Asiaczek Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Bo nasze to baski, a Twoje to leosie(?). Ot, i cała różnica. Pzdr. Quote
daga10011 Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 no tak :lol: ..a poza tym moje wszystkie mlode i wciaz sie "dogaduja"..moze kiedys doswiadcze przytulanek-ale chyba nigdy takich jak baskow :P :P :P Quote
Justi0022 Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Asiaczek napisał(a):Bo nasze to baski, a Twoje to leosie(?). Ot, i cała różnica. Pzdr. Eeee, z leosiami nie jest tak źle. Borek jak tylko przyjechał, chciał Laremu wejść na głowę ... także i dosłownie :roll: ale na drugi dzień już Lary pokapował, że nie da się i tak już zostało póki co :wink: Kły pokazują jedynie dla dodania sobie animuszu, Lary ostrzegawczo powarkuje jak Borys chce go obudzić, ale generalnie jest spokój. Nad miskami nie ma awantur - obaj zostawiają zawsze parę "kęsów" każdy w swojej, po czym robią machniom i wykańczają sobie te resztki nawzajem dokładnym wyjedzeniem i wylizaniem do czysta :P Borys nad jedzącym Larym siada, zwiesza łepek i czeka aż tamten skończy. Pełna kultura 8) Quote
agabass Posted September 28, 2005 Author Posted September 28, 2005 Justi0022 napisał(a):Asiaczek napisał(a):Bo nasze to baski, a Twoje to leosie(?). Ot, i cała różnica. Pzdr. Nad miskami nie ma awantur - obaj zostawiają zawsze parę "kęsów" każdy w swojej, po czym robią machniom i wykańczają sobie te resztki nawzajem dokładnym wyjedzeniem i wylizaniem do czysta :P Borys nad jedzącym Larym siada, zwiesza łepek i czeka aż tamten skończy. Pełna kultura 8) wiem coś o takim zachowaniu u mnie to samo, ale jak Diablika nie było to Maczo czekał jak Gom skończy bo Gom to straszny poowolniak przy misce hehe Quote
daga10011 Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Ale ja nie pytalam o miske :lol: ..u mnie jest tak,ze suka je-a reszta czeka ze zwieszona glowa-czasem dwojka sie pobije-nasza psia alfa nigdy sie nie bije,nawet klow nigdy nie pokazala :o ..spojrzy i psy sie w rzad ustawiaja :o ..mi chodzilo o samo spanie-moje leony spia blisko siebie-ale nigdy tak wtulone..kiedys sie zdarzalo-ze jedno sie wtulalo w drugie-teraz tylko na spacerze-jak sie nie czuja pewne nie swojego terenu-jedno sie wtuli w drugie..a tu psia milosc bije z fot :o moje sie kochaja-ale bez przytulanek takich :oops: ..nie moga zniesc jak jedno ma spacer-jest protest ogolny,jak ktoregos nie ma godzine-witaja jakby rok nie widzialy towarzysza "niedoli" :lol: nie to ze siebie nie kochaja-ale sie tak z tym nie manifestuja :lol: Quote
Basenji Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Ciekawe stosunki społeczne panują wśród leonów Zdrówko Quote
agabass Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 daga moje słodkie chłopy przytulają się częto i tulą, ale czasem potrzebują odpocząć od siebie i śpią zupełnie w różnych miejscach. To są takie psy przytulaki i co tu więcej pisać. Quote
Justi0022 Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 agabass napisał(a):daga moje słodkie chłopy przytulają się częto i tulą, ale czasem potrzebują odpocząć od siebie i śpią zupełnie w różnych miejscach. To są takie psy przytulaki i co tu więcej pisać. U nas przytulania NIET - chłopcy śpią oddzielnie - każdy musi mieć przestrzeń życiową do rozrzucenia swoich kończyn. Jak już zalegną obok, to wszelka bliskość ma naturę przypadkową :lol: Quote
Asiaczek Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Justi0022 - ale super komentarz do zachowania Twoich psiaków. :D Pzdr. Quote
