Asiaczek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 To ja proponuję Hipkę, Felkę i BOG-usia do obsługi sztabu wyborczego. Oczywiście każda para łapek przyda się. Pzdr. Quote
agabass Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 No, no to przy takiej pomocy moze wygramy te wybory :lol: Część VII Pamiętacie w ostatnim odcinku został uprowadzony Kaczorek Donald żółty przyjaciel Gomandosa Komandosa. Dzielna Ekipa Gomandosa i ich śledcze nosy trafiły na trop przestępców i odbiły porwanego. Beagiel Cwaniak trafił za kratki. Nie odnaleziono jedynie Ogara Dusiciela. Co stało sie z Dusicielem? Beagiel Cwaniak nastraszony przez Gomandosa Komandosa 10 latami życia w więzieniu prowadzonym przez przerośniete koty i napakowane myszy wydał swojego wspólnika. Gomandos i jego ekipa ruszyli na akcje. Ogar Dusiciel został przyłapany na goracym uczynku, jak dusił niezidentyfikowanego do tej pory przechodnia. Zaduszony leżał bezwładnie na trawie, -niestety nasza ekipa nie zdąrzyła. Urwis: Leci mu ślina, dopiero co uwolnił uścisk szczęk z szyji tego biedaka. Dawać go i to już. Podły przeklęty drań. Hipaka: W ślinie czuć krew i skórę. Ogar Dusiciel: Ja tu tylko przechodziłem, a ten chłopak to sie opalał. Nawet go nie dotknąłem. Gomez: Milcz draniu Cwaniak wszystko nam powiedział. Dostaniesz dożywocie w wiezieniu, gdzie godzinami bedziesz musiał wylizywać koty. Ogar Dusiciel; Tylo nie to proszę. Hipka: Masz prawo zachować milczenie, nie szczekać i nie wyć wszystko co zawyjesz moze być użyte przeciwko tobie. Ogar Dusiciel: Cwaniak ty draniu, a ja tobie tak ufałem. Jeszcze mnie popamiętasz. Beagiel Cwaniak: Przykro mi stary, ale takie są prawa natury. Wygrywa cwańszy jak to się mówi pies je psa. Draka: Stul dziub Cwaniak i do psiowozu i to już. Gomez: Zabrać drani. Ogarem zajmie sie porucznik siwa głowa. Gomez: Przestepca złapoany biegiem musimy złożyć raport. Hipka: Spokojnie ja już prawie wszystko zrobiłam. Draka: Czekajcie. Gomez: Meldujemy, że rozwiazaliśmy sprawę. Już po wszystkim, mam nadzieję, ze moja samowolka zostanie łagodnie potraktowana. Asiaczek: To zależy od Agabaska, co na to powie i co postanowi. Gomez: Dobra idę do niej. Urwis: Ale się działo. Draka: Przeszliśmy chrzest bojowy. Hipka: Młokosy i z czego tu się cieszyć. Gomez: Gdzie ta Aga, jak jest potrzebna to jej nigdy nie ma. Draka: Coć narazie do Nale'a chyba coś rozdaje może medale. Gomez, Urwis, Draka: Co masz daj daj. I ekipa przy przysmakach się rozlużniła jedni się szarpali, a inni czekali, a moze więcej skapnie do pyska. A p jedzonku picie. Gomez: No i co Aga powiedziała, że niestety nie minie mnie kara, nad którą jeszcze pomyśli. Draka w tym czasie próbowała wymusić na swojej panci, aby ta wstawiła się u Agi za Gomezem. Draka: Powiedz jej, aby nie karała Gomandosa, bo ci palce odgryzę. i taka to kolejna przygoda. Quote
BoJa2 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Ale dajecie czadu!!!! Gomez bezwarunkowo na prezydenta :terazpol: :terazpol: :terazpol: Quote
Basenji Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 O rany ale akcja. Widzę, że już całe Bielany zostały spacyfikowane.... zdrówko Quote
agabass Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 Dziękujemy dziekujemy. Planujemy wrowadzić darmowe wizyty weterynaryjne dla wszystkich. W każdej dzielnicy psie parki i psiowe cotygodniowe imprezki :multi: :BIG: GŁOSUJCIE NA NAS :cunao: Quote
