oops: dziekuje bardzo sie cisze ze sie podoba ;) Quote
Maga100 Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Agabass, gratulacje dla ciebie i Dablika. Przed tobą jeszcze tylko 323 wystawy :wink: Quote
Asiaczek Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='dbsst']a tu takie cos for U :D O matko jedyna! A co to za cudaczki?! Ani chybi Dabli i Gomez(?) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Maga100 napisał(a):Agabass, gratulacje dla ciebie i Dablika. Przed tobą jeszcze tylko 323 wystawy :wink: Albo i więcej! I proszę mi tu nie puszczać oczek do siebie, małolaty. Będziecie w moim wieku, to jeszcze mnie przegonicie w tych wystawach. Idę o zakład, że tak będzie. Pzdr. Quote
Maga100 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Asiaczek napisał(a): I proszę mi tu nie puszczać oczek do siebie, małolaty. hm, małolatem to ja bym się nie nazwała :-? 8) Quote
Alka Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='mrowka']Gratulujemy!! :drinking: :drinking: :klacz: :iloveyou: ja również gratuluje i życze dalszych sukcesów wystawowych :thumbs: Quote
Asiaczek Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Maga100 napisał(a):Asiaczek napisał(a): I proszę mi tu nie puszczać oczek do siebie, małolaty. hm, małolatem to ja bym się nie nazwała :-? 8) No, dobra, dobra. Ale chyba nie uraziłam, co? Pzdr. Quote
sayma Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='Asiaczek'][quote name='dbsst']a tu takie cos for U :D O matko jedyna! A co to za cudaczki?! Ani chybi Dabli i Gomez(?) Pzdr. noo i maczunio superowe Debeściaczku :angel: :angel: Quote
Asiaczek Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Sayma - dopiero po Twoim poscie zobaczyłam, że tam rzeczywiście i Maczunio jest. Ale ze mnie ślepak... :oops: Maczuś - daj łapkę na przeprosiny. Pzdr. Quote
Alicja Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='Asiaczek']Sayma - dopiero po Twoim poscie zobaczyłam, że tam rzeczywiście i Maczunio jest. Ale ze mnie ślepak... :oops: Maczuś - daj łapkę na przeprosiny. Pzdr. :oops: ja też dopiero wypatrzyłam Maczunia 8) Quote
Recommended Posts