Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki dzięki mam nadzieję że coś tam za chmury wyjdzie a jak nie to pozłoszczę się pozłoszczę i przeżyję pochodzę po lesie a nad morzem poszukam muszelek a może i jakiś bursztyn się trafi. Ciekawe jak będzie mina Goma gdy napije się słonej wody chyba sie skrzywi hihihihi.
A I WSZYSTKIM WAM ŻYCZĘ SŁONECZNOŚCI I RADOŚCI BAWCIE SIĘ DOBRZE I NIE ZANIIEDBUJCIE SWOICH GALERII. Ja po powrocie zabiorę się ostro do roboty a na wakacjach strzelę jakieś dziwaczne foty buziaki rozrabiaki.

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No to dbaj o siebie - pamiętaj, żadnych tam , ani nawet w eleganckiej formie
Można

Można hołdy przyjmować
Można wzbudzać w mężczyznach emocje

Ale najważniejsze, żeby było

pamiętaj, możesz - a nawet powinnaś

I ŻADNEGO TAKIEGO CZEGOŚ !!!

To ja, starsza pani daję Ci pare przykazań SPRAWDZONE SĄ !!! :wink: :wink: :wink:

NO I JEDŹCIE POWOLI I OSTROŻNIE !!!
TAK

ALBO TAK

W OSTATECZNOŚCI

ALE NIGDY, PRZENIGDY

Póki co Aga :buzi: Bawcie sie dobrze !!!!!

hahahaha Aga nic dodac nic ujac podpisuje sie pod Hania :D

Posted

[quote name='Asiaczek']O to, to, to. Agabass się zdziwi, jak Jej o tym powiemy po Jej powrocie.
Pzdr.

a niech sie dziwi tylko niech juz wiecej nie wykezdza no chyba ze z nami ;)

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Asiaczek']O to, to, to. Agabass się zdziwi, jak Jej o tym powiemy po Jej powrocie.
Pzdr.

a niech sie dziwi tylko niech juz wiecej nie wykezdza no chyba ze z nami ;)jestem za :wink:

Posted

dbsst napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
To już niedługo; jutro lub pojutrze Agabass będzie już w domu.
pzdr.

juz jest prawie tuz tuz ;)

:D :D i znowu będzie wesoło :D już za te tuz tuż :D

Posted

No proszę i tu coś się działo już jestem. Oczywiście skorzystałam z pouczeń. Odpoczełam sobie naprwadę, ale jestem cała obolała po wodnych szaleństwach. Zmieniliśmy trochę plany jeżeli chodzi o wyjazd. 4 dni byliśmy na Mazurach, a tydzień balowaliśmy na Pojezierzu Suwalskim dokładnie w Augustowie czy coś ci to mówi :wink: Asiaczku. Foty napewno będą może bez rewelacji ale będą. A co do zakazu no nie wiem nie wiem czy dacie sobie ze mną radę. Debe chętnie z wami wyjadę ale już chyba nie w tym roku. Narazie zostaję i mój mieszczuch Gomzowaty też, uwierzcie to nie jest wiejski pies. A historyjki później.

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
hm prosze jakie wyczucie , Gomzio wrócił na jubileuszową 50 , stronkę :angel:

aaaa 50 stronek to za nastepne 50 9oczywiście pełne fot Gomcia i pańci oraz suuuper historyjek :D ) :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

agabass napisał(a):
pijusy jak zawsze w gotowości dzieki za życzenia może i 100 tnej się doczekamy

pijusy :evil: :D :D no jak pijusy to za 150 stronek :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

rodzice napisał(a):
Ja rownież gratuluję 50-tki , u mnie dopiero 2 .

ale za to 500 postow przekroczone :D :drinking: :drinking: a dokladnie 501 ;)

Posted

Gomzio jeszcze śpi a ja już nie ale mam roboty na dzień dzisiejszy tyle, że chyba sie w niej zakopię całkowicie. Widzę, że Dbe na urlopie i za dwa dni wyjeżdża na zlocik super oby była tylko pogoda. :D