baskomaniak Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='agabass']Dziękujemy dziekujemy. Planujemy wrowadzić darmowe wizyty weterynaryjne dla wszystkich. W każdej dzielnicy psie parki i psiowe cotygodniowe imprezki :multi: :BIG: GŁOSUJCIE NA NAS :cunao: Quote
Asiaczek Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Do progrmu wyborczego Gomeza proponuję dopisać zerową stawke podatku VAT na mięso i karmy dla psów. Pzdr. Quote
Basenji Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 No wiesz Asiu - to już prawie program dogoobrony. Zdrówko Quote
Asiaczek Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Cel uświęca środki! A Tobie nie odpowiada taki program? pzdr. Quote
olekg89 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 ile wogóle baski mają cm chodzi o kłąb :roll: strasznie podoba mi sie tricolorek i gomcio 8) Quote
agabass Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 Baski nie są duże mają mniejwiecej suki 40 cm w kłębie, psy 43 cm, a co chcesz takiego? Quote
Basenji Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 olekg18 napisał(a):ile wogóle baski mają cm chodzi o kłąb :roll: strasznie podoba mi sie tricolorek i gomcio 8) Fajnie że Ci się podobaja, ale co bardziej: tricolor czy rudo-biały? Zdrówko :lol: Quote
Alicja Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='baskomaniak'][quote name='agabass']Dziękujemy dziekujemy. Planujemy wrowadzić darmowe wizyty weterynaryjne dla wszystkich. W każdej dzielnicy psie parki i psiowe cotygodniowe imprezki :multi: :BIG: GŁOSUJCIE NA NAS :cunao: oj tak , tak my też ZA :wink: Quote
Asiaczek Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Widzę, że szanse Gomeza na Prezydenta rosną. Może też powinien już sprawić sobie plakat wyborczy z hasłem: "Gomez - Prezydentem", jak co niektórzy... Pzdr. Quote
agabass Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 Zanim pokarzemy kolejne odcinki spacerkowobaskowe to teraz trochę inności. Mały i duży brat. Maczunio: Hej dawno mnie tu nie było. Ale umówilismy się z gomem na pifko i szaleństwo parkowe. Gomez: No to teraz pokarzemy jak prawdziwi faceci się lenią, tzn. pracuą i to ciężko. Maczunio: Hahaha racja pracujemy. Maczuno: Kurde, ale patelnia. Gomez: Do cienia do cienia. Maczunio: Jakby straż miejska tu się pojawiła, to udajemy, ze ich nie widzimy. Gomez: A może byś ich postraszył to uciekna. Najwyżej Aga będzie miała przesrane hahaha. Maczunio: Czysto. Mozemy odpoczywać. Gomez: Marzy mi się jakiś strumyk chociaż. Maczunio: A ja bym popluskał się w jeziorze. Gomez: Mmmmmmmmmm. Maczunio: Uff jak goraco. Gomez: Idę poszukać większego chłodu. Gomez: Tam jest fajna miejscówka. Maczunio: Ja tu zostaje. Maczunio: I jak lepiej. Gomez: Chyba tak samo. Gomez: Choćmy do domy to obejrzymy meczyk i browarek jakiś. Maczunio: Browarek browarek idziemy. Quote
Basenji Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Widok Macho z tym różowym krawatem i Gomeza tekst o piwko przypomniał mi o Specialu w lodówce. Dzięki Gomez! Zdrówko :popcorn: Quote
agabass Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 No widzisz Basenji piwosz Gom doczegoś sie przydał. Quote
agabass Posted September 11, 2005 Author Posted September 11, 2005 W domowym zaciszu chłopaki strzelili sobie po piwku i ..... trochę ich zwaliło. Maczunio: No przesuń sie ja też chcę położyć się wygodnie. Gomez: Stary tu miejsca jest tylko dla jednego. Maczunio: Nie rozumiem tylko dlaczego ty tam leżysz. Gomez: Kto pierwszy ten lepszy. I tak byś się nie zmieścił. Maczunio: Świnia. Gomez: Hrapsi hrapsi Maczunio: Twardo mi. Gomez: Może byłem za ostry. Gomez: Maczo mam coś dla ciebie na osłodę. Podłoga nier jest zła jak sie ma coś do gryzienia. Maczunio: Dzięki stary. Gomez: Dobre było? Maczunio: Najlepsze do chmielu hahahaha. Gomez: Mniam no to może jeszcze po jednym. Maczunio: Pewnie. Gomez: Maczo Wiśniewski padł hahahaha słaba głowa. Maczunio: Samolotowa głowa. Maczunio: Uuuuuuuuuuuuuuuuu lecę. Gomez: Tylko nie laduj gwałtownie. Chłopcy odpłynęli. Gomez: No to co meczyk i odpoczywamy. Maczunio: Tak napracowaliśmy się dziś potfornie hehehe Maczunio: To wiesz co jeszcze jedno tylko cicho. Ubezpieczaj mnie w drodze do lodówki. Gomez: Tak jest. Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiisza Quote
Asiaczek Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Ładne rzeczy, chłopaki nic, tylko "pracują". Pzdr. Quote
Alicja Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Nareszcie Maczunio :angel: oni są cudowni :wink: Quote
agabass Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 SPORTOWCY Maczunio: Gomzalesku nie mówiłeś, ze masz brata. Znamy się od półtora roku, a okazuje się, że nic o tobie nie wiem. Gomez: Wyluzuj, to Urwis mój kumpel, którego uczę życia, choć nerwowy czasem małolat. Urwis to Maczo mój serdeczny, najukochańszy brat. Urwis: Hahaha. Cześć Maczo, jesteście braćmi, chyba z innej matki hahaha, ale mi miło. Jesteś wielki i cholerka umięśniony jak kulturysta, a może ciężary podnosisz? Gomez: Strongman. Maczunio: Pare treningów i też taki będziesz tylko wpadnij do mnie na siłke. A właściwie to możemy zacząć i tutaj. No to chłopaki biegiem 10 okrążeń. Maczunio: Za mną mięczaki za mną. Gomez: Urwis dawaj dawaj czekam na ciebie. Ale meczarnia. Urwis: Ten twój brat to niezły wariat. O matko moja pikawa Gomez: Wiem, ale jak go bliżej poznasz to zmienisz zdanie spoko koleś z Maczunia. Maczunio: Nareszcie dobiegliście teraz 5 mninut przerwy i siłowanie. Gomez: Ja nie wstaję. Urwis: Uff ech ech uff. Maczunio: Trening czyni mistrza. Wysiłek i jeszcze raz wysiłek. Gomez: A ja jestem za lenistwem i leżeniem do góry brzuchem hehe. Urwis: Ja to nawet lubię potrenować, ale nie powiem ty to dopiero jesteś wytrzymały kolego. Maczunio: Ważne aby chcieć i wszystko się jakoś ułoży. RELAX Maczunio: To to co siłowanko. Ja sędziuje, a wy zaczynacie. Urwis: Ja jestem zwarty i gotowy. Gomez: Ja bym trochę powęszył, ale co tam moze być i siłowanko. Maczunio: Regóły są proste gramy czysto. Start Maczunio: Punkt dla Goma. Urwis: A masz, a masz. Gomez: O ty o ty mały padalcu, ale mocne ciosy. Maczunio: Jeden jeden chłopaki. Ogłaszam remis. Spisaliscie się na medal. A teraz następna konkuręcja przeciąganie. Maczunio: Zobaczymy ile masz młody pary w szczekach. Urwis: Przyjmuję wyzwanie. Wybieram ten oto kij Urwis: Ooooo uch ach ale silny bokser nie utrzymam tego dłużej. Maczunio: Haha ale zawzięty chłopaczyna. Maczunio: No niezłe te twoje szczękulce następnym razem bedzie lepiej. Urwis: A ty co o tym myślisz. Gomez: No nie mogę niezły z ciebie kozak. Tylko pozazdrościć szczękościsku Gomez: Dzień udany, ale cholernie męczący. Urwis: Oj lubię taki aktywny wypoczynek, aż mi mieśnie w ciele buzują. Wiesz chyba zapiszę się na siłkę. Gomez: Powodzenia. Quote
bellatriks Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 :iloveyou: Gomezik superrrrrrrrrrrrrrrr!!! Quote
agabass Posted September 14, 2005 Author Posted September 14, 2005 dzięki wielkie cudna moja morda Quote
Recommended Posts