dbsst Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Asiaczek napisał(a):Ah, Ty, analityczko. Twoja analiza, to też dobrze wykonana robota (hi, hi, hi...). Co na to Agabass? Pewnie o tej porze śpi przytulona do swoich chłopaków... Pzdr. hehehe Agabass wie jakie ma ancymony w domu i mysle ze jest szansa na przyblizony rozbior Dablika :lol: :lol: :lol: dobrze Jej ze sie do takich przystojniaczkow tulic moze jeden czarny drugi rudy zyc nie umierac ;) Tiggy koniecznie przejzyj galerie to sie zakochasz :D :angel: Quote
Asiaczek Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 A co na to Agabass? My Jej tu zazdrościmy, a Ona śpi, czy co...? Pzdr. Quote
dbsst Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Asiaczek napisał(a):A co na to Agabass? My Jej tu zazdrościmy, a Ona śpi, czy co...? Pzdr. pewnie chlopaki ja tak grzeja ze Jej sie wychodzic z wyra nie chce ta to ma szczescie :D Quote
agabass Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 och wy gadyły słodkie a ja na to mniam :lol: smacznnie było i dobrze sue spało hahahaa Tiggy witam serdecznie zapraszam do studiowania mojej galerii może sie troche zmeczysz ale chyba warto hahahahaha Asiaczku, Debe zapraszam na pieszczochanie z basiowymi misiami a tu rozwiazanie tajemnicy zjedzonego schabu Dablik: Oszukałam Was oszukałem, tylko sie ze smakiem oblizałem. Gomez: A ja wszystko przespałem. Quote
dbsst Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 agabass napisał(a):och wy gadyły słodkie a ja na to mniam :lol: smacznnie było i dobrze sue spało hahahaa Tiggy witam serdecznie zapraszam do studiowania mojej galerii może sie troche zmeczysz ale chyba warto hahahahaha Asiaczku, Debe zapraszam na pieszczochanie z basiowymi misiami a tu rozwiazanie tajemnicy zjedzonego schabu Dablik: Oszukałam Was oszukałem, tylko sie ze smakiem oblizałem. Gomez: A ja wszystko przespałem. noooooo nie zostalismy wyprowadzeni (czy tylko kobitki tu byly :roll: ) na manowce przez te straszne urwisy ;) milo ze w koncu wstalas i przyszlas nas troszke podopieszczac :D :angel: w sobote spacerek :D forty :D IDZIECIE :D Quote
agabass Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 znowu dupa blada niie idziemy bo szkoła woła hahaha a nie moge sie zerwc w tym tygodniu, ale jak zawsze bede duchem z wami znikam ja tu dzis tylko na chwile buziaki wszystkim Quote
dbsst Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 agabass napisał(a):znowu dupa blada niie idziemy bo szkoła woła hahaha a nie moge sie zerwc w tym tygodniu, ale jak zawsze bede duchem z wami znikam ja tu dzis tylko na chwile buziaki wszystkim Agabass czy Ty masz inna ;) :lol: w przyszly łikend ja jade do Bydgoszczy zeby nie bylo ze po zlosci chce Cie unikac ;) :lol: Asiaczku musimy zrobic Jej jakiegos psikusa bo nas zostawia same na pastwe nudy ;) Quote
Asiaczek Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Ja by Jej zrobiła, oj zrobiła. Zwyczajnie alienuje się od nas, no! Jak do mnie przyjdzie - nie dam Jej herbaty, napcham Ją ciastem i nie dam pić! O, tak zrobię!. Pzdr. Quote
dbsst Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Asiaczek napisał(a):Ja by Jej zrobiła, oj zrobiła. Zwyczajnie alienuje się od nas, no! Jak do mnie przyjdzie - nie dam Jej herbaty, napcham Ją ciastem i nie dam pić! O, tak zrobię!. Pzdr. ooooooooooooooooooooooo to dobry pomysl tylko dopilnuj zeby wizela duuuuuuuuuzy kawal ciasta do ust i zadawaj trudne i niecierpiace zwloki pytania :evilbat: hahahhahahahahhaha czuje sie NIE DOPIESZCZONA za malo zdjec Quote
Asiaczek Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Już ja Jej wybiorę piękny kawałek baaardzo suchego ciasta... Tę wizytę zapamięta na całe życie i odechce Jej się alienować! Wstawię kilka zdjęć Dablika, ze spaceru w czerwcu br. (jeszcze ze swoją poprzednią właścicielką). Chyba Agabass się nie obrazi? Ale to za trochę, OK? pzdr. Quote
dbsst Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Asiaczek napisał(a):Już ja Jej wybiorę piękny kawałek baaardzo suchego ciasta... Tę wizytę zapamięta na całe życie i odechce Jej się alienować! Wstawię kilka zdjęć Dablika, ze spaceru w czerwcu br. (jeszcze ze swoją poprzednią właścicielką). Chyba Agabass się nie obrazi? Ale to za trochę, OK? pzdr. ok niech Ci bedzie za troche ;) tylko czy ja wytrzymam ;) moja czarna mamba ;) a AGABASS pozaluje ze w ogole szok hahahah ;) ale JEJ POWIEDZIALAM ;) Quote
