Asiaczek Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 To niemożliwe!!! Agabass - tak się nie robi! Najpierw obiecujesz, a potem wstawiasz 3 zdjęcia... Nie zgadzam się na takie coś! Miało byc dużo, treściwie i wesowo. Pzdr. Quote
dbsst Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 o nie! Gomez to diabel w rudes skorze biedny Dablik oj biedny ;) :lol: Quote
Alka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 agabass, nie daj sie prosić, wrzucaj następne foteczki... Quote
Asiaczek Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 A tu cisza. Agabass pewnie już śpi, zmęczona całodniowym bieganiem ze swoimi pupilami... pzdr. Quote
dbsst Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Asiaczek']A tu cisza. Agabass pewnie już śpi, zmęczona całodniowym bieganiem ze swoimi pupilami... pzdr. :( :( :( :( :( :( Quote
agabass Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 jestem już, dziś wstawiam fotosy a tym czasem idę sprzatać potem spacer z piechami i jestem już gotowa do wstawiania fotosonów, przepraszam za zwłokę ale czasem tak bywa ha :wink: Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Hurrrrra , będą foteczki :laola: Teraz ide do pracy a jak wrócę to sobie obejrzę :wink: :angel: :angel: :angel: Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Hurrrrra , będą foteczki :laola: Teraz ide do pracy a jak wrócę to sobie obejrzę :wink: :angel: :angel: :angel:wróciłam a tu nadal nie ma fotek :-? 8) Quote
agabass Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 SESJA Z ADASIEM Gomez:Cholera idzie młokos. Udawaj, ze śpisz a moze sie odczepi. Dablik: A kto to jest młokos prawie jak kokos hahaha. Gomez: Młokos to mały człowieczek znecający sie nad zwierzetami. Dablik: O matko to udajemy. Gomez: Bądź dzielny bedzie dobrze. Dablik: Jak zamkne oczy to może nas nie zauważy. Gomez: No napewno to pomoże. Młokos Adaś i śpiochy oni oczywiście udają Gomez: Mwiłem, że bedzie maltretował. Dablik: Niech to się już skończy nie wytrzymam dłużej tego napiecia. GOmez: Maczo ratuj. Dablik: A gdzie tam on do pozowania przyszedł. Gomez: NO wykręć mi jeszcze raz głowe to odgryze ci noge. Chyba. Gomez: W tym szaleństwie jest metoda nie otwierac oczu. Dablik: Cholera, a myślałem, że o mnie zapomniał. Zaciskam oczy z całej siły. Maczo: Ja pierdziele na mnie przyszła kolej. Chłopaki pomocy!!!!!!!!! Dablik: O matulku, ale mnie przygniata, czy ktoś mi pomoże? Gomez: A mną to tylko miącha i miącha. Gomez: WReszcie spokój Monika oj jak dobrze. to część foteczek pozdrawiam Quote
KaRa_ Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Zły mały człowieczek tak psy męczyć :lol: :lol: :lol: Biedny Maczo najbardziej przerazony :lol: :lol: :lol: Świetny komiks!!! :lol: :lol: Quote
BoJa2 Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Medale za cierpliwość dla psiaków :lol: :lol: :lol: Quote
BoJa2 Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Co to za gość??Ten duży,biały z czarnymi łatkami :wink: Quote
agabass Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 Hugo-Kochaś napisał(a):Co to za gość??Ten duży,biały z czarnymi łatkami :wink: To Maczunio piesek mojej siostry oj nie oglądasz uważnie galerii. Przypatrz się uważnie podpisikowi Maczo też tam jest czy widzisz? Quote
Incunabula Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Nowe fotki . Świetna historyjka :D . Quote
Alka Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 wreszcie doczekałam się foteczek. Warto było ! :thumbs: Z wielką przjemnośćią zobaczyłam historyjkę, można się uśmiać do łez . śWIETNIE, :klacz: Quote
dbsst Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 aaaaaaaa extra :angel: super fotki Ale maly pogromca basenji ;) Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Aga , foty super a komentarz jak zwykle rewelacja 8) no i jest moja miłość MACZUNIO :wink: , a basiaki dzielne psiaki 8) :wink: Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 dbsst napisał(a):Maczunio to moja milosc :Dnieprawda cofnij o dużo stronek / 8) :lol: / ja 1sza pisałam że MOJA 8) :lol: Quote
dbsst Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Maczunio to moja milosc :Dnieprawda cofnij o dużo stronek / 8) :lol: / ja 1sza pisałam że MOJA 8) :lol: hahahahaha ale ja go pierwsza glaskalam hahahahaha Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Maczunio to moja milosc :Dnieprawda cofnij o dużo stronek / 8) :lol: / ja 1sza pisałam że MOJA 8) :lol: hahahahaha ale ja go pierwsza glaskalam hahahahaha :cry: :cry: :cry: bo ty masz blisko :cry: :cry: ja go pomiziam wirtualnie 8) Quote
dbsst Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Maczunio to moja milosc :Dnieprawda cofnij o dużo stronek / 8) :lol: / ja 1sza pisałam że MOJA 8) :lol: hahahahaha ale ja go pierwsza glaskalam hahahahaha :cry: :cry: :cry: bo ty masz blisko :cry: :cry: ja go pomiziam wirtualnie 8) moge wymiziac go od Ciebie jak kcesz :D ;) Quote
Recommended Posts