agabass Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='sayma']Buziakkiiii dla Maczunia no i oczywiście dla dwóch przystojniakjów :buzi: buuuuhahahahhaha niesamowitą minę ma tu Igorek Igorek przystojniaczek :loveu: :loveu: Igorek tak jakby z rezerwą do basiaków podchodził ??? :lol: Haniu cofnij sie o dwie strony dalej i zobaczysz jaka to rezerwa hahahaha Quote
agabass Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 zabawie sie przez chwile w Debe mała przeróbka fotosonków moze nie tak fajna ale warto spróbowac :lol: Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='agabass']zabawie sie przez chwile w Debe mała przeróbka fotosonków moze nie tak fajna ale warto spróbowac :lol: 8) jak akwarelka :wink: Quote
KaRa_ Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Świetnie te przeróbki Ci wyszły :o :o Więcej takich prosimy bo są kapitalne :P Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 kolezanko moja kochana czemuz sie opuszczasz w fotach :evil: Quote
agabass Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 dbsst napisał(a):kolezanko moja kochana czemuz sie opuszczasz w fotach :evil: rozleniwiłam sie potfornie i co najwazniesze musze porobic fotki w plenerze a ostatnio jakoś aparat ucieka przede mna Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 agabass napisał(a):dbsst napisał(a):kolezanko moja kochana czemuz sie opuszczasz w fotach :evil: rozleniwiłam sie potfornie i co najwazniesze musze porobic fotki w plenerze a ostatnio jakoś aparat ucieka przede mna to chodz dzis z nami :D ;) bedzie aparatow koopa ;) Quote
agabass Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 dbsst napisał(a):agabass napisał(a):dbsst napisał(a):kolezanko moja kochana czemuz sie opuszczasz w fotach :evil: rozleniwiłam sie potfornie i co najwazniesze musze porobic fotki w plenerze a ostatnio jakoś aparat ucieka przede mna to chodz dzis z nami :D ;) bedzie aparatow koopa ;) niestety choc bym chciała musze do pracy uderzyc na 12 i nic na to nie poradze Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 agabass napisał(a):dbsst napisał(a):agabass napisał(a):dbsst napisał(a):kolezanko moja kochana czemuz sie opuszczasz w fotach :evil: rozleniwiłam sie potfornie i co najwazniesze musze porobic fotki w plenerze a ostatnio jakoś aparat ucieka przede mna to chodz dzis z nami :D ;) bedzie aparatow koopa ;) niestety choc bym chciała musze do pracy uderzyc na 12 i nic na to nie poradze oj tam praca to kiepska wymowka ;) Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 agabass napisał(a):kiepska na maxa :lol: moglas cos bardziej prawdpodobnego wymyslic no nie wiem ze chlopaki dzis maja jakas misje do spelnienia odnalezienie zaginionych kaczek alebo ze sie szykujesz w wypawe kosmiczna ale praca.............qto Ci w to uwierzy :lol: Quote
agabass Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 Dobra dobra przyznaje skłamałam chłopcy dzis uczestnicza w wyprawie na Atlantyde. Od 2-wóch miesiecy trwaja przygotowania i nie chcielismy zapeszac. Teraz juz mozemy wyjawić tajemnice Atlantyda bedzie nasza. :lol: Quote
dbsst Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 agabass napisał(a):Dobra dobra przyznaje skłamałam chłopcy dzis uczestnicza w wyprawie na Atlantyde. Od 2-wóch miesiecy trwaja przygotowania i nie chcielismy zapeszac. Teraz juz mozemy wyjawić tajemnice Atlantyda bedzie nasza. :lol: no to uffff ulzylo mi a ja juz sie balam ze cos z Wami nie tak ;) Quote
Alicja Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 agabass napisał(a):Dobra dobra przyznaje skłamałam chłopcy dzis uczestnicza w wyprawie na Atlantyde. Od 2-wóch miesiecy trwaja przygotowania i nie chcielismy zapeszac. Teraz juz mozemy wyjawić tajemnice Atlantyda bedzie nasza. :lol:no proszę to będzie ,, O 2 takich co................ nie mogą usiedzieć w miejscu :wink: '' Quote
Asiaczek Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Agabass - reportaże - tradycyjnie - SUPER!!! A na Atlandytę może weźmiesz jeszcze kogoś, masz wolne miejsca? Ja mam tu w domu takiego ancymonka, co to nie może usiedzieć w miejscu, a jak się dobrze przyłoży - to wg słów MKM - 2 razy sprzeda Gomcia i Dablika i jeszcze pare złotych reszty weźmie... Może warto mieć w składzie wyprawy kogoś tak cwanego, co? pzdr. Quote
Daga_i_Oskar Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 wszystkie foty sa rewelacyjne :angel: Pozdrawiam :D Quote
agabass Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 hahahaah Asiaczku kazdy cwaniak mile widziany Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 agabass napisał(a):hahahaah Asiaczku kazdy cwaniak mile widziany a mnie i moja Sz wezmiesz :D ;) Quote
agabass Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 dbsst napisał(a):agabass napisał(a):hahahaah Asiaczku kazdy cwaniak mile widziany a mnie i moja Sz wezmiesz :D ;) jasne tylko przyszykujcie jakąś szamke Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 agabass napisał(a):dbsst napisał(a):agabass napisał(a):hahahaah Asiaczku kazdy cwaniak mile widziany a mnie i moja Sz wezmiesz :D ;) jasne tylko przyszykujcie jakąś szamke dobLa sledzik moze byc markowy z liderszajsa ;) Quote
agabass Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 książęta jadają tylko kawior i polędwiczke popijając szampanem i zajadając sie truskawkami a śledzie to tylko jak nikt nie widzi ale nie szaisowate :wink: Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 agabass napisał(a):książęta jadają tylko kawior i polędwiczke popijając szampanem i zajadając sie truskawkami a śledzie to tylko jak nikt nie widzi ale nie szaisowate :wink: sledzie to dla nas przeciez jasniekrolestwu nie smialabym proponowac takiej paszy dla mas ;) :lol: Quote
Hanna R. Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 agabass napisał(a): A to co chłopcy robia w wolnych chwilach. Przedstawiamy wam małego Igorka, ktory ma czasami dwie niezwykłe nianie. Gomez: Cholerka znowu mnie wrobili w opiekę. A niech to diabli wezmą. Gomez: Aaaaaaaaaaaaaaaaaalbo go zjem, albo zasnę. Chyba zasnę bo naciska na moje przewody senne czy coś tam aaaaaaaaaaaaaaa. Gomez: A co najgorsze myśli, ze koniem jestem śliniaj jeden. Gomez: Ej mały zobacz tam jest drugi konik może sie na niego przesiądziesz. Dablik: Gomez ratuj chcą mnie osiodłac. Dablik: Oj boje sie boje. mały siego po siodło ZAKLINACZ KONI Igor: Nie bój sie piesku, to nie bedzie bolało pojedziemy na wyścigi. Dablik: Oszalałeś mały, ale jak chcesz niech strace. O matko kochana - TO POPROSTU JEST ODJAZD !!! :o :o :o Quote
Recommended Posts