Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 agabass napisał(a):to prawda jestem przemeczonym leniem ale obiecuje poprawe 8) byle do wtorku :wink: Quote
agabass Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Z serii: Jak to Dablik podgryzał Gomeza. Quote
bellatriks Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 hihi, świetne fotki!!!! I koffany Gomcio :iloveyou: Quote
Patka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 zagryzanie nogi przeciwnika jest najlepsze :lol: świetnie sie bawia szkoda ze nie moge tego zobaczyc na żywo - uwielbiam godzinami oglądać bawiące sie psy, a jeszcze tak urocze jak baski - sam miód :) Quote
Asiaczek Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Trochę ciemnawe te fotki. Agabass - więcej światła! Pzdr. Quote
Basenji Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Nie ma to jak męska zabawa w gryzionego! Zdrówko :lol: Quote
agabass Posted September 26, 2005 Author Posted September 26, 2005 Z serii: Powitanie Pancia Gomez: Pancio wrócił charował cały dzień przytulmuy go co ty na to. Dablik: Jemu też się od życia coś należy hihihi. Gomez: Ale ściska oddeychać się nie da. musimy to przetrzymać Dablik: A widziałeś jaką ma minę, ąż strach się bać, ale udajemy, że jest wszystko spoko hahhaha Dablik: Powietrza. Gomez: Ratunku duszę się. Gomez: Czego się nie robi z miłości. Warto było. Dablik: Oj dal drapanka warto. Chłopcy spiący aaaaaaa Przytulaki Najstarszy brat wpad z wizytą i namawia chłopców na jakąś imrezkę. Gomez zastanawia się. :lol: Kosteczki Z serii: Wyglądają jak przez okno. Zmarszczaki Gdzie te kici kici Z serii: Sceny czysto posłankowe. Śpiochy Właśnie jesteśmy na etapie kupna drugiego posłania dla Dablionka. Zamówione odbiór w sobotę. Quote
Alicja Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 Obaj cudowni i wspaniali 8) i do kompletu Maczunio :wink: Quote
malawaszka Posted September 26, 2005 Posted September 26, 2005 no ja nie mogę się napatrzeć jak obcy sobie dorośli panowie tak się tulą :klacz: Quote
Asiaczek Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Agabass - super zdjęcia! Warto było poczekać na taki efekt. Wyślij mi je na maila; jeżeli sie zgodzisz, to docelowo będą na stronie www + wyślę kilka Natalii. Na pewno się ucieszy. pzdr. Quote
agabass Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 Asiaczek napisał(a):Agabass - super zdjęcia! Warto było poczekać na taki efekt. Wyślij mi je na maila; jeżeli sie zgodzisz, to docelowo będą na stronie www + wyślę kilka Natalii. Na pewno się ucieszy. pzdr. Ok dziś wieczorem wyślę. No i mam jeszcze pare nowych fortowych. Pozdrawiam Quote
AiMiN Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 One zawsze sa takie zgodne, czy tylko do zdjęcia? I ten zawadiacki błysk w oczkach :-D Quote
agabass Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 Oj aż za bardzo zgodne Gomez staje w obronie Dablika jak nadarza się tylko okazja. Śpią jedzą i szaleją razem. Przytulaki dwie słodkie. I tam gdzie Gom tam i Diabeł. Quote
bellatriks Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Z tych superowskich fotek wnioskuję, że Gomuś jest bardziej przywiązany do Dablika niż do swojej ludziej rodzinki..... :hmmmm: Quote
agabass Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 oj co to to nie nie tak to może wyglądać ale u mamy zawsze njlepiej Quote
bellatriks Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 a który stoi wyżej w hierarchii???? :hmmmm: nie wiem jak to się pisze... :-? Quote
daga10011 Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 extra foty :D ..Ale szokuje mnie ta ich zgodnosc :o .Moje wychowane od malego-ale razem nie spia :roll: ..i potrafia sie niezle poprztykac :lol: ..a tu taka zgoda,a na pyskach blogosc jak takie wtulone :o :o :o Wszystkie baski sa takie ugodowe????? :D Quote
Koma Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Ale one błyszczące :o :lol: A te fotki razem na posłanku poprostu miodzio :angel: :loveu: Quote
agabass Posted September 27, 2005 Author Posted September 27, 2005 Czy baski są zgodne? Nie wszystkie i nie zawsze, ale napewno i takie jak te dwa się trafią. Między chłopcami jest zgoda, ale czasem lubią pobyć sami. Kto dominuje jak narazie Gomez. Chłopcy w zabawach cały czas się sprawdzają, ale nie ma agresji miedzy nimi. Czasem Gom warknie, aby ustawić Dablika, ale jest to rzadkość. Natomiast jak już pisałam Gom broni Dablionka i zdarza się, że jest niezadowolony jak Dablik bawi się z innymi psami, a nie z nim, ale to tylko czasem. Ogólnie super razem się bawią. Nie biją się przy jedzeniu pozwalają sobie na wyjadanie z misek, piją razem wodę i nie walczą o miejsce pod kołdrą raczej razem się tam lokują, co nie koniecznie jest dla nas wygodne. Pół nocy ja albo mój TZ śpimy bez kołdry, ale chyba raczej ja :lol: Quote
Basenji Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Widać z tego, że baski są zgodne w dziele podporządkowania sobie pani. Chyba będziesz musiała pomyśleć o piętrowym łóżku, jeżeli marzysz o wysypianiu się :lol: zdrówko Quote
Hanna R. Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Ja się poprostu wzruszyła :roll: Jak Bozię kocham ! :modla: :modla: :modla: Quote
AiMiN Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Hi, hi, tak sobie właśnie wyobraziłam, jak te baski w tym Waszym łożu się rozpychają i kołdrę ściągają :D Moje psy niełóżkowe,bo wolą podłogę, ale za to 4-ka kotów się leje czasem po nocach o miejsce na kołdrze. Quote
Alicja Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Agabass , no to macie teraz fajnie , no i Gom się nie nudzi jak was nie ma 8) Chłopaki rewelka :wink: Quote
Asiaczek Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Baski to stadne zwierzątka. Podobnie jak mopsy; lepsze 2 baski od 1. :) Nasza szóstka, mimo, że miejsca mają sporo, to i tak skotłują się na jednym posłaniu, wtulone między siebie i wielce niezadowolone, gdy któreś musi zmienić pozycję. Bo wtedy cały układ łap, korpusów, główek itp. musi ulec zmianie. I jak żyła sznaucerka to ona była "podwaliną" układania się, no bo duża, kosmata i ciepła. Każdy basek mógł sie ogrzać w jej ciepełku. Pzdr. Quote
daga10011 Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 niesamowite :P ..a u mnie ciagle warki i kly na wierzchu :lol: ..ale takie niegrozne :roll: ...ale spac przytulone?juz dawno nie widzialam takiego obrazka :-? Quote
Recommended Posts