agabass Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 [quote name='Basenji']Fajnie macie, az 3 baski w jednym miejscu! zdrowko fajnie co A wiesz co Basenji w Augustowie spotkałam twojego kolegę. Zaczepił mnie z pytaniem czy te psiaki to baski i od słowa do słowa dowiedziałam się, że ma znajomego w Elblągu Pana T. A temn kolega ma baseta więc bedziesz wiedział chyba o kogo chodzi. Quote
agabass Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 Przytulaki psiaki. Hipka: Agabasku mówiłam nie budzić do 12 bo Gomez będzie zły. Agabasek: Chciałabym to zobaczyć. Mocny sen i zmiana pozycji. Hipka: Nie wytrzymałaś co i musiałaś nas obudzić teraz to damy Ci dopiero popalić jak będziesz się kładła spać. Zemsta. Agabasek: ojojoj już trzęsą mi się nogi. Hipka: Hahaha mówiłam, że sobie nie pośpisz 4.30 rano czas na zabawę. Gomez: Jak dla mnie to trochę za wcześnie ale dla ciebie Hipciu zrobię wszystko nawet teraz porozrabiam. Hipka: Najlepiej jest się przytulić do cieplutkiego tyłeczka i oprzeć głowę o kolanko. Najważniejsze, ze ja mam wygodnie hihihi. Szaleństwo i spanko na Ursynowie u cioci Moni. Monia: Maczunio masz gości Gomez przyjechał z Hipką poznajcie się. Maczunio: Cześć śliczna. Jaka jesteś mała czarna. Jestem Maczo niech mi sunie dziś wybaczą hihihi. Hipka: Hej olbrzymi białasie hihihi. Maczo: Chcesz mi dać buziaka maleńka. Hipka: Nie zaraz skoczę i cię zmiażdżę czaszkę ha bo ja Hiposława hihihi Maczunio: Już się boję. Hipka: Haha bo masz czego to ja dzika sprężyna. Hipka: Gomez Gomez choć szybko tak go przestraszyłam, że aż wyparował. Chyba mam jakieś siły nadprzyrodzone czy co? Gomez: O matko gdzie jest maczunio zneutralizowałaś mojego najlepszego kumpla. I co teraz jak wytłumaczymy to dziewczynom. Hipaka: Coś wymyślimy. Maczo: Ale głupki wystarczy się tylko odwrócić. Hipka: A tu jesteś słodki, a już się przestraszyliśmy. Gomez: Ale nas nabrałeś hihihi. Maczo: Ale się przynajmniej pośmiałem. Maczo: Mówię ci stary ubawiłem się jak nigdy hahahaha. Gomez: Ale jaja a ja dałem się nabrać, że wyparowałeś hihiihihahaha. Hipka: A ja myślałam, że mam nadprzyrodzone zdolności. Szkoda bo już wiem co bym z takimi mocami mogła zdziałać. Byłabym SuperBaska i ratowała bym wszystkie potrzebujące psy. Gomez: Hahaha. Maczo: HIhihi. Maczo: Dawaj Rybkę tą naszą BaskoSuperSunie zobaczymy czy sobie z nami poradzi. Gomez: Jeromimo! łap ją za ucho. Hipka: Oooo cwaniaczki słabszą maltretują. Aga ratuj Gomez: Rozłożyliśmy Rybkę na łopatki. Maczo: haha Gomez szczypawa. Hipka: No uważjcie bo mnie zaraz wkurzycie. Gomez: Nie masz z nami szans. Psy górą. Hipka: To się okarze. Maczunio: Dajmy jej fory. Maczunio: Wiesz co Rybciu jesteś słodka jak miód, a ja bym chciał być twoim niedźwiatkiem. Co ty na to? Hipka: Bzzzzzzzzbzzzzzzz jestem pszczółka i mam żądło więc uważaj białasie bo łapka ci spuchnie. Gomez: Ale macie jazde. Lepiej poszukajcie ze mną piłki, a nie się zabawiacie. Maczunio: Nawet pachniesz jak miód. mniam Hipka: Tak już jestem słodka. Maczo: Ale lala zawróciła mi w glowie chyba się zakochałem. Maczo: Wzdycham do ciebie moja czarnulko. Hipka: Widzę. Gomez on m,nie podrywa zrób coś. Gomez: Ja chcę spać. Hipka: Ach ci mężczyźni najpierw słodzą i słodzą a jak co do czego przyjdzie to spać idą. Gomez: hapdsi hrapsi hrrrrrrrrrr brrrrrrr uuuuuuuuu. Maczo: Ja cały czas na ciebie patrzę kochana. Hipka: Ale ślicznie razem wyglądacie nawet podobni do siebue jesteście hihihi. Po niezwykłym wieczorze psiaki przytuliły się i poszły śnić o przygodach. Agabasek: No dzieciaki zbierać się na Bielany jedziemy. Gomez: Już. Śpiący jestem. Hipka: Może jeszcze zostaniemy. Maczo: Ja nigdzie nie jadę. Monia: Nie macie raczej wyboru. No i to na tyle następne zdjęcia Hipki z wystawy w Augustowie już niebawem, no i jeszcze trochę wystawy. Quote
dbsst Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 :iloveyou: boshe jaki on umiesniony WSPANIALY jest a Hipcia gdzie tyyyyyyyyyyyyyyyyyyy a dzis kolo pl Wilsona widzialam pania z baskeim czy to ktos "znajomy" :D Aga thx za historie spacerowa :D Quote
agabass Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 [quote name='dbsst'] :iloveyou: boshe jaki on umiesniony WSPANIALY jest a Hipcia gdzie tyyyyyyyyyyyyyyyyyyy a dzis kolo pl Wilsona widzialam pania z baskeim czy to ktos "znajomy" :D Aga thx za historie spacerowa :D tak znajomy basek bo to siostra Goma, lecz ludzie mnie zupełnie nie znajomi, a szkoda, też ich dwa razy z autobusu widziałam, może kiedyś się uda. Hipcia już ze swoją rodzinką twoje uprowadzenie Hipki nie powiodło się hehe Quote