Asiaczek Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Już wstawiam, już. Oto Dablik, który koniecznie chciał się pobawił z chihuahua i jakimś niezidentyfikowanym kundelkiem, ale z obawy, że poleci aż do Wisły - nie został spuszczony ze smyczy: "Stójka" w wykonaniu Dablika": Zdezorientowany Dablik: I znowu ładna postawa: I co, zadowolona? pzdr. Quote
dbsst Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 zadowolona :D rewelka :D hahahaha jaki wysoki no no Quote
agabass Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 mój czarnuszek kochany dzieki Asiaczku prosze o fotki na maila Dabliś u mnie może do woli biegać choć z posłuchem u moich chłopcow to jest raczej różnie :lol: Asiaczku jak bede jechać do ciebie to wezme picie hahhaha Debe my sie jeszcze policzymy :evilbat: Quote
Asiaczek Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 A.... odezwała się niecnota! Udawała, że śpi lub że jest w pracy, a po cichutku śledziła, co na DGM! Wydało się!!! Zdjęcia wyślę. Nie ma sprawy. Pzdr. Quote
Alicja Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 O niedobra Agabass , na spacerek dogomaniacki nie chce iść :nono: A zdjęć to tu jakos mało :-? zawsze jakiś serialik był a teraz posucha :roll: Quote
agabass Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 czasu mało i ciagły stres i stres i nic nie można sie rozlużnić postaram sie fotki wrzucic niebawem ale nie ma nic nowego bo jakoś aparet sie schował a komputer drażni sie ze mna i psikusy sprawia dziś chciałam go młotkiem stuknąć, bo sam sobie jakieś programy i modyfikacje wprowadza co by mi tylko krew wzburzyć ale po 20 minutach meki uruchomiłam drania parszywego Quote
Asiaczek Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Agabass - ja nie wiedziałam, żeś Ty taka skora do rzucania młotkiem w komp. No, no, no... Pzdr. Quote
dbsst Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 agabass napisał(a):czasu mało i ciagły stres i stres i nic nie można sie rozlużnić postaram sie fotki wrzucic niebawem ale nie ma nic nowego bo jakoś aparet sie schował a komputer drażni sie ze mna i psikusy sprawia dziś chciałam go młotkiem stuknąć, bo sam sobie jakieś programy i modyfikacje wprowadza co by mi tylko krew wzburzyć ale po 20 minutach meki uruchomiłam drania parszywego no prosze jaka zyleta agresja 10 ;) przebieglosc 10 no no misja spsikusowania Agi bedzie baardzo trudna ale co tam damy rade ;) Quote
Asiaczek Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Pewnie, że damy radę. To tej wyliczanki dołożyłabym jeszcze: - spryt - 10 (za umiejętność posługiwania się młotkiem i - w rezultacie - uruchomienie kompa), - kobiecość - 10 (bo tylko kobitka może wpaść na pomysł, aby komputera uruchamiac młotkiem, prawda?), Czy ktoś jeszcze coś doda? Pzdr. Quote
dbsst Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Asiaczek napisał(a):Pewnie, że damy radę. To tej wyliczanki dołożyłabym jeszcze: - spryt - 10 (za umiejętność posługiwania się młotkiem i - w rezultacie - uruchomienie kompa), - kobiecość - 10 (bo tylko kobitka może wpaść na pomysł, aby komputera uruchamiac młotkiem, prawda?), Czy ktoś jeszcze coś doda? Pzdr. czyli kto da wiecej ;) hahahhahaha to ja jeszcze dodam 10 za zaciecie coby tym mlotem te male czesci do ladu doprowadzic 10 za wiezdze ja nie wiedzialam ze mlotek to z kompem jest w pracach spokrewniony ;) uuuuu ktos nas zabije ;) Quote
Asiaczek Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Coś Ty! Ona jest tak zapracowana, że nawet nie zauważy, co nawypisywałyśmy na Jej temat!!! Hi, hi, hi... Pzdr. Quote
dbsst Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Asiaczek napisał(a):Coś Ty! Ona jest tak zapracowana, że nawet nie zauważy, co nawypisywałyśmy na Jej temat!!! Hi, hi, hi... Pzdr. hahahaha a to dobrze ale moze nas szpieguje :D i co wtedy :fadein: Quote
Asiaczek Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Do tej pory nie dała znaku, że istnieje i podsłuchuje. Na co Ona czeka?! Pzdr. Quote
Recommended Posts