Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Bo nasze to baski, a Twoje to leosie(?). Ot, i cała różnica.
Pzdr.

Eeee, z leosiami nie jest tak źle.
Borek jak tylko przyjechał, chciał Laremu wejść na głowę ... także i dosłownie :roll: ale na drugi dzień już Lary pokapował, że nie da się i tak już zostało póki co :wink: Kły pokazują jedynie dla dodania sobie animuszu, Lary ostrzegawczo powarkuje jak Borys chce go obudzić, ale generalnie jest spokój. Nad miskami nie ma awantur - obaj zostawiają zawsze parę "kęsów" każdy w swojej, po czym robią machniom i wykańczają sobie te resztki nawzajem dokładnym wyjedzeniem i wylizaniem do czysta :P Borys nad jedzącym Larym siada, zwiesza łepek i czeka aż tamten skończy. Pełna kultura 8)

Posted

Justi0022 napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
Bo nasze to baski, a Twoje to leosie(?). Ot, i cała różnica.
Pzdr.

Nad miskami nie ma awantur - obaj zostawiają zawsze parę "kęsów" każdy w swojej, po czym robią machniom i wykańczają sobie te resztki nawzajem dokładnym wyjedzeniem i wylizaniem do czysta :P Borys nad jedzącym Larym siada, zwiesza łepek i czeka aż tamten skończy. Pełna kultura 8)

wiem coś o takim zachowaniu u mnie to samo, ale jak Diablika nie było to Maczo czekał jak Gom skończy bo Gom to straszny poowolniak przy misce hehe

Posted

Ale ja nie pytalam o miske :lol: ..u mnie jest tak,ze suka je-a reszta czeka ze zwieszona glowa-czasem dwojka sie pobije-nasza psia alfa nigdy sie nie bije,nawet klow nigdy nie pokazala :o ..spojrzy i psy sie w rzad ustawiaja :o ..mi chodzilo o samo spanie-moje leony spia blisko siebie-ale nigdy tak wtulone..kiedys sie zdarzalo-ze jedno sie wtulalo w drugie-teraz tylko na spacerze-jak sie nie czuja pewne nie swojego terenu-jedno sie wtuli w drugie..a tu psia milosc bije z fot :o moje sie kochaja-ale bez przytulanek takich :oops: ..nie moga zniesc jak jedno ma spacer-jest protest ogolny,jak ktoregos nie ma godzine-witaja jakby rok nie widzialy towarzysza "niedoli" :lol: nie to ze siebie nie kochaja-ale sie tak z tym nie manifestuja :lol:

Posted

daga moje słodkie chłopy przytulają się częto i tulą, ale czasem potrzebują odpocząć od siebie i śpią zupełnie w różnych miejscach. To są takie psy przytulaki i co tu więcej pisać.

Posted

agabass napisał(a):
daga moje słodkie chłopy przytulają się częto i tulą, ale czasem potrzebują odpocząć od siebie i śpią zupełnie w różnych miejscach. To są takie psy przytulaki i co tu więcej pisać.

U nas przytulania NIET - chłopcy śpią oddzielnie - każdy musi mieć przestrzeń życiową do rozrzucenia swoich kończyn. Jak już zalegną obok, to wszelka bliskość ma naturę przypadkową :lol:

Posted

Kaja tez nigdy nie połozyła sie obok innego psa nawet na poł metra wyjątkiem jest rotka asiuni metka z nia kaja spała dupka w dupke :lol: :lol:
nie obrazając gomcia ,ale diablik mi sie bardziej podoba :D

Posted

Agabass jak ja Ci zazdroszcze przeciez takie dwa psiaki to........ dobry humor 365 dni w roku. Jak ci źle a takie dwie morduchy sie przytulą to wszysko mija jak reka odjął. Przytulanki najsłodsze na swiecie :loveu: :iloveyou:

Posted

agabass napisał(a):
to prawda chłopaki są moją codzienną porcją radości i potrafią swoimi niewinnymi mordami poprawić nawet najgorszy humor

Agabass to jak będę miał doła na maxa to dasz mi sie do nich troszkę poprzytulać?? Wtedy mi przejdzie i dołek bedzie zakopany :wink: :D

Posted

sayma napisał(a):
agabass napisał(a):
to prawda chłopaki są moją codzienną porcją radości i potrafią swoimi niewinnymi mordami poprawić nawet najgorszy humor

Agabass to jak będę miał doła na maxa to dasz mi sie do nich troszkę poprzytulać?? Wtedy mi przejdzie i dołek bedzie zakopany :wink: :D

nie ma sprawy wpadaj na małe przytulanko :lol:

Posted

agabass napisał(a):
sayma napisał(a):
agabass napisał(a):

nie ma sprawy wpadaj na małe przytulanko :lol:

super to teraz czekam z niecierpliwością na pogorszenie nastroju :D

A kiedy spacerek z Dbsst??

Posted

agabass napisał(a):
sayma z debe pewnie w przyszłym tygodniu sie zobaczymy
Hugo fajna animacja a czy jego napewno ale bardziej Moje Moje Moje :evilbat:

w przyszłym tygodniu to nie bo jedziemy do Poznania na kursik :roll: :D i ja wracam w piatek a debe do szkółki jeszzce jedzie na dwa dni :-? :(

Posted

sayma napisał(a):
agabass napisał(a):
sayma z debe pewnie w przyszłym tygodniu sie zobaczymy
Hugo fajna animacja a czy jego napewno ale bardziej Moje Moje Moje :evilbat:

w przyszłym tygodniu to nie bo jedziemy do Poznania na kursik :roll: :D i ja wracam w piatek a debe do szkółki jeszzce jedzie na dwa dni :-? :(

dokładnie po poznaniu miałyśmy się spotkać może coś pokreciłam

Hugo widzę że szalejesz :wink: