Maga100 Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 agabass napisał(a):no teraz może coś wstawię powiedziała, nie wstawiła i przepadła :-? Quote
Asiaczek Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Ha, ha! Zobaczyła inne forum, pomyślała: "Mnie i moich Gomziaków tam jeszcze nie ma!" i poszła do konkurencji, niedobrota jedna! Pzdr. Quote
dbsst Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='agabass']Jesteśmy hihihii :iloveyou: moja toffana agabass i Jej toffane rozrabiaki :angel: :angel: :angel: Quote
Incunabula Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 :angel: Tylko dlaczego jedna fota :wink: ? Quote
agabass Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Jak to moje baski dbaja o czystość dywanu hahahaha Drapieżcy Kość niezgody hihihiihihi czy oby napewno Gomez: I jak myślicie kto wygrał? Dablik: Hahaha no pewnie, że ja. Quote
Alicja Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Ranyśku ale chłopaki są rozkoszne :angel: ale czemu tylko 1 kosteczka :roll: Quote
agabass Posted November 5, 2005 Author Posted November 5, 2005 Alu zawsze sa dwie ale cudza zawsze lepsza, wiec czasem sie kłuca czasem jedza osobno, a czasem jedza jedna razem. Takie to moje dranie. Co zrobic. Przy nastepnej okazji udowodnie,ze sa dwie hahaha. A może tego dnia chcieli zapozować do zdjęcia :wink: Quote
Daisunia Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 agabass pytanie pierwsze : od kiedy masz drugiego baska ? :o :o a fotki uroocze ;d Quote
Incunabula Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 O jak zgodnie jedzą tę kość :D . Moje to już dawno by się pozabijały :roll: . Quote
Maga100 Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 [quote name='agabass']Jak to moje baski dbaja o czystość dywanu hahahaha Drapieżcy rewelacja! :lol: Quote
agabass Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 [quote name='Daisunia']agabass pytanie pierwsze : od kiedy masz drugiego baska ? :o :o a fotki uroocze ;d Dablik jest juz u nas od dwóch miesiecy, teraz zaczał sie już trzeci. Morrisonka oni czasami na siebie bucza, no i surowe mieso to nie przejdzie. Aler wszystkim innym sie wymieniaja zawsze, choc Dablik je w 5 min, a Gom w 15+nađcie nie jest zle. Quote
dbsst Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 no nie moge moje chopaki tak synchronicznie jedza :D Quote
Asiaczek Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Gomez i Dablik rzeczywiście baaaardzo się lubią. To widać. A że czasami cos tam burkną do siebie, to i dobrze (dla oczyszczenia atmosfery!). Pzdr. Quote
olekg89 Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 o matko moja suka niczym sie nie podzeli :lol: musze pożadnie ryknąc zeby nie wyrwała innemu psu piłki ,lub jedzenia :evil: pies mojej babci we własnym domu do własnej miski nie moze podejsc bo dostaje po ryju od kaji :evilbat: on spokojnie kje ,a ona atak z warkotem ;/ukradnie i ucieka :evilbat: Quote
Asiaczek Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 A na zdjęciach nie wygląda na taką... jędzę! Pewnie coś tam zostało wymyślone, co? :wink: Pzdr. Quote
agabass Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 Przystojniaki nie zawsze lubia pozować Przytulnisie A to co chłopcy robia w wolnych chwilach. Przedstawiamy wam małego Igorka, ktory ma czasami dwie niezwykłe nianie. Gomez: Cholerka znowu mnie wrobili w opiekę. A niech to diabli wezmą. Gomez: Aaaaaaaaaaaaaaaaaalbo go zjem, albo zasnę. Chyba zasnę bo naciska na moje przewody senne czy coś tam aaaaaaaaaaaaaaa. Gomez: A co najgorsze myśli, ze koniem jestem śliniaj jeden. Gomez: Ej mały zobacz tam jest drugi konik może sie na niego przesiądziesz. Dablik: Gomez ratuj chcą mnie osiodłac. Dablik: Oj boje sie boje. mały siego po siodło ZAKLINACZ KONI Igor: Nie bój sie piesku, to nie bedzie bolało pojedziemy na wyścigi. Dablik: Oszalałeś mały, ale jak chcesz niech strace. Quote
dbsst Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 hahahah jakie Gomzowaty ma szczesliwe spojrzenie hahahahah no nie moge taki maly urwisek a tak opanowal ta niesforna dwojke ;) Quote
agabass Posted November 8, 2005 Author Posted November 8, 2005 biada chłopakom niech to tylko Igor podrośnie :lol: a tak na marginesie Gomzalesek nie ma nic przeciwko takim maluchom, a Dabliś jak narazie dał sie poznać od dobrej strony i też jest słodki w kontaktach z dziećmi Quote
dbsst Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 fajnie Ci moja to sie boi takich malych dzieci 8) Quote
dbsst Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 to jest kosiorek tez normalnie maly wsiadaj na moj grzbiet pokarze Ci swiat ;) Quote
Recommended Posts