bellatriks Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 pokaż jeszcze tą cudną mordę!!! :D Quote
agabass Posted September 14, 2005 Author Posted September 14, 2005 obiecuję najpóźniej jutro bo mam tu małe urwanie głowy Quote
bellatriks Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 ok, będę czekać na Gomeziczka 8) Quote
agabass Posted September 15, 2005 Author Posted September 15, 2005 obiecałam, ze dziś bedzie to bedzie tylko muszę się z tymi wszystkimi fotami uporać i wstawiam daj mi jeszcze 2 godziny i myślę, ze sie uśmiechniesz Quote
agabass Posted September 15, 2005 Author Posted September 15, 2005 SPORTOWCY cz. II Chłopcy wzieli sobie słowa Maczunia do serca i zaczeli ostro ćwiczyć, oczywiście pod czujnym okiem mistrza. Urwis: No to co robimy 15 okrążeń i odpoczynek. Gomez: A może zrobimy 20 to szybciej się umięśnimy i laski będą się za nami oglądały hehe. Maczunio: z oddali biegać nie gadać. I gdzie ta piłka. Maczunio: O jest znalazłem . Patrzcie chłopcy tak się chwyta w fafle. Zbieramy się zawsze z przednich łap. Urwis: No nieżle szefunciu nieźle zbierasz się jak zawodowiec. Maczunio: Jestem zawodowcem. Gomez: My też niedługo tacy bedziemy. Urwis: Ja będe pierwszy. Gomez: Po moim trupie hihihihi Urwis: Pokaszmy najpierw jak się łapie piłkę w fafle naszemu instruktorio. Gomez: Kto pierwszy ten lepszy. Urwis: Liczy się dobry wyskok. Gomez: Uważaj chyba za wysoko, ale nie powiem robi wrażenie. Złapię cie. Gomez: Ojojoj, ale gleba. Musiało boleć. Urwis: Nic mi nie jest. Gomez: poczekaj tylko się upewnię. Może trzeba ci nastawić kręgi. Maczunio: Chłopcy czekam. Urwis: Choćmy guru wzywa. Gomez: To tylko Maczo poczesało cię to słonko chyba. Maczunio: No to co Urwisku siłowanie. Gomez: No no proszę ale udoskonalił szczękościsk młody. Rewelacja. Maczunio: Nie wiem czy dam mu radę. Urwis: Padam na pysk. I jak było nieźle pracowałem nad ząbkami. Maczunio: Oj nieźle nieźle. Gomez: Normalnie Mistrzunio hahahaha. Fot. Nale Quote
Asiaczek Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Jak dla mnie, po prostu - bomba! Tylko pozazdrościć. Pzdr. Quote
bellatriks Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 super!!!! W nagrodę, że się postarałaś, otrzymujesz to: Quote
agabass Posted September 15, 2005 Author Posted September 15, 2005 bellatriks napisał(a):super!!!! W nagrodę, że się postarałaś, otrzymujesz to: super super dziekuję widzę, ze i ty się napracowałaś fajnie szalejesz co z animacjami jeszcze raz dzięks Quote
bellatriks Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 cała przyjemność po mojej stronie :D Quote
Alicja Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Aga komentarze i foty extra :lol: Maczunio moja miłość :loveu: a chłopaki przeurocze :wink: Quote
dbsst Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 o nie Maczo byl na FORTACH kiedy boshe jak tak strasznie kce go poznac :( zdjecia ZAJEFAJNE Agabass jetses debest Quote
sayma Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Agabass supper foty jak ci sie udaje takie ładne w ruchu robic bo mi tylko jakis dziwny cień na zdjeciu zostaje :roll: :D Gomezik :calus: a to zdjecie jest niesamowite: Quote
Asiaczek Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Sayma - nie wstawiłaś zdjęcia? Pzdr. Quote
AiMiN Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 No nie, Wasze psy, po prostu mnie rozbrajają :-D Quote
Alicja Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Synchroniczne skoki w dal :wink: :lol: Quote
sayma Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Asiaczek napisał(a):Sayma - nie wstawiłaś zdjęcia? Pzdr. wstawiłam u mnie widać :roll: :D Quote
Alicja Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 sayma napisał(a):Asiaczek napisał(a):Sayma - nie wstawiłaś zdjęcia? Pzdr. wstawiłam u mnie widać :roll: :D u mnie też :wink: Quote
Basenji Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Nie, te piesiaki są fantastyczne. Gratuluję refleksu! Zdrówko Quote
sayma Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Asiaczek napisał(a):Sayma - nie wstawiłaś zdjęcia? Pzdr. wstawiłam u mnie widać :roll: :D u mnie też :wink: ufff bo juz się wystraszyłam że jakieś omamy mam :wink: :D niooo tak teraz Agabass zniknęła :( :-? Quote
Alicja Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Asiaczek napisał(a):Sayma - nie wstawiłaś zdjęcia? Pzdr. wstawiłam u mnie widać :roll: :D u mnie też :wink: ufff bo juz się wystraszyłam że jakieś omamy mam :wink: :D niooo tak teraz Agabass zniknęła :( :-?kurcze jak nie fotki to Aga , no to mamy z Archiwum X 8) Quote
sayma Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Asiaczek napisał(a):Sayma - nie wstawiłaś zdjęcia? Pzdr. wstawiłam u mnie widać :roll: :D u mnie też :wink: ufff bo juz się wystraszyłam że jakieś omamy mam :wink: :D niooo tak teraz Agabass zniknęła :( :-?kurcze jak nie fotki to Aga , no to mamy z Archiwum X 8) ojjj Ala to ja sie już bojkam a jak i my znikniemy :shocked!: :scared: Quote
Alicja Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):sayma napisał(a):[quote name='Asiaczek']Sayma - nie wstawiłaś zdjęcia? Pzdr. wstawiłam u mnie widać :roll: :D u mnie też :wink: ufff bo juz się wystraszyłam że jakieś omamy mam :wink: :D niooo tak teraz Agabass zniknęła :( :-?kurcze jak nie fotki to Aga , no to mamy z Archiwum X 8) ojjj Ala to ja sie już bojkam a jak i my znikniemy :shocked!: :scared: a wiesz że to może sie zdarzyć :x popatrz ile dziewczyn poznikało :o Quote
Asiaczek Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Sayma - u mnie dzisiaj nad baaaardzo wczesnym rankiem nic sie nie pokazywało. Ale obecnie jest juz w porządku. Podoba mi sie to określenie "synchroniczne skoki w dal". Jest super! Pzdr. Quote
agabass Posted September 21, 2005 Author Posted September 21, 2005 sayma napisał(a):Agabass supper foty jak ci sie udaje takie ładne w ruchu robic bo mi tylko jakis dziwny cień na zdjeciu zostaje :roll: :D Gomezik :calus: a to zdjecie jest niesamowite: te fotki to robota Nale'a ale mnie też czasem fajne się udają jestem i postaram się coś dziś wrzucić późna nocą buziaki Quote
Recommended Posts