agabass Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 dzieki tacy to sa niańkowie :lol: Quote
agabass Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Gomez: Dabli słyszałeś brzek talerzy jakaś szamka sie szykuje. Dablik: Słyszałem właśnie plan w głowie układam jak tu niepostrzeżenie zawinąc jedzenie . Gomez: Hahahaah współpracujmy. Dablik: Dobra to co wymysliłeś. Gomez: Zrobimy tak ... Dablik: Plan zmyślny hihihihihihi Gomez: No to ruszamy Gomez: Spokojnie spokojnie poczekaj jeszcze nie jeszcze nie. Dablik: Sssstaram sie oj staram. Gomez: Dab odwracasz uwagę a ja ściągam ze stołu schab. Miejmy nadzieję, że misja sie powiedzie. Dablik: Ok do roboty. Gomez: Dobrze dobrze ze ściemy ze ściemy jeszcze omotaj go omotaj., a ja zaraz wkraczam do akcji. Dablik: Gomez Gomez zaczynam sie pocić mam nadzieje, ze to napiecie mnie nie pogrąży. No i jak myślicie udało się. Quote
daga10011 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 oj chyba sie nie udalo :lol: ..takie zrezygnowane poszly spac :lol: Quote
dbsst Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 oj musialo sie udac chlopaki sa zasprytni zeby im sie nie udalo 8) Quote
Asiaczek Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 A mnie nie pokazały się żadne zdjęcia z tego cud-planu. A ja umiem czytac po uszach, czy coś wyszlo, czy nie. Trudno wyrokować. Pzdr. Quote
ewelinabuck Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 swietne historyjki przydal by sie jeszce inspektor Gadget :lol: Quote
asiunia Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Hej! Agabass jestes geniuszem :roflt: :roflt: :roflt: Quote
BoJa2 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 asiunia napisał(a):Hej! Agabass jestes geniuszem :roflt: :roflt: :roflt: Przychylam się do tej opinii :lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Fakt. Chłopaki smutne poszły spać. Ale dlaczego byli smutni? Bo nie mogli zjeść całego schabu, nie zmieścił się im w brzuszkach... A Hipki ani Gusia już nie było do pomocy. Hi, hi, hi... Pzdr. Quote
agabass Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 oj biedne te moje mongoliony oj biedne a czy ze mnie taki geniusz hihihihihi no nie powiedziałabym raczej lekki świr na punkcie chłopqków ale dziekuje dziekuje Quote
dbsst Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 agabass napisał(a):oj biedne te moje mongoliony oj biedne a czy ze mnie taki geniusz hihihihihi no nie powiedziałabym raczej lekki świr na punkcie chłopqków ale dziekuje dziekuje hahaha ty nam lepiej powiedz jaki jest koniec historii :D Quote
Asiaczek Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Ja optuję za tym, że nie zjadły całego schabiku, nie dały rady... Pzdr. Quote
dbsst Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 zjadly zjdly zjadly :angel: :angel: :angel: Quote
agabass Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 :klacz: a po czym poznałaś po spojrzeniu Quote
Asiaczek Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Zjadły, cholerniki, zjadły!!! Ale czy calutki schabik?! Może jednak coś tam na ''czarna godzine" zostawiły? Agabass - sprawdziłaś tajemne zakątki domu? Pzdr. Quote
Alicja Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 agabass napisał(a):koniec jest niezwykły hihihi Oj zjadły schabik , zjadły 8) :wink: Quote
dbsst Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 agabass napisał(a)::klacz: a po czym poznałaś po spojrzeniu po szyderczym usmieszku poznalam ;) :lol: Quote
Asiaczek Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Ło matko jedyna! A gdzie Ty widzisz to szydercze spojrzenie?! Ja widzę jedynie spojrzenie najedzonego do wypęku psiaka... Pzdr. Quote
dbsst Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 zrobmy analize lewego oka ;)bo ono w tej syderczosci ma najwiekszy udzial ;) lekko przymrozone przymrozenie nie idie z kacika tylko ze srodeczka oczka to wszystko swiadczy ze plan zostal wykonany i to dobrze wykonany ;) :lol: Quote
Asiaczek Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Ah, Ty, analityczko. Twoja analiza, to też dobrze wykonana robota (hi, hi, hi...). Co na to Agabass? Pewnie o tej porze śpi przytulona do swoich chłopaków... Pzdr. Quote
Tiggy Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Przepiekne baski :lol: Az musze w wolnej chwili przejrzec cala galerie od poczatku :) Quote
Asiaczek Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Zapraszamy!!! (ja - w imieniu Agabass, chyba nie będzie miała mi tego za złe?). Pzdr. Quote
Recommended Posts