agabass Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 tym razem już naprawdę zmykam bawcie się dobrze do rana Quote
BoJa2 Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 [quote name='agabass']I jeszcze moje kochane zipy po browarku hahaha :drinking: Nieżle ich nawaliłaś :roll: :lol: Quote
Incunabula Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Świetne fotki, świetna historyjka ;D Quote
Asiaczek Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Agabass - jak chcesz, to 15 min. wystarcza. A jak nie chcesz, to nasz zwodzisz, że jutro, pojutrze, że już zaraz itp. Teraz się wydało i już nas nie oszukasz! Ha! No po prostu tak uchlałaś swoje psiaki, że nic tylko łóżeczko i spaciulko! Ładnie to tak? Dbsst - na innym forum (nie podaję nazwy, bo nie wiem, czy mogę) widziałam zdjęcie Goma, Dablika Twojej Szpilki i jakiego jeszcze psiaka. Nic się nie chwaliłaś! Pzdr. Quote
agabass Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 [quote name='Asiaczek']Agabass - jak chcesz, to 15 min. wystarcza. A jak nie chcesz, to nasz zwodzisz, że jutro, pojutrze, że już zaraz itp. Teraz się wydało i już nas nie oszukasz! Ha! No po prostu tak uchlałaś swoje psiaki, że nic tylko łóżeczko i spaciulko! Ładnie to tak? Dbsst - na innym forum (nie podaję nazwy, bo nie wiem, czy mogę) widziałam zdjęcie Goma, Dablika Twojej Szpilki i jakiego jeszcze psiaka. Nic się nie chwaliłaś! Pzdr. na jakim innym forumie o co chodzi oj Debe Debe Quote
daga10011 Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 jakies tajemnice tutaj Debe???????? :o Ech,super Macho i Baski :D :P :P :P Quote
Alka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 świetna historyjka ! boskie foteczki! nadzwyczajni modele ! Quote
Asiaczek Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='mrowka'] trojkacik booski!!! :angel: Maczo - największy model, bo i najstarszy, prawda? Gomcio - na pierwszym planie, bo to UKOCHANY GOMEZ PANIUSI! Dablik - jeszcze się chłopaczyna nie wyrobił! Ale już niedługo będzie na I planie. Wierzę w to! Pzdr. Quote
agabass Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 Gomzio na pierwszym planie bo miedzy nogami lezał :lol: Quote
dbsst Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='Asiaczek']Dbsst - na innym forum (nie podaję nazwy, bo nie wiem, czy mogę) widziałam zdjęcie Goma, Dablika Twojej Szpilki i jakiego jeszcze psiaka. Nic się nie chwaliłaś! Pzdr. hahahahhaha ty szpiegu sprytny ;) to prawda tam sa moje zdjecia ale tylko 5 dwa ze spaceru z chlopakami :D jedno ze spaceru z inna sunka i dwa samej Szpilinskiej ;) hahaha jaki ten internet maly ;) mam nadzieje ze bedzie tam juz ten konkurs i ze te zdjecia moze cos zajma ;) to takie marzenia scietej glowy ;) Quote
Asiaczek Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Szpiegiem jest moja koleżanka, dobrze obyta z Internetem i mająca nosa do basków. I to ona wypatrzyła bawiące się baski. Przekażę jej gratulacje inaczej od Ciebie. :wink: Pzdr. Quote
dbsst Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Asiaczek napisał(a):Szpiegiem jest moja koleżanka, dobrze obyta z Internetem i mająca nosa do basków. I to ona wypatrzyła bawiące się baski. Przekażę jej gratulacje inaczej od Ciebie. :wink: Pzdr. hahahahaha oki :D hahahhaha a ja juz myslalam ze mnie wyszpiegowalas osobiscie ;) i znowu powtorze jaki ten internet maly ;) :lol: Quote
Asiaczek Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 dbsst - ja "siedzę" tylko na DGM, bo na inne fora po prostu nie mam czasu. Pzdr. Quote
dbsst Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 [quote name='Asiaczek']dbsst - ja "siedzę" tylko na DGM, bo na inne fora po prostu nie mam czasu. Pzdr. hahahahha znam ten bol ;) ja na tamtym tylko foty wstawiam ;) hahahahha a na dgm zyje ;) Quote
Asiaczek Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 A ja myślałam, że tylko ja mam taki problem z Internetem. A tu się okazuje, że nie jestem osamotniona... Pzdr. Quote
dbsst Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Asiaczek napisał(a):A ja myślałam, że tylko ja mam taki problem z Internetem. A tu się okazuje, że nie jestem osamotniona... Pzdr. hahaha jak wejde na dgm to juz nie mam czasu nic innego sprawdzic ;) Quote
dbsst Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Asiaczek napisał(a):Jakbym siebie widziała... Pzdr. hahahahha uffff to nie tylko ja jedna jestem walnieta na punkcie tego forum ;) Quote
Maga100 Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 a to w internecie są jakieś inne strony poza dogomanią? :o :evilbat: Quote
Asiaczek Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 To nie chodzi o strony, ale o różnego rodzaju fora dyskusyjne (tak, jak DGM). Osobne forum mają np. charty, samoyedy, bassety, molosy i być może jeszcze jakieś inne. Oprócz tego są inne fora dot. np. psie sprawy itp. tytuły. Pzdr. Quote
Incunabula Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 My tu gadu-gadu a agabass nie wstawia żadnych zdjęć :roll: .. Quote
agabass Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 i nie wstawi jeżeli Debe nie wyjawi tajemniczego frum :x ale już Gaduły gadyły kochane Quote
dbsst Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [quote name='Asiaczek']Taaa, możemy sobie ręce podać. Pzdr. hahahahaha :D o tu kochana Agabass :D Quote
Recommended Posts