daga10011 Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 a gdzie opowiastki i nowe foteczki????????? :P Quote
sayma Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 agabass napisał(a):może już dziś coś stworze :( :( nic nie ma :cry: :evil: Quote
Basenji Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Pieszczochy są wspaniałe, ale już nie rób tej dyskoteki, please Zdrówko Quote
Basenji Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 Dlatego, że nie przepdam za taką dyskoteką. Dodatkowo- trudno jest się przyglądać detalom. Zdrówko 8) Quote
daga10011 Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 ja protestuje-czekam na fotki i opowiastki :cry: Czemu tak dlugo????? :cry: Quote
Asiaczek Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 A gdzie Agabass? Cos nam obiecała i co?! pzdr. Quote
agabass Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 wiem wiem już dziś na 100% co.ś wstawię trochę się rozleniwiłam ale to że nie ma tu fotek nie znaczy że nie ma ich wcale hahahaha Quote
Alicja Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Basenji napisał(a):Ale dyskoteka, aż oczy bolą. Zdrówko :oops: i tu się muszę z Tobą zgodzić 8) Agabass czekamy na nowości :wink: Quote
agabass Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 Fortowanie. Czyli nasze baskowe torpedy. Gomez: Mam pomysł jak juz tu jesteśmy to powinniśmy aktywnie ten czas wykorzystać. Rozpoczynamy zawody o Soczystego Kabonosa. Nie bedzie łatwo przygotowałem tor przeszkód. Macie wytropić zająca i upolować choć jedną kaczkę, wykopać 5 korzeni i przjść przez górę strachu. Nie zbaczajcie z tajemniczej ścieżki, bo możecie porzegnać sie z wygraną.Powodzenia. Wyścig czas zacząć. Urwis: Ja wygram , ja. Draka: Nie doczekanie, ja zdobedę banosa. Urwis: Kabanosa chyba głupolku. Urwiś: A czy to jest ta tajemna droga, bo jak nie to gdzie? Gomez: Kierujcie się leśnymi zakamarkami tak odczytacie znaki ułożyłem drogowskazy. Draka: Aaaaaaaaaaa zaraz będzie ze mnie miazga. Urwis: Hipolinko znalazłaś jakiś trop? Hipka: Wysił się i sam poszukaj cwaniaczku. Urwis: Ale jesteś. Hipka: Złapałam trop. zajec tu był. Draka: ja też coś czuję aapsik Urwis: Niuchajcie laseczki niuchajcie kabanos już blisko. zan tropem już tuż tuż niuchacze na śladzie Draka: Trop złapany. Zajec jest nasz. Hipka: Dawać zajaca. Urwis: Mój kabanos mój. Felka: Mniam zajączek smaczniutki na kolację bedzie. Gomez: Ale głuptaki nie wiedzą, ze to pluszak hahaha. Gusio: A ja mam tropa z innej strony. cdn fortowania juz niebawem Quote
Asiaczek Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 No, Agabass, trochę się zrehabilitowałaś! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Jak to, Basenji, nie wiesz, co to jest karbanos?! :wink: Pzdr. Quote
agabass Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 Gomez: Trop złapany zajec odnaleziony, przed wami góra strachu powodzenia fortowicze. Gusio: Ta góra będzie moja hahahaha. Urwis: Chyba żarty się ciebie pręgusku trzymają góra strachu pożre twoje wnętrzności a wtedy ja Pan i Władca Urwinio zasiąde na tronie Strachu i wszystkich przegonię haha. WYŚCIG Hipunia: A wymiekam słyszycie te przerażajace głosy. Urwis: Opanuj się kobieto i do roboty. Gusio: AAAAAAAAAAAAAa jednak tam straszy. Urwis: Uciekać uciekać. Gomez: Yorka sie przestraszyli przebranego za niedźwiedzia hahahaaha. Gomez: Idę przeszkody ustawić. Urwis: Dzielny ten Gomez oj dzielny. Urwis: Ale tam było strasznie. Ty to dopiero jesteś dzielny. Gomez: Hahahaha młokosie ja wiem co tam się kryje. cdn. Quote
BoJa2 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 :beerchug: Dzieki i dalej prosze :D to jest lepsze niż "Cyfrowa twierdza" :wink: Quote
Basenji Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Ale niesamowita historia. Ale gdzie są fotki tego stracha?? Zdrówko :lol: Quote
Asiaczek Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Hugo-Kochaś napisał(a)::beerchug: Dzieki i dalej prosze :D to jest lepsze niż "Cyfrowa twierdza" :wink: No, Agabass wraca do formy! A co to jest "cyfrowa twierdza"? Pzdr. Quote
agabass Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 dalsze losy z fortowania już jutro :lol: Quote
Alicja Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 agabass napisał(a):dalsze losy z fortowania już jutro :lol: :cry: :cry: a ja chciałam ładną dogobranockę zobaczyć :( :wink: :lol: Quote
daga10011 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 A Diablik to gdzie sie podziewa???????? :oops: Quote
Recommended Posts