agabass Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 nie bojkajcie się to spcpecjalne zasilenie galeryjki a Asiaczku to fotki z naszego spacerku te które nie wyszły mam pare w miare widoccznych później może wstawię Alu jam nie mickiewicz tylko kleta podwórkowy Quote
Alicja Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 agabass napisał(a):nie bojkajcie się to spcpecjalne zasilenie galeryjki a Asiaczku to fotki z naszego spacerku te które nie wyszły mam pare w miare widoccznych później może wstawię Alu jam nie mickiewicz tylko kleta podwórkowya Mickiewicz to myślisz skąd się wziął :wink: :lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 To był chyba poemat na skalę rzeczywiście "Dziadów", ta atmosfera, zdjęcia, te mroki, ciemności... No i te mlaskania na śniadanie!!! To była kwintesencja poematu!!!! Pzdr. Quote
agabass Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 dobre dobre co a czy ktoś zgadnie kogo te dzike bestie chciały upolować może trochę tu mrocznie się zrobiło uuuuuuuuuuuuuuuuu aż ja sie przestraszyłam :lol: Wiecie mam tyle fotek, ze nie wiem kiedy ja je tu wstawię bo naprawde teraz nie ma czasu. Wychodzę rano do pracy, a po pracy jadę na praktyki wracam do domu o 20 i zajmuję sie tylko chłopakami coś zjem i spać. A rano ja wstanę to kąpiel w pianie :lol: kawa i znowy chłopcy i tak przez cały czas. Może po 15-tym trochę będzie luźniej. Choć w grudniu mam tylo siedem dni wolnych jak nie umrę z przemęczenia do stycznia to bedzie dobrze. Raczej będę tu gościem, a galeria zamilknie na okres świąteczny. Będe obserwować wasze rozwity, ale swój muszę trocę przytłumić. Quote
BoJa2 Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Szkoda :( .A my i tak będziemy chłopaków odwiedzać. Quote
PIKA Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 agabass napisał(a):dobre dobre co a czy ktoś zgadnie kogo te dzike bestie chciały upolować kaczki w kanalku ? :lol: Quote
Asiaczek Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Agabass - chyba nie będziesz nas trzymała w niepewności aż do przyszłego roku, co? Kogo to chciały Twoje potworki upolować? Ja pamiętam, że taka akcja to miała miejsce tylko w przypadku chyba kaczek...? pzdr. Quote
agabass Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 macie racje to były kaczki kaczkowskie Quote
Alka Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):SMUTNO BĘDZIE :( tak, smutno, bez historyjek, które rozweselały mnie gdy miałam podły nastrój :-? Quote
Asiaczek Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Z tego wynika, że będę zmuszona pogrzebać w domowym archiwum i może uda mi się znaleść jakieś ciekawe zdjęcia Gomcia i Dablika. I od czasu do czasu wrzucić na DGM. A to nie tak szybko. Pzdr. Quote
agabass Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 No i sesyjka z bobakiem Antkiem dawno go tu nie było, czy pamiętacie tego malucha trochę przypakował. Antek: Hej Dabli cos mi tu smierdzi. Dablik: Spadaj maly to nie. Jak cos smierdzi to odrazu Dabli. Gomez: No bo to u ciebie szaleja wichury hahahaha. Antek: A czy to nie od ciebie Gomie zalatuje. Gomez: Ja sie dzis cos zle czuje. Antek: Ojojoj masz temperature. Antek: To pewnie grypa zoladkowa. Antek: A jak tam twoje zdrowie Dabli. Dablik: nie narzekam, nie narzekam Antek: oj chyba mnie cos bierze. Antek: Na zoladek to dobre beda oklady z bobasa haha Antek: juuueeeee fuj smierdzi cos z tym trzeba zrobic Antek: Gomez spadaj bo zanieczyszczasz atmosfere. Gomez: Sorrry sorry ja jestem u siebie malutki. Zobacz czy sam nie masz ladunku w pampersie. Antek: Aaaaaaaaaaaaaa moze i racja haHA zapomnialem o sobie. Quote
Asiaczek Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Agabass - coś Ci wcięło tekst i sesję, chyba (?) Pzdr. Quote
agabass Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 cos mam z klawiatura ale co tam przejdzie :lol: Quote
Asiaczek Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Taaa. Proponuję wymienić klalwiaturę. Może nie na taką najwyższej generacji, ale na taką najnormalniejszą. :) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Antek - gość z niespodzianką w pampersie!!! Super! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 E, tam. Zabójcza, jak zabójcza. Trochę niebezpieczna w obsłudze, ale za to świadcząca o zdrowiu właściciela, prawda? I jaka później jest "lekkość bytu"! pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Niech no moja Felka urodzi wreszcie, to ja będe mogła zabrac się za wstawianie fotek na DGM. Teraz to raczej nie. Jeszcze 1-2 dni(chyba). Pzdr. Quote
Alicja Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Asiaczek napisał(a):Niech no moja Felka urodzi wreszcie, to ja będe mogła zabrac się za wstawianie fotek na DGM. Teraz to raczej nie. Jeszcze 1-2 dni(chyba). Pzdr. 8) będziemy oblewać pępkowe :wink: Quote
agabass Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 Asiaczek napisał(a):Niech no moja Felka urodzi wreszcie, to ja będe mogła zabrac się za wstawianie fotek na DGM. Teraz to raczej nie. Jeszcze 1-2 dni(chyba). Pzdr. a ja wiem ale nie powiem czekam na info od Asiaczka oficjalne, choć bym sie najchętniej wygadała hahahahaah gratki gratki i czekam na fotosy malutkich basiowych Quote
BoJa2 Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 agabass napisał(a):Asiaczek napisał(a):Niech no moja Felka urodzi wreszcie, to ja będe mogła zabrac się za wstawianie fotek na DGM. Teraz to raczej nie. Jeszcze 1-2 dni(chyba). Pzdr. a ja wiem ale nie powiem czekam na info od Asiaczka oficjalne, choć bym sie najchętniej wygadała hahahahaah gratki gratki i czekam na fotosy malutkich basiowych No nie bądż tak nie życzliwa :roll: Podziel sie dobrą nowiną :D Quote
Asiaczek Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 NOWINA: wczoraj (2 grudnia br.) moja trikolorka FELKA urodziła 5 szczeniaczków: 1 chłopak i 4 dziewczyny; wszystkie maluchy są rudo-białe. Zdjęć na razie niewstawiam, niech no małe trochę okrzepną. Może w poniedziałek coś wstawię. Pzdr. Quote
Recommended Posts