Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ah, Ty, analityczko. Twoja analiza, to też dobrze wykonana robota (hi, hi, hi...).
Co na to Agabass? Pewnie o tej porze śpi przytulona do swoich chłopaków...
Pzdr.

hehehe Agabass wie jakie ma ancymony w domu i mysle ze jest szansa na przyblizony rozbior Dablika :lol: :lol: :lol:

dobrze Jej ze sie do takich przystojniaczkow tulic moze jeden czarny drugi rudy zyc nie umierac ;)

Tiggy koniecznie przejzyj galerie to sie zakochasz :D :angel:

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
A co na to Agabass? My Jej tu zazdrościmy, a Ona śpi, czy co...?
Pzdr.

pewnie chlopaki ja tak grzeja ze Jej sie wychodzic z wyra nie chce

ta to ma szczescie :D

Posted

och wy gadyły słodkie a ja na to mniam :lol: smacznnie było i dobrze sue spało hahahaa
Tiggy witam serdecznie zapraszam do studiowania mojej galerii może sie troche zmeczysz ale chyba warto hahahahaha
Asiaczku, Debe zapraszam na pieszczochanie z basiowymi misiami

a tu rozwiazanie tajemnicy zjedzonego schabu
Dablik: Oszukałam Was oszukałem, tylko sie ze smakiem oblizałem.

Gomez: A ja wszystko przespałem.

Posted

agabass napisał(a):
och wy gadyły słodkie a ja na to mniam :lol: smacznnie było i dobrze sue spało hahahaa
Tiggy witam serdecznie zapraszam do studiowania mojej galerii może sie troche zmeczysz ale chyba warto hahahahaha
Asiaczku, Debe zapraszam na pieszczochanie z basiowymi misiami

a tu rozwiazanie tajemnicy zjedzonego schabu
Dablik: Oszukałam Was oszukałem, tylko sie ze smakiem oblizałem.

Gomez: A ja wszystko przespałem.

noooooo nie zostalismy wyprowadzeni (czy tylko kobitki tu byly :roll: ) na manowce przez te straszne urwisy ;)

milo ze w koncu wstalas i przyszlas nas troszke podopieszczac :D :angel:

w sobote spacerek :D forty :D IDZIECIE :D

Posted

znowu dupa blada niie idziemy bo szkoła woła hahaha a nie moge sie zerwc w tym tygodniu, ale jak zawsze bede duchem z wami
znikam ja tu dzis tylko na chwile buziaki wszystkim

Posted

agabass napisał(a):
znowu dupa blada niie idziemy bo szkoła woła hahaha a nie moge sie zerwc w tym tygodniu, ale jak zawsze bede duchem z wami
znikam ja tu dzis tylko na chwile buziaki wszystkim

Agabass czy Ty masz inna ;) :lol:

w przyszly łikend ja jade do Bydgoszczy zeby nie bylo ze po zlosci chce Cie unikac ;) :lol:

Asiaczku musimy zrobic Jej jakiegos psikusa bo nas zostawia same na pastwe nudy ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja by Jej zrobiła, oj zrobiła. Zwyczajnie alienuje się od nas, no!
Jak do mnie przyjdzie - nie dam Jej herbaty, napcham Ją ciastem i nie dam pić! O, tak zrobię!.
Pzdr.

ooooooooooooooooooooooo to dobry pomysl tylko dopilnuj zeby wizela duuuuuuuuuzy kawal ciasta do ust i zadawaj trudne i niecierpiace zwloki pytania :evilbat: hahahhahahahahhaha

czuje sie NIE DOPIESZCZONA za malo zdjec

Posted

Już ja Jej wybiorę piękny kawałek baaardzo suchego ciasta... Tę wizytę zapamięta na całe życie i odechce Jej się alienować!

