Asiaczek Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Agabass, a może by tak kilka zdjęć Hipki i Gomcia w domowych pieleszach? Dasz radę? Pzdr. Quote
Alicja Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 dbsst napisał(a)::drinking: :drinking:rany ja na tym dogo to w nałóg wpadnę :oops: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 [quote name='Asiaczek']Agabass, a może by tak kilka zdjęć Hipki i Gomcia w domowych pieleszach? Dasz radę? Pzdr. Asieczek zakochalam sie w Hipce jest taka slodka ze szok :D Quote
sayma Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a)::drinking: :drinking:rany ja na tym dogo to w nałóg wpadnę :oops: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: ihhihih szczególnie jak będziem pić za wene Agabass bo coś nam to nie wychodzi :roll: :wink: :D :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: no ale nic nie mozna sie poddawać :) Quote
Alicja Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 dbsst napisał(a):oj nie nie poddajemy sie :drinking:no nie no absolutnie nie możemy sie poddać :drinking: :drinking: :drinking: :HUT012: Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):oj nie nie poddajemy sie :drinking:no nie no absolutnie nie możemy sie poddać :drinking: :drinking: :drinking: :HUT012: bron boshe :D :drinking: Quote
Alicja Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):oj nie nie poddajemy sie :drinking:no nie no absolutnie nie możemy sie poddać :drinking: :drinking: :drinking: :HUT012: bron boshe :D :drinking:pod żadnym pozorem :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):oj nie nie poddajemy sie :drinking:no nie no absolutnie nie możemy sie poddać :drinking: :drinking: :drinking: :HUT012: bron boshe :D :drinking:pod żadnym pozorem :drinking: :drinking: nio tio opla :drinking: Quote
Alicja Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):oj nie nie poddajemy sie :drinking:no nie no absolutnie nie możemy sie poddać :drinking: :drinking: :drinking: :HUT012: bron boshe :D :drinking:pod żadnym pozorem :drinking: :drinking: nio tio opla :drinking:no to chlup w ten ....dziób :drinking: Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='dbsst']oj nie nie poddajemy sie :drinking:no nie no absolutnie nie możemy sie poddać :drinking: :drinking: :drinking: :HUT012: bron boshe :D :drinking:pod żadnym pozorem :drinking: :drinking: nio tio opla :drinking:no to chlup w ten ....dziób :drinking: ....piekny.... :drinking: Quote
Alicja Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']oj nie nie poddajemy sie :drinking:no nie no absolutnie nie możemy sie poddać :drinking: :drinking: :drinking: :HUT012: bron boshe :D :drinking:pod żadnym pozorem :drinking: :drinking: nio tio opla :drinking:no to chlup w ten ....dziób :drinking: ....piekny.... :drinking:ha ha ha chlup :drinking: Quote
sayma Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 oojojojoj ale mnie kolejek ominęło no to nadrabiam :drinking: :HUT012: :drinking: i poprawiam :beerchug: i padam pod stół ale wy mata głowy ihihihihihi :HUT012: Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 hehehe sayma wielkimi krokami zblizasz sie do tysiaczka :D :drinking: Quote
sayma Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 dbsst napisał(a):hehehe sayma wielkimi krokami zblizasz sie do tysiaczka :D :drinking: tysiąć butelek no nie mów aż tyle nie pije ihihihihhi :D :D a teraz lece popić za wene agi w realu może cos pomoże jak pod stół spadnę :drinking: :drinking: :drinking: wasze zdróffffko dogomaniacy :drinking: Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):hehehe sayma wielkimi krokami zblizasz sie do tysiaczka :D :drinking: tysiąć butelek no nie mów aż tyle nie pije ihihihihhi :D :D a teraz lece popić za wene agi w realu może cos pomoże jak pod stół spadnę :drinking: :drinking: :drinking: wasze zdróffffko dogomaniacy :drinking: ciao :drinking: Quote
Alicja Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):hehehe sayma wielkimi krokami zblizasz sie do tysiaczka :D :drinking: tysiąć butelek no nie mów aż tyle nie pije ihihihihhi :D :D a teraz lece popić za wene agi w realu może cos pomoże jak pod stół spadnę :drinking: :drinking: :drinking: wasze zdróffffko dogomaniacy :drinking:zdrówko :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Justa Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Aga kochana 8) Czekamy na foty i łatwo się nie wymigasz, bo jak tylko wróce wszysściuteńko skontroluję 8) Quote
Alicja Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Aga przepraszamy za to pijaństwo u Ciebie no i już nie zaśmiecam :wink: Quote
agabass Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 no ale tu się dziło fot jest dużo dużo i postaram się dziś coś wrzucić oj zamknęli ale się rozpiłyście dziewczyny, aż bym poszła siedzieć za pijaństwo galeriane :lol: Quote
sayma Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 agabass napisał(a):no ale tu się dziło fot jest dużo dużo i postaram się dziś coś wrzucić oj zamknęli ale się rozpiłyście dziewczyny, aż bym poszła siedzieć za pijaństwo galeriane :lol: :oops: :oops: my się wstydamy i juz nie będziemyy pssseprassamy i bedziemy grzeczne ( :wink: ) 8) teraz tylko :pepsi: tajniaczki :lol: Quote
agabass Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 Tak balowałem w zeszły weekend z Agą i Marcinem na działce. Niezły wypas mówię wam. A tutrochę się popiło i nogi mi się poplątały hihihihi Ojojoj niezły kacyk po imprezce 7 rano a słońce jak o 12 głowa pęka, a oczu otworzyć nie mozna. Zaraz coś wymyślę. Sam tu jestem więc trzeba coś narozrabiać chyba nie? Znalazłem kiełbasę z wczorajszego grilla i wiecie co zrobie zakopię ją w jedynym fajnym miejscu gdzie rosną kwiatki. Nieźle co ale bedą mieli miny jak ogródek przekopie. O cholercia ta Aga zabrała kiełbaskę co za małpiszon z tej mojej Panci nic pokopać nie pozwala. Ach słodkie lenistwo No tu mnie nie znajdą muszę odpocząć bo tylko by mnie głaskali. Ale się rozmarzyłem tęsknię za suniami pachnącymi i zgrabniutkimi Upał potworny można tylko spać Namówiłem Agę na fotki, ale mogła się chociaż ubrać.Zasłonię ją troche. No i z moim Panciem Już wystarczy spadam. I tak dużo widzieliście. Quote
sayma Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 jednak opłacało się czekać :angel: buuuhahahah tu Gomezik naprawdę wyglada jak by był na małym zrzucie :D :wink: ta fota jest suuuperancka jak pocztóweczka a jak kociaki rozrabiaja trochę?? Miały juz kontakt z Gomciem?? Jak reagował?? Quote
agabass Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 zapoznanie było ale króciutkie a kotki jeszcze sa za małe aby z nim przebywał następne foty już niebawem ze spacerku z Justą dbsst i Nale oaz z domowego zacisza z Maczuniem i Hipką Quote
Recommended Posts