olekg89 Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Kaja tez nigdy nie połozyła sie obok innego psa nawet na poł metra wyjątkiem jest rotka asiuni metka z nia kaja spała dupka w dupke :lol: :lol: nie obrazając gomcia ,ale diablik mi sie bardziej podoba :D Quote
sayma Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Agabass jak ja Ci zazdroszcze przeciez takie dwa psiaki to........ dobry humor 365 dni w roku. Jak ci źle a takie dwie morduchy sie przytulą to wszysko mija jak reka odjął. Przytulanki najsłodsze na swiecie :loveu: :iloveyou: Quote
agabass Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 to prawda chłopaki są moją codzienną porcją radości i potrafią swoimi niewinnymi mordami poprawić nawet najgorszy humor Quote
sayma Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 agabass napisał(a):to prawda chłopaki są moją codzienną porcją radości i potrafią swoimi niewinnymi mordami poprawić nawet najgorszy humor Agabass to jak będę miał doła na maxa to dasz mi sie do nich troszkę poprzytulać?? Wtedy mi przejdzie i dołek bedzie zakopany :wink: :D Quote
Hanna R. Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Przestudiowałam strone Asi :D I - Aga, zakochałam sie w baskach :buzi: Quote
agabass Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 sayma napisał(a):agabass napisał(a):to prawda chłopaki są moją codzienną porcją radości i potrafią swoimi niewinnymi mordami poprawić nawet najgorszy humor Agabass to jak będę miał doła na maxa to dasz mi sie do nich troszkę poprzytulać?? Wtedy mi przejdzie i dołek bedzie zakopany :wink: :D nie ma sprawy wpadaj na małe przytulanko :lol: Quote
sayma Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 agabass napisał(a):sayma napisał(a):agabass napisał(a):to prawda chłopaki są moją codzienną porcją radości i potrafią swoimi niewinnymi mordami poprawić nawet najgorszy humor Agabass to jak będę miał doła na maxa to dasz mi sie do nich troszkę poprzytulać?? Wtedy mi przejdzie i dołek bedzie zakopany :wink: :D nie ma sprawy wpadaj na małe przytulanko :lol: super to teraz czekam z niecierpliwością na pogorszenie nastroju :D A kiedy spacerek z Dbsst?? Quote
BoJa2 Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 MOJE MOJE MOJE!!!! :D NO PEWNIE, ŻE TWOJE :D Quote
agabass Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 sayma z debe pewnie w przyszłym tygodniu sie zobaczymy Hugo fajna animacja a czy jego napewno ale bardziej Moje Moje Moje :evilbat: Quote
sayma Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 agabass napisał(a):sayma z debe pewnie w przyszłym tygodniu sie zobaczymy Hugo fajna animacja a czy jego napewno ale bardziej Moje Moje Moje :evilbat: w przyszłym tygodniu to nie bo jedziemy do Poznania na kursik :roll: :D i ja wracam w piatek a debe do szkółki jeszzce jedzie na dwa dni :-? :( Quote
Basenji Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Ale dyskoteka, aż oczy bolą. Zdrówko :oops: Quote
BoJa2 Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 :D :D :D :D :D NIESAMOWITA SPÓŁDZIELNIA :o Quote
KaRa_ Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Ale teraz Gomez ma świetnie z takim kumplem, można rzecz że z bratem teraz :wink: Quote
agabass Posted September 29, 2005 Author Posted September 29, 2005 sayma napisał(a):agabass napisał(a):sayma z debe pewnie w przyszłym tygodniu sie zobaczymy Hugo fajna animacja a czy jego napewno ale bardziej Moje Moje Moje :evilbat: w przyszłym tygodniu to nie bo jedziemy do Poznania na kursik :roll: :D i ja wracam w piatek a debe do szkółki jeszzce jedzie na dwa dni :-? :( dokładnie po poznaniu miałyśmy się spotkać może coś pokreciłam Hugo widzę że szalejesz :wink: Quote
Recommended Posts