agabass Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 jeszcze dwie fotki zielonego Goma ale się chłopak schował Gomzio niewidoczny Quote
dbsst Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 juz wiemy skad Gomez ma tak piekna opalenizne :D :angel: Quote
Alicja Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 juz wiemy skad Gomez ma tak piekna opalenizne i opala się bez kostiumu :oops: Quote
dbsst Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):juz wiemy skad Gomez ma tak piekna opalenizne i opala się bez kostiumu :oops: hehehehe jaki nudysta :D Quote
sayma Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 buuuuuuhahhahah Gomzio mysli że jest kameleonem i go nie widać ale przyczajkę zarzucił :cunao: :cunao: niezły spryciarz z niego hahah Quote
anetta Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Super jest Gomezik :D Pocieszny psiak :lol: Macie taka chalupe? 8) Quote
Agappe Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 jescze tylko kolory wojskowe by mu sie przydały.. może coś mu maźniesz na mordce .. jakąś sieloną kreskę... tak jak na amerykańskich filmach ? :p heh fajne zdjęcie :) Quote
agabass Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 [quote name='anetta']Super jest Gomezik :D Pocieszny psiak :lol: Macie taka chalupe? 8) nie ale mogłabym mieć taką nawet całoroczną, a nie tylko działkę, co jest najlepsze teren ogrodzony to 1hektar, więć nieźle nawet kawałek lasu jest na działce taki zagajnik super sprawa [quote name='Agappe']jescze tylko kolory wojskowe by mu sie przydały.. może coś mu maźniesz na mordce .. jakąś sieloną kreskę... tak jak na amerykańskich filmach ? :p heh fajne zdjęcie :) pomyśle o tym bo przecież to Bskokomandos Gomandos :lol: Quote
Hanna R. Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 [quote name='agabass']Tak balowałem w zeszły weekend z Agą i Marcinem na działce. Niezły wypas mówię wam. A tutrochę się popiło i nogi mi się poplątały hihihihi Hihihi :cunao: :cunao: :cunao: Aga, on taki tolerancyjny zawsze ? Quote
agabass Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='agabass']Tak balowałem w zeszły weekend z Agą i Marcinem na działce. Niezły wypas mówię wam. A tutrochę się popiło i nogi mi się poplątały hihihihi Hihihi :cunao: :cunao: :cunao: Aga, on taki tolerancyjny zawsze ? to najspokojniejszy zamulony basek na świecie a granice tolerancji ogromne co najlepsze jest tak rozpuszczony, że on nawet na dworzu nie położy się na ziemi jak mu się spać chce, to była jego pora i proszę tak to wygląda, a na zdjęciu jest kawałek naszego kolegi, niestety wszyscy nasi znajomi muszą się przyzwyczić do zachowań Goma nawet jak im się to nie podoba :lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='agabass'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='agabass']Tak balowałem w zeszły weekend z Agą i Marcinem na działce. Niezły wypas mówię wam. A tutrochę się popiło i nogi mi się poplątały hihihihi Hihihi :cunao: :cunao: :cunao: Aga, on taki tolerancyjny zawsze ? to najspokojniejszy zamulony basek na świecie a granice tolerancji ogromne co najlepsze jest tak rozpuszczony, że on nawet na dworzu nie położy się na ziemi jak mu się spać chce, to była jego pora i proszę tak to wygląda, a na zdjęciu jest kawałek naszego kolegi, niestety wszyscy nasi znajomi muszą się przyzwyczić do zachowań Goma nawet jak im się to nie podoba :lol:no jak się komu nie podoba to już chyba nie jest taki dobry znajomy :lol: :lol: :lol: Quote
