agabass Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 Dzięki dzięki mam nadzieję że coś tam za chmury wyjdzie a jak nie to pozłoszczę się pozłoszczę i przeżyję pochodzę po lesie a nad morzem poszukam muszelek a może i jakiś bursztyn się trafi. Ciekawe jak będzie mina Goma gdy napije się słonej wody chyba sie skrzywi hihihihi. A I WSZYSTKIM WAM ŻYCZĘ SŁONECZNOŚCI I RADOŚCI BAWCIE SIĘ DOBRZE I NIE ZANIIEDBUJCIE SWOICH GALERII. Ja po powrocie zabiorę się ostro do roboty a na wakacjach strzelę jakieś dziwaczne foty buziaki rozrabiaki. Quote
dbsst Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 [quote name='HankaRupczewska']No to dbaj o siebie - pamiętaj, żadnych tam , ani nawet w eleganckiej formie Można Można hołdy przyjmować Można wzbudzać w mężczyznach emocje Ale najważniejsze, żeby było pamiętaj, możesz - a nawet powinnaś I ŻADNEGO TAKIEGO CZEGOŚ !!! To ja, starsza pani daję Ci pare przykazań SPRAWDZONE SĄ !!! :wink: :wink: :wink: NO I JEDŹCIE POWOLI I OSTROŻNIE !!! TAK ALBO TAK W OSTATECZNOŚCI ALE NIGDY, PRZENIGDY Póki co Aga :buzi: Bawcie sie dobrze !!!!! hahahaha Aga nic dodac nic ujac podpisuje sie pod Hania :D Quote
Asiaczek Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Agabass jeszcze dobrze nie wyjechała z W-wy , a mnie już smutno... Pzdr. Quote
Alicja Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 No pusto tu i smutno bez Gomzia :-? Hania , pouczenia dla Agi super :wink: Quote
dbsst Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 beznadziejnie jest Agniszka ma zakaz wyjazdow i koniec Quote
Asiaczek Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 O to, to, to. Agabass się zdziwi, jak Jej o tym powiemy po Jej powrocie. Pzdr. Quote
dbsst Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 [quote name='Asiaczek']O to, to, to. Agabass się zdziwi, jak Jej o tym powiemy po Jej powrocie. Pzdr. a niech sie dziwi tylko niech juz wiecej nie wykezdza no chyba ze z nami ;) Quote
Alicja Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Asiaczek']O to, to, to. Agabass się zdziwi, jak Jej o tym powiemy po Jej powrocie. Pzdr. a niech sie dziwi tylko niech juz wiecej nie wykezdza no chyba ze z nami ;)jestem za :wink: Quote
Asiaczek Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 To już niedługo; jutro lub pojutrze Agabass będzie już w domu. pzdr. Quote
dbsst Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Asiaczek napisał(a):To już niedługo; jutro lub pojutrze Agabass będzie już w domu. pzdr. juz jest prawie tuz tuz ;) Quote
sayma Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 dbsst napisał(a):Asiaczek napisał(a):To już niedługo; jutro lub pojutrze Agabass będzie już w domu. pzdr. juz jest prawie tuz tuz ;) :D :D i znowu będzie wesoło :D już za te tuz tuż :D Quote
Asiaczek Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Ale nic się nie odzywa, zaraza jedna! No, jak zważniała na tym urlopie. Bierze nas na przetrzymanie. Pzdr. Quote
agabass Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 No proszę i tu coś się działo już jestem. Oczywiście skorzystałam z pouczeń. Odpoczełam sobie naprwadę, ale jestem cała obolała po wodnych szaleństwach. Zmieniliśmy trochę plany jeżeli chodzi o wyjazd. 4 dni byliśmy na Mazurach, a tydzień balowaliśmy na Pojezierzu Suwalskim dokładnie w Augustowie czy coś ci to mówi :wink: Asiaczku. Foty napewno będą może bez rewelacji ale będą. A co do zakazu no nie wiem nie wiem czy dacie sobie ze mną radę. Debe chętnie z wami wyjadę ale już chyba nie w tym roku. Narazie zostaję i mój mieszczuch Gomzowaty też, uwierzcie to nie jest wiejski pies. A historyjki później. Quote
Alicja Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 hm prosze jakie wyczucie , Gomzio wrócił na jubileuszową 50 , stronkę :angel: Quote
agabass Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 jutro będą fotki bo dziś to pozwole sobie na relax bo zakwasy mnie męczą :lol: Quote
sayma Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):hm prosze jakie wyczucie , Gomzio wrócił na jubileuszową 50 , stronkę :angel: aaaa 50 stronek to za nastepne 50 9oczywiście pełne fot Gomcia i pańci oraz suuuper historyjek :D ) :drinking: :drinking: :drinking: Quote
agabass Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 pijusy jak zawsze w gotowości dzieki za życzenia może i 100 tnej się doczekamy Quote
sayma Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 agabass napisał(a):pijusy jak zawsze w gotowości dzieki za życzenia może i 100 tnej się doczekamy pijusy :evil: :D :D no jak pijusy to za 150 stronek :drinking: :drinking: :drinking: Quote
sayma Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 dbsst napisał(a):Gomez Gomez Gomez a gdzie :drinking: :drinking: :drinking: :wink: Quote
dbsst Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):Gomez Gomez Gomez a gdzie :drinking: :drinking: :drinking: :wink: spi pewnie 8) Quote
rodzice Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Ja rownież gratuluję 50-tki , u mnie dopiero 2 . Quote
dbsst Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 rodzice napisał(a):Ja rownież gratuluję 50-tki , u mnie dopiero 2 . ale za to 500 postow przekroczone :D :drinking: :drinking: a dokladnie 501 ;) Quote
agabass Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 Gomzio jeszcze śpi a ja już nie ale mam roboty na dzień dzisiejszy tyle, że chyba sie w niej zakopię całkowicie. Widzę, że Dbe na urlopie i za dwa dni wyjeżdża na zlocik super oby była tylko pogoda. :D Quote
Recommended Posts