Wstawię kilka zdjęć Dablika, ze spaceru w czerwcu br. (jeszcze ze swoją poprzednią właścicielką). Chyba Agabass się nie obrazi?
Ale to za trochę, OK?
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Już ja Jej wybiorę piękny kawałek baaardzo suchego ciasta... Tę wizytę zapamięta na całe życie i odechce Jej się alienować!

Wstawię kilka zdjęć Dablika, ze spaceru w czerwcu br. (jeszcze ze swoją poprzednią właścicielką). Chyba Agabass się nie obrazi?
Ale to za trochę, OK?
pzdr.

ok niech Ci bedzie za troche ;) tylko czy ja wytrzymam ;)

moja czarna mamba ;)

a AGABASS pozaluje ze w ogole szok hahahah ;)

ale JEJ POWIEDZIALAM ;)

Posted

Już wstawiam, już.

Oto Dablik, który koniecznie chciał się pobawił z chihuahua i jakimś niezidentyfikowanym kundelkiem, ale z obawy, że poleci aż do Wisły - nie został spuszczony ze smyczy:

"Stójka" w wykonaniu Dablika":

Zdezorientowany Dablik:

I znowu ładna postawa:

I co, zadowolona?
pzdr.

Posted

mój czarnuszek kochany dzieki Asiaczku prosze o fotki na maila
Dabliś u mnie może do woli biegać choć z posłuchem u moich chłopcow to jest raczej różnie :lol:
Asiaczku jak bede jechać do ciebie to wezme picie hahhaha
Debe my sie jeszcze policzymy :evilbat:

Posted

czasu mało i ciagły stres i stres i nic nie można sie rozlużnić postaram sie fotki wrzucic niebawem ale nie ma nic nowego bo jakoś aparet sie schował
a komputer drażni sie ze mna i psikusy sprawia dziś chciałam go młotkiem stuknąć, bo sam sobie jakieś programy i modyfikacje wprowadza co by mi tylko krew wzburzyć ale po 20 minutach meki uruchomiłam drania parszywego

Posted

agabass napisał(a):
czasu mało i ciagły stres i stres i nic nie można sie rozlużnić postaram sie fotki wrzucic niebawem ale nie ma nic nowego bo jakoś aparet sie schował
a komputer drażni sie ze mna i psikusy sprawia dziś chciałam go młotkiem stuknąć, bo sam sobie jakieś programy i modyfikacje wprowadza co by mi tylko krew wzburzyć ale po 20 minutach meki uruchomiłam drania parszywego

no prosze jaka zyleta agresja 10 ;)

przebieglosc 10

no no

misja spsikusowania Agi bedzie baardzo trudna ale co tam damy rade ;)

Posted

Pewnie, że damy radę.
To tej wyliczanki dołożyłabym jeszcze:
- spryt - 10 (za umiejętność posługiwania się młotkiem i - w rezultacie - uruchomienie kompa),
- kobiecość - 10 (bo tylko kobitka może wpaść na pomysł, aby komputera uruchamiac młotkiem, prawda?),

Czy ktoś jeszcze coś doda?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pewnie, że damy radę.
To tej wyliczanki dołożyłabym jeszcze:
- spryt - 10 (za umiejętność posługiwania się młotkiem i - w rezultacie - uruchomienie kompa),
- kobiecość - 10 (bo tylko kobitka może wpaść na pomysł, aby komputera uruchamiac młotkiem, prawda?),

Czy ktoś jeszcze coś doda?
Pzdr.

czyli kto da wiecej ;) hahahhahaha

to ja jeszcze dodam

10 za zaciecie coby tym mlotem te male czesci do ladu doprowadzic

10 za wiezdze ja nie wiedzialam ze mlotek to z kompem jest w pracach spokrewniony ;)

uuuuu ktos nas zabije ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Coś Ty! Ona jest tak zapracowana, że nawet nie zauważy, co nawypisywałyśmy na Jej temat!!! Hi, hi, hi...
Pzdr.

hahahaha a to dobrze

ale moze nas szpieguje :D i co wtedy :fadein: