Asiaczek Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 No tak. Twoi mężczyźni sa prawdziwymi mężczyznami, którzy - gdy nas nie ma - kombinują na różne tematy. :wink: Pzdr. Quote
baskomaniak Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Zdaje się, że nie znajdę lepszego miejsca w całym Naszym Forum na wstawienie tego zdjęcia. Z pewnych źródeł wiem, że bohater tego topiku jest wśród tej gromadki... Kto zgadnie, który to GOMEZ? :sg168: Agabass, nie wątpię, że dla Ciebie to pestka. Może dajmy szansę innym, co? :wink: Pozdrawiam. :D Quote
sayma Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 hihih pewnie któryś z tych dwóch szczeniorków na górze :D :D stawiam na tego najwyzej z wysunieta łapką :wink: :D cuuuudna fotka :angel: :angel: Quote
Asiaczek Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 No, Agabass, strzelaj. Który z tych słodziaków jest Twoim Gomem? Pzdr. Quote
Pasavera Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 sayma napisał(a):hihih pewnie któryś z tych dwóch szczeniorków na górze :D :D stawiam na tego najwyzej z wysunieta łapką :wink: :D Tak ja też stawiam na tego :angel: Cudniasta fota :loveu: Quote
agabass Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 [quote name='baskomaniak']Zdaje się, że nie znajdę lepszego miejsca w całym Naszym Forum na wstawienie tego zdjęcia. Z pewnych źródeł wiem, że bohater tego topiku jest wśród tej gromadki... Kto zgadnie, który to GOMEZ? :sg168: Agabass, nie wątpię, że dla Ciebie to pestka. Może dajmy szansę innym, co? :wink: Pozdrawiam. :D Zgaduję Gom to ten który tak łapczywie ssie, ze aż znalazł się na górze, no i oczywiście piękna biała kryza na szyjce. Chyb, ze miałam po ogonie odgadnąć hihihi. sayma daga dziewczyny cieszę się bardzo, ze baski się wam coraz bardziej podobają. Moze będzie kiedyś okazja przedstawić wam moją gwiazdę. Asiaczku sama wiesz jak to jest z facetami tylko suścić ich z oka a imprezki urządzają :lol: Quote
dbsst Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 [quote name='Poświata'] Z pozdrowieniami od Poświaty, Dymcia i Baryska :P :P :P Rewelka :lol: a ja wiedzialam ktory to Gom bo Gom jest Gom jeden jedyny :D ;) Quote
malawaszka Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 ehhh chciałabym baska na zywo poznać :roll: Quote
Asiaczek Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 malawaszka napisał(a):ehhh chciałabym baska na zywo poznać :roll: Będę w Chorzowie, może w Rybniki i może w Zabrzu. Zapraszam. pzdr. Quote
daga10011 Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 ja tez bym chciala.Widzialam jednego w sopocie,ale nie wystawianego..i jego pan nie byl zbytnio rozmowny :-? Quote
agabass Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 daga a trikolora czy rudego bo może wiemy kto to był i opisz jak wyglądał to moze pomożemy Quote
daga10011 Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 on byl w niedziele i byl umaszczenia jak Gomez :D .Byl nawet gdzies na fotkach z wystawy w galerii,bo Basenji napisal,ze on chyba nie byl wystawiany,skoro to niedzielna fotka Quote
Asiaczek Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Była już mowa o tym psiaku albo na topiku "Basenji na wystawach" albo "Sopot...". I rzeczywiście nie dało rady go zidentyfikować (psa, a nie właściciela). Pzdr. Quote
agabass Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 no to niestety tajemnica białorudego pozostaje tajemnicą Quote
Asiaczek Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Napisałam do kolegi z Gdańska, może jemu uda się coś wyjaśnić z tym rudaskiem. Zobaczymy. Pzdr. Quote
malawaszka Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Asiaczek napisał(a):malawaszka napisał(a):ehhh chciałabym baska na zywo poznać :roll: Będę w Chorzowie, może w Rybniki i może w Zabrzu. Zapraszam. pzdr. :angel: super, jak tylko będę na którejś z tych wystaw to może sie przyplączę :wink: Quote
Asiaczek Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Czekamy. Basko-towarzystwo towarzysko.:)) Pzdr. Quote
malawaszka Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 tylko :hmmmm: jak Was poznam - a jak napatoczę się jakiemś innym ludziom z baskami?? :oops: :lol: Quote
Asiaczek Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Z tego, co mi wiadomo, w Chorzowie będe tylko ja. 2 spore klatki metalowe, postawione jedna na drugą, a w środku po 2 baski w każdej. :P No i taka baba, krótko obcięta, z baleyagem, przy kości. To ja. Pzdr. Quote
agabass Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 No to fajnie, ze się spotkacie dziewczyny. A tym czasem borem lasem OPALANKO Na tarasie w słońcu Gomzales i w cieniu sceny czysto pomostowe śpiochul rodzinka ciąg dalszy przytulaki gdzie ona poszła Aga już płynę czy to było warte aż takiego wysiłku korzystając z okazji co masz dobrego i koto tu głodny chodzi? mój mały zip Na jeziorze Kapitan Gom Ahoj dobijmy do tamtego brzegu co tam tak bulgocze zbliżeniie ach ten Gomzio Żeglarz No i chłopcy znowu coś kombinują Quote
Koma Posted August 30, 2005 Posted August 30, 2005 Ojej ale super fotaski! :angel: :angel: :angel: Quote
agabass Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 ciąg dalszy wakacji NARTY WODNE Co ten Pancio wyprawia Z Pancią na skarpie Chłopcy oglądają zawody narciarskie w Augustowie JAK RYBA W WODZIE zasłużony odpoczynek u Pancia mędzy nogami GOMZIOWE MINY Quote
lothia Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 czyżbym widziała Gomeza we wrześniowym numerze "mojego psa"? :lol: Quote
Recommended Posts