agabass Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 A teraz spacerek na fortach. Hipka: Zmywam się, bo Gomez Szpilę podrywa. Gomez: No daj buziaka słodka. Szpila: Spadaj od każdej chcesz buziaka. Gomez: Ale twoje są najsłodsze. Hipka: Ach ten Gomez czasem wstyd mi za niego i pomyśleć, że to moja rodzia. Ale tak naprawdę kochany chłopak i podobasz mu się bardzo mówił mi. Szpila: Ale nie stały w uczuciach. Hipka: Bo młody. Gomez: Co mnie obgadujesz a masz. Szpila: A co tam się dzieje. Szykuje się jakaś zabawa lecę. Szpila: Moooooooje. Gomez: Nie będzie moje. Gala: Zobaczymy jeszcze się okarze. Szpila: Ty zajdziesz go od prawej ja od lewej i robak jest nasz. Hipka: No i Szpila zabrała robaka. Oszustka. Szpila: Hahahaha jestem mistrzem hahahaha mam robaka. Gala: Oddawaj chcę pobawić się z kumplami a ty mnie tu trzymasz na siłe. Co się tak cieszysz nie widzisz, że się męczę Justa nie bądz taka Hipka: A ty co tam masz byle było dobre. [img]http://www.fotoalbum.wzt.pl/fotografie/604_fotki_060f35f/10437_298889.jpg" class="ipsImage" alt=""> Hipka: Oj było dobre, aż się do debe przytulę Szpila: A co tu się dzieje. Gomez: Pieszczą się. Szpila: EEEE ja mam robaka. Szpila: Co tam przytulanki lepiej zabić robaka hihihi. Gomez: Ale ja chętnie się przytulę. Hipka: Teraz moja kolej. Gomez: Oj tam się coś dzieje. Hipka: Gdzie gdzie Gomez: Hehehehehe oszukałem ją. Gala: Hipka szybko Szpila czeka. Hipka: A co się dzieje? Szpila: Szybko szybko czas ucieka. Gala: Co się stało? Szpila: Nic trochę się was oszukało hihihihhi. Gala: Ale jaja bardzo śmiesze. Gala: Lepiej oddaj robaka cwaniaro. Szpila: Nie, bo lepiej mi do pyska pasuje hihihi. Szpila: A to kto chyba jakiś klon Gomeza. Gomez: Hipka zobacz Urwis przyszedł. Hipka: Hej małolat. Urwis: Cześć śliczna. Hipka: Buzi buzi przystojniaczku. Gomez: Nie przesadzasz z tymi czułościami. Hipka: A co zazdrosny jesteś? Gomez: Nie przecież mam Szpilę. Tylko dbam o ciebie kochana, a czy on dla ciebie nie za młokos. Urwis: Zaraz ci przyłożę za tego młokosa. Gomez: Najpierw mnie złap. Hipka: Znowu się zaczyna. Hipka: Idę poszukać czegoś do jedzenia. Hipka: o Może tu. Aga się chyba nie kapnie. Quote
agabass Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 już niedługo fotosy z domoweg zacisza Hipka Gomzio i Maczunio oraz trochę Quote
dbsst Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 buuuuuuuuuuuhahahahahaha dobre a Szpila znowu ala gangster a Hipcia mojaaaaaaaaaaaa piekna Hipcia moja pieszczocha :angel: Quote
agabass Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 dbsst napisał(a):buuuuuuuuuuuhahahahahaha dobre a Szpila znowu ala gangster a Hipcia mojaaaaaaaaaaaa piekna Hipcia moja pieszczocha :angel: Hipcia już pojechała do domku a ja już za nią teęsknię Quote
baskomaniak Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Hipunia, to pieszczoch od urodzenia Pozdrawiam. :D Quote
dbsst Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 iiiiiiiiiiii Hipcia jest przechipciowata :iloveyou: ja kce Hipusike :angel: Quote
Agga Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 taki to ma dobrze.... o a ja ciocie dbsst widze i szpilosławe :lol: Quote
dbsst Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Agnieszko czy moge skopiowac sobie spacerek do Szpilkowej galerii boje sie ze Evelina mnie zamknie za kratkami :roll: Quote
Asiaczek Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Agabass - zdjęcia super, spacer - super, dialogi - super itp. A czy Ty aby nie przesadzasz z tą tęsknotą za Hipką? Odpocznijcie sobie od niej, na pewno Was troche zmęczyła. Jednak 1 pies w domu, to nie 2, prawda? pzdr. Quote
Koma Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Ale super foty! :angel: Gomez jest niesamowity! Taka fotogeniczna mordka :lol: Quote
daga10011 Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 foty z komentami rewelacja jak zwykle :lol: :lol: :lol: Agabass-komiksy powinnas pisac albo jakies komentarze :P Quote
agabass Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 Baskomaniak piękna malutka Hipunia napewno pieszczoszek od urodzenia dbsst nie pytaj tylko kopiuj jak jeszcze nie skopiowałaś to ja to zrobię zaraz Asiaczku jak można za nią nie tęsknić, a ja się bardzo szybko przyzwyczajam i wystarczyło parę dnia abym ją pokochała dobrze że mam Goma daga dzięki pomyślę może coś się wymyśli komiks o przygodach Goma Quote
Basenji Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Fajnie macie, az 3 baski w jednym miejscu! zdrowko Quote
Recommended Posts