daga10011 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 super fotasy :P ..oj gdyby tylko baski byly wyzsze to juz bym wogole bym oszalala na ich punkcie :oops: ...pyszczydlo slodkie ze tylko calowac :P Quote
Alicja Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 lothia napisał(a):czyżbym widziała Gomeza we wrześniowym numerze "mojego psa"? :lol:hi hi ja o to samo chcę zapytać bo tam tak jakby Gomzio z Hipką :roll: A Gomzales Żeglarz -przebój sezonu :wink: Quote
dbsst Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 jaki kozak superanckie zdjecia :D :angel: :angel: Quote
agabass Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 dzięki dzięki tak dziewczyny Gomzales i Hipolinka są we wrześniowym numerze i wszystkim tyłki pokazują hahahaha Quote
dbsst Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 extra :D :angel: jutro moge jechac do lasu :roll: Quote
agabass Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 dbsst napisał(a):extra :D :angel: jutro moge jechac do lasu :roll: ok tylko ja nie wiem o której będę mogła bo jadę na spotkanie. Jutro dopiero będę wiedziała to dam ci znać napewno i jakoś uderzymy do lasu natrobić czego tam tylko zechcemy :lol: Quote
Asiaczek Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Agabass - ja już nie dziwię się, że Ty taka opalona wróciłaś z wakacji!!!! Zdjęcia no i komentarze - super!!! (jak zawsze). I zauważyłam, że na jednym zdjęciu nawet Twój TŻ usmiechnął się. Niesamowite! :roll: Widziałam już nr wrześniowy "Mojego Psa" i rzeczywiście Gomez i Hipka pokazują wszystkim, jakie mają śliczne pupaski + ogonki! Trzymam kciuki za... wiesz, za co! Pzdr. Quote
daga10011 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 nono,prasowe gwiazdy :lol: .Hipka tez cudo niesamowite :P gdyby nie dgm to wogole bym tej rasy nie znala :oops: :P Quote
agabass Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 Asiaczku mój TZ twardziela udaje hihihi no ale jeden uśmiech mu sie wyrwał daga no i widzisz co daje dgm Quote
dbsst Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 oki ja i tak zamierzam jutro kolo 12 wstac ;) Quote
Justi0022 Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 dbsst napisał(a):oki ja i tak zamierzam jutro kolo 12 wstac ;) Debeściaq, Tobie to się powodzi :lol: Mnie też dgm oświeciła, że jest i coś takiego w kynologii jak basenji :oops: :lol: Quote
dbsst Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Justi0022 napisał(a):dbsst napisał(a):oki ja i tak zamierzam jutro kolo 12 wstac ;) Debeściaq, Tobie to się powodzi :lol: Mnie też dgm oświeciła, że jest i coś takiego w kynologii jak basenji :oops: :lol: wstalam wczesniej musze sie uczyc :roll: Quote
agabass Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 oj cos strasznego tak rano uczyc sie bleee a ja jeszcze nic nie wiem ale dam znac Quote
dbsst Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 agabass napisał(a):oj cos strasznego tak rano uczyc sie bleee a ja jeszcze nic nie wiem ale dam znac oki to ja czekam ;) Quote
Asiaczek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='agabass']oj cos strasznego tak rano uczyc sie bleee a ja jeszcze nic nie wiem ale dam znac oki to ja czekam ;) Ja też czekam. :kciuki: Justi0022 i daga 10011 - chwała DGM!!! Inaczej nigdy byśmy na siebie nie zwóciły uwagi, prawda? Pzdr. Quote
Justi0022 Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Asiaczek, z mojej strony prawda. A historyjki Gomeza podbijają mi serducho :lol: No i koniecznie muszę nabyć wydawnictwo z Gomową i Hipkową poopą :lol: Quote
Asiaczek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 A ja pochwalę jeszcze Agabass, bo jej Gomzio jest już drugi raz w tym miesięczniku (Mój Pies, marzec 2005, str. 69). "Gom śpiący". Pzdr. Quote
agabass Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 hihihi chwalipięty ale dzięki to tak wiele dla mnie znaczy i ta moja GWIAZDA może w USA dostanie w jakiejś operze mydlanej małą rólkę :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 No to był ten spacerek czy nie :o bo ja czekam na fotki Gwiazdorka i Gwiazdoliny :wink: Quote
agabass Posted September 1, 2005 Author Posted September 1, 2005 Spacerek był ale zdjeć niet może ze dwa będą ale później Teraz fotosony z soboty z Fortów Bema Sesja z Pancią Gomez: Ale tu pięknie można się zapomnieć. Aga zobaczy ile tu przestrzeni. Agabasek: No no fajnie. Gomez: Kto pilnuje grilla, bo ja to mogę jeść, ale nie robić. Agabasek: No widzisz podobni do siebie jesteśmy i chyba nic nie zjemy :lol: Gomez: Jak mi nie zrobisz jeść to rozszarpię twoje ulubione ubrania. I na golasa będziesz latać . Agabasek: Fiufiu boję się. A jak rozwalisz to do roboty pójdziesz. Gomez: No proszę jeść. Agabasek: ach te twoje oczy jak można Ci odmówić. Gomez: Co tam się dzieje może sprawdzimy. Agabasek: Chyba oszalałeś ja nigdzie nie idę. Gomez: Aga zobacz jamniorek. Agabasek: No to leć. Dorwij jamniorka. Gomez: Hej jamnioru przegłubowcu. Gomez: Ej gdzie tam zaglądasz. Strefa zakazana. Gomez: A może tu jeszcze jaka kiełbacha się ostała. Quote
Basenji Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Gomez ma posągowe kształty - tylko odlewać posążki. Zdrówko :lol: Quote
Justi0022 Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 A Aga w nowych barwach ochronnych na głowie :lol: Quote
Asiaczek Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Rudzielec i Ruda(?). Agabass ma swoje powody, aby zmienić barwy ochronne na inne. :P A właściwie, to jaki kolorek masz na głowie? Pzdr. Quote
Recommended Posts