Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agabass - jak chcesz, to 15 min. wystarcza. A jak nie chcesz, to nasz zwodzisz, że jutro, pojutrze, że już zaraz itp. Teraz się wydało i już nas nie oszukasz! Ha!

No po prostu tak uchlałaś swoje psiaki, że nic tylko łóżeczko i spaciulko! Ładnie to tak?

Dbsst - na innym forum (nie podaję nazwy, bo nie wiem, czy mogę) widziałam zdjęcie Goma, Dablika Twojej Szpilki i jakiego jeszcze psiaka. Nic się nie chwaliłaś!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Agabass - jak chcesz, to 15 min. wystarcza. A jak nie chcesz, to nasz zwodzisz, że jutro, pojutrze, że już zaraz itp. Teraz się wydało i już nas nie oszukasz! Ha!

No po prostu tak uchlałaś swoje psiaki, że nic tylko łóżeczko i spaciulko! Ładnie to tak?

Dbsst - na innym forum (nie podaję nazwy, bo nie wiem, czy mogę) widziałam zdjęcie Goma, Dablika Twojej Szpilki i jakiego jeszcze psiaka. Nic się nie chwaliłaś!
Pzdr.

na jakim innym forumie o co chodzi oj Debe Debe

Posted

[quote name='mrowka'] trojkacik booski!!! :angel:
Maczo - największy model, bo i najstarszy, prawda?
Gomcio - na pierwszym planie, bo to UKOCHANY GOMEZ PANIUSI!
Dablik - jeszcze się chłopaczyna nie wyrobił! Ale już niedługo będzie na I planie. Wierzę w to!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Dbsst - na innym forum (nie podaję nazwy, bo nie wiem, czy mogę) widziałam zdjęcie Goma, Dablika Twojej Szpilki i jakiego jeszcze psiaka. Nic się nie chwaliłaś!
Pzdr.
hahahahhaha ty szpiegu sprytny ;)

to prawda tam sa moje zdjecia ale tylko 5 dwa ze spaceru z chlopakami :D jedno ze spaceru z inna sunka i dwa samej Szpilinskiej ;)

hahaha jaki ten internet maly ;)

mam nadzieje ze bedzie tam juz ten konkurs i ze te zdjecia moze cos zajma ;)

to takie marzenia scietej glowy ;)

Posted

Szpiegiem jest moja koleżanka, dobrze obyta z Internetem i mająca nosa do basków. I to ona wypatrzyła bawiące się baski. Przekażę jej gratulacje inaczej od Ciebie. :wink:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Szpiegiem jest moja koleżanka, dobrze obyta z Internetem i mająca nosa do basków. I to ona wypatrzyła bawiące się baski. Przekażę jej gratulacje inaczej od Ciebie. :wink:
Pzdr.

hahahahaha oki :D hahahhaha

a ja juz myslalam ze mnie wyszpiegowalas osobiscie ;)

i znowu powtorze jaki ten internet maly ;) :lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']dbsst - ja "siedzę" tylko na DGM, bo na inne fora po prostu nie mam czasu.
Pzdr.

hahahahha znam ten bol ;)

ja na tamtym tylko foty wstawiam ;) hahahahha a na dgm zyje ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
A ja myślałam, że tylko ja mam taki problem z Internetem. A tu się okazuje, że nie jestem osamotniona...
Pzdr.

hahaha jak wejde na dgm to juz nie mam czasu nic innego sprawdzic ;)

Posted

To nie chodzi o strony, ale o różnego rodzaju fora dyskusyjne (tak, jak DGM). Osobne forum mają np. charty, samoyedy, bassety, molosy i być może jeszcze jakieś inne. Oprócz tego są inne fora dot. np. psie sprawy itp. tytuły.
Pzdr.