Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zagryzanie nogi przeciwnika jest najlepsze :lol:
świetnie sie bawia szkoda ze nie moge tego zobaczyc na żywo - uwielbiam godzinami oglądać bawiące sie psy, a jeszcze tak urocze jak baski - sam miód :)

Posted

Z serii: Powitanie Pancia
Gomez: Pancio wrócił charował cały dzień przytulmuy go co ty na to.
Dablik: Jemu też się od życia coś należy hihihi.

Gomez: Ale ściska oddeychać się nie da. musimy to przetrzymać
Dablik: A widziałeś jaką ma minę, ąż strach się bać, ale udajemy, że jest wszystko spoko hahhaha

Dablik: Powietrza.
Gomez: Ratunku duszę się.

Gomez: Czego się nie robi z miłości. Warto było.
Dablik: Oj dal drapanka warto.

Chłopcy spiący aaaaaaa

Przytulaki

Najstarszy brat wpad z wizytą i namawia chłopców na jakąś imrezkę. Gomez zastanawia się. :lol:

Kosteczki

Z serii: Wyglądają jak przez okno.

Zmarszczaki

Gdzie te kici kici

Z serii: Sceny czysto posłankowe.

Śpiochy

Właśnie jesteśmy na etapie kupna drugiego posłania dla Dablionka. Zamówione odbiór w sobotę.

Posted

Agabass - super zdjęcia! Warto było poczekać na taki efekt. Wyślij mi je na maila; jeżeli sie zgodzisz, to docelowo będą na stronie www + wyślę kilka Natalii. Na pewno się ucieszy.
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Agabass - super zdjęcia! Warto było poczekać na taki efekt. Wyślij mi je na maila; jeżeli sie zgodzisz, to docelowo będą na stronie www + wyślę kilka Natalii. Na pewno się ucieszy.
pzdr.

Ok dziś wieczorem wyślę. No i mam jeszcze pare nowych fortowych.
Pozdrawiam

Posted

Oj aż za bardzo zgodne Gomez staje w obronie Dablika jak nadarza się tylko okazja. Śpią jedzą i szaleją razem. Przytulaki dwie słodkie. I tam gdzie Gom tam i Diabeł.

Posted

extra foty :D ..Ale szokuje mnie ta ich zgodnosc :o .Moje wychowane od malego-ale razem nie spia :roll: ..i potrafia sie niezle poprztykac :lol: ..a tu taka zgoda,a na pyskach blogosc jak takie wtulone :o :o :o Wszystkie baski sa takie ugodowe????? :D

Posted

Czy baski są zgodne? Nie wszystkie i nie zawsze, ale napewno i takie jak te dwa się trafią. Między chłopcami jest zgoda, ale czasem lubią pobyć sami. Kto dominuje jak narazie Gomez. Chłopcy w zabawach cały czas się sprawdzają, ale nie ma agresji miedzy nimi. Czasem Gom warknie, aby ustawić Dablika, ale jest to rzadkość. Natomiast jak już pisałam Gom broni Dablionka i zdarza się, że jest niezadowolony jak Dablik bawi się z innymi psami, a nie z nim, ale to tylko czasem. Ogólnie super razem się bawią. Nie biją się przy jedzeniu pozwalają sobie na wyjadanie z misek, piją razem wodę i nie walczą o miejsce pod kołdrą raczej razem się tam lokują, co nie koniecznie jest dla nas wygodne. Pół nocy ja albo mój TZ śpimy bez kołdry, ale chyba raczej ja :lol:

Posted

Widać z tego, że baski są zgodne w dziele podporządkowania sobie pani.
Chyba będziesz musiała pomyśleć o piętrowym łóżku, jeżeli marzysz o wysypianiu się :lol:
zdrówko

Posted

Hi, hi, tak sobie właśnie wyobraziłam, jak te baski w tym Waszym łożu się rozpychają i kołdrę ściągają :D
Moje psy niełóżkowe,bo wolą podłogę, ale za to 4-ka kotów się leje czasem po nocach o miejsce na kołdrze.

Posted

Baski to stadne zwierzątka. Podobnie jak mopsy; lepsze 2 baski od 1. :) Nasza szóstka, mimo, że miejsca mają sporo, to i tak skotłują się na jednym posłaniu, wtulone między siebie i wielce niezadowolone, gdy któreś musi zmienić pozycję. Bo wtedy cały układ łap, korpusów, główek itp. musi ulec zmianie. I jak żyła sznaucerka to ona była "podwaliną" układania się, no bo duża, kosmata i ciepła. Każdy basek mógł sie ogrzać w jej ciepełku.
Pzdr.