agabass Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 oj Gomez to by go raczej gdzieś po drodze zgubił taki to rozbrykany Mongolion :lol: Quote
dbsst Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 agabass napisał(a):oj Gomez to by go raczej gdzieś po drodze zgubił taki to rozbrykany Mongolion :lol: hahahahhahaha biedny Igor Quote
agabass Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 dbsst napisał(a):agabass napisał(a):oj Gomez to by go raczej gdzieś po drodze zgubił taki to rozbrykany Mongolion :lol: hahahahhahaha biedny Igor no może by go Dabliś znalazł mniejmy nadzieje :wink: Quote
BoJa2 Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Dablik: Oszalałeś mały, ale jak chcesz niech strace. Ale spojrzonko :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 agabass napisał(a):dbsst napisał(a):agabass napisał(a):oj Gomez to by go raczej gdzieś po drodze zgubił taki to rozbrykany Mongolion :lol: hahahahhahaha biedny Igor no może by go Dabliś znalazł mniejmy nadzieje :wink: no miejmy nadzieje bo inaczej to ........az nie kce myslec ;) Quote
agabass Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 i juz na koniec trzy mortadele hehehehehe buzi buzi mongolionki wycisne z was całą miłość pies o dwóch góowach Quote
Maga100 Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Agabas zdjęcia malucha i twoje z baskami świetne :o :angel: :angel: Psiaki w sesji z małym rudzielcem mają miny pt - zniosę to, zniosę, byle nie za długo :wink: Quote
agabass Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 Gomzio to raczej znudzony jemu to wszystko jedno Quote
Hanna R. Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 JA BYM CHCIAŁA TAKI BASKI .... :angel: :angel: :angel: Quote
agabass Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 [quote name='HankaRupczewska']JA BYM CHCIAŁA TAKI BASKI .... :angel: :angel: :angel: zapraszam na pieszczochy z baskami Quote
dbsst Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 no nie zgarnela wszystkie baski nawet jednoge do pieszczochowania nie zostawila :evilbat: Quote
Alka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 jakie cudowne foteczki z małym Igorkiem :iloveyou: niesamowite są te psiaki ! :thumbs: Quote
agabass Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Powitanie Pancia buzi buzi a terza dziabas w ucho oczywiscie z miłości Quote
asiunia Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Hej!! Achhh jacy mężczyzni wspaniali-jeden brynet drugi prawie blondyn :wink: Już Metce slinka cieknie 8) Quote
Guest bernulka Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Dablik ma maść moja ukoffana :angel: paździoszki Quote
Alicja Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='agabass']i juz na koniec trzy mortadele hehehehehe buzi buzi mongolionki wycisne z was całą miłość pies o dwóch góowach NOOO sceny łóżkowe są extra :wink: , ale chłopaki mają cierpliwosć :lol: :lol: :lol: Quote
agabass Posted November 10, 2005 Author Posted November 10, 2005 Dziś wszystkim Maczunio śle buziaki Quote
Alicja Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='agabass']Dziś wszystkim Maczunio śle buziaki :angel: MACZUNIO Moja Miłość :calus: Quote
dbsst Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='agabass']Dziś wszystkim Maczunio śle buziaki nie no moj ukochany :D jaki ozorek figlarny :D ;) ale chlopcy witaja swojego tatulka :D Quote
asiunia Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 [quote name='agabass']Dziś wszystkim Maczunio śle buziaki Hej!! Boski boksio :angel: Quote
Alka Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 a ja odsyłam duuużego dla Macza i basków Quote
sayma Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Buziakkiiii dla Maczunia no i oczywiście dla dwóch przystojniakjów :buzi: buuuuhahahahhaha niesamowitą minę ma tu Igorek Igorek przystojniaczek :loveu: :loveu: Quote
asiunia Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Hej!! Agabass dawaj fotki chłopaków :angel: Quote
Hanna R. Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='sayma']Buziakkiiii dla Maczunia no i oczywiście dla dwóch przystojniakjów :buzi: buuuuhahahahhaha niesamowitą minę ma tu Igorek Igorek przystojniaczek :loveu: :loveu: Igorek tak jakby z rezerwą do basiaków podchodził ??? :lol: Quote
Recommended Posts