dbsst Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 hmmmmmmmmmmm nastepnym razem ja zwedze ;) no wlasnie ta sunia byla taka podobna do Przystojniaka Gomeziaka Quote
Asiaczek Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Agabass - zdjęcia z "wakacji" super!!! Dzięki. Pzdr. Quote
sayma Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 łooooo matko chłopak się naprawde zakochał. Boooshhe jaki słodziak :loveu: Agabass niesamowite love story :klacz: :klacz: Quote
Savannah Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 super zdjęcia z Hipką agabass!!!! Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
agabass Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 [quote name='sayma'] łooooo matko chłopak się naprawde zakochał. Boooshhe jaki słodziak :loveu: Agabass niesamowite love story :klacz: :klacz: zobaczył mała czarną i zwariował chłopaczyna hihihihi taki to już los psa na suki hihihihi Quote
sayma Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 [quote name='agabass'][quote name='sayma'] łooooo matko chłopak się naprawde zakochał. Boooshhe jaki słodziak :loveu: Agabass niesamowite love story :klacz: :klacz: zobaczył mała czarną i zwariował chłopaczyna hihihihi taki to już los psa na suki hihihihi teraz bedziesz musiała mu laseczke często przyprowadzac, bo po oczach widac, że chlopaczek wpadł po uszy, a serducho gorące................. 8) Quote
Alicja Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Agabas historyjka przednia :lol: Maczunio jak zawsze słodziak :calus: Gom i Hipka super urwisy :lol: :lol: :lol: Quote
baskomaniak Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 [quote name='agabass']... Maczo: Ale lala zawróciła mi w glowie chyba się zakochałem. Maczo: Wzdycham do ciebie moja czarnulko. ... Hipka: ... i wiecie co, Maczunio mówił do mnie "Rybciu", a był.... ...taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki wielki... Pozdrawiam. :D Quote
agabass Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 No i proszę laseczka sama się pojawiła i teraz to ona wzdycha do Maczunia, ale miłośc :lol: Quote
agabass Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 Jedziemy na wystawę a baski na tylnim siedzeniu oczywiście............... pełne życia hihii No i Hipcia pieknie sie prezentowała, choć zdjęcia nie najlepsze zrobiłam wygrana Gomez cały w nerwach kibicował z Marcinem A po wystawie Gom stwierdził, ze to on prowadzi Ale jeszcze coś przekąsi przed podróżą Co baski robią w podróży Gomzio z wystawy przywiózł do domu nową obroże i posłanie Maczo jak zobaczył nowe wyrko pozazdrościł i też chciał takie mieć prawie się zmieścił Quote
Alicja Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Maczunio :calus: sama słodycz a dlaczego Maczunio nie dostał takiego ładnego łóżeczka :( :-? Quote
dbsst Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 nie noa koffam boksie jaka pokraka :D :angel: jak romantic no ja nie moge :D Quote
agabass Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maczunio :calus: sama słodycz a dlaczego Maczunio nie dostał takiego ładnego łóżeczka :( :-? może mu kiedyś kupię posłanko przy następnej okazji, bo moja siostra nie chce sypnąć groszem, ale Maczunio ma gdzie spać. Oprócz swojego domowego posłanka to sypia na fotelach albo na kanapie więc nie martwcie się ma wygodnie hihihihi Quote
Asiaczek Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Agabass - zdjęcia są ekstra i bardzo się cieszę, że wogóle są. Czy te same zdjęcia mam na płycie? Bo jeszcze nie oglądałam. :oops: I - jak zwykle - teksty bombowe. Pzdr. Quote
agabass Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 [quote name='Asiaczek']Agabass - zdjęcia są ekstra i bardzo się cieszę, że wogóle są. Czy te same zdjęcia mam na płycie? Bo jeszcze nie oglądałam. :oops: I - jak zwykle - teksty bombowe. Pzdr. Tak masz te fotki na płycie może nie wszystkie tam są ale większość. Hipkowe wszystkie :lol: Quote
Asiaczek Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Agabass - jeszcze raz serdeczne dzięki. Pzdr. Quote
agabass Posted July 27, 2005 Author Posted July 27, 2005 [quote name='Asiaczek']Agabass - jeszcze raz serdeczne dzięki. Pzdr. Od tego dziękowania przewróciło mi się w głowie hihihi a ja jeszcze raz powiem nie ma sprawy Quote
Asiaczek Posted July 27, 2005 Posted July 27, 2005 Dobra, dobra. Jak raz zapomnę podziękować, to te podziękowania będą jak znalazł. Pzdr. Quote
Recommended Posts