dbsst Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 agabass napisał(a):dbsst napisał(a):hehehehe no prosze jak mnie juz zdazylas poznac :D nie da się ukryć wiem nawet, że stóp nie myjesz :diabloti: :cunao: iwazaj sobie bo jak Cie dopadnie czrna sera to zobaczysz dopiro jakie zycie jest dziekkkie ;) no i ja ide sie ululac Quote
Justa Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 agabass napisał(a):dbsst napisał(a):hehehehe no prosze jak mnie juz zdazylas poznac :D nie da się ukryć wiem nawet, że stóp nie myjesz :diabloti: :cunao: No nie myje, nie myje! A potem sie tapla w kałuży :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 agabas ma się dobrze bo jej koty nogi wyliżą :wink: Quote
Asiaczek Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Tak sobie gadacie o maluchach, a nikt nie chce ich wziąć! Do dzieła!!! Poinformować koleżanki, kolegów i innych znajomych, bo inaczej Agabass zostanie matką chrzestną całej trójki. pzdr. Quote
agabass Posted July 20, 2005 Author Posted July 20, 2005 nie całej raczej dwójki hehe bo na Koszyka już czekają oj coś czuję, że Kinte zostanie, choć wolałabym, aby wszyscy trafili do nowych domków Asiaczku może wciszniesz komuś w pacy malucha :wink: widzimy się jutro między 19 a 20, bo nie wiem, o której Marcin wróci, bo przecież trzeba mnie zawieść :lol: a i dopadła mnie znów niechęć do wstawiania zdjęć mam jeszcze foty z weekendu spedzonego na działce ale umarły siły do upiększania galerii co zrobić co? Quote
Asiaczek Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Tak jest - widzimy się jutro. Ja w pracy już rozpowszechniłam info. o maluchach. Ale u mnie już prawie każdy ma kicie w domu - wszystko znajduchy. A jeżeli chodzi o "niemoc twórczą" - to nie rób nic. Idź na spacer z Gomciem, a potem siusiu, kąpiel i dobranocka. zobaczysz, że to działa. :wink: Pzdr. Quote
agabass Posted July 20, 2005 Author Posted July 20, 2005 [quote name='Asiaczek']Tak jest - widzimy się jutro. Ja w pracy już rozpowszechniłam info. o maluchach. Ale u mnie już prawie każdy ma kicie w domu - wszystko znajduchy. A jeżeli chodzi o "niemoc twórczą" - to nie rób nic. Idź na spacer z Gomciem, a potem siusiu, kąpiel i dobranocka. zobaczysz, że to działa. :wink: Pzdr. może masz rację trzeba trochę odpocząć to do jutra [quote name='HankaRupczewska']Jak to co robić ??? :nono: :roll: :niewiem: Quote
Asiaczek Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Już niedługo dowiemy się, czy Agabass zastosowała mój sposób na "niemoc twórczą". Pzdr. Quote
sayma Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 dbsst napisał(a):ej czemu nic sie tu nie dzieje :evilbat: nooommm właśnie :cry: :( ani zdjęciowek, ani opowiadanek, ani fajnych tekstów ehhhhh może by co wypić ?? U Ciebie kiedyś pomogło, może i tu Wena przyczłapie ?? to za powrót mocy twórzcej :drinking: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 sayma napisał(a):dbsst napisał(a):ej czemu nic sie tu nie dzieje :evilbat: nooommm właśnie :cry: :( ani zdjęciowek, ani opowiadanek, ani fajnych tekstów ehhhhh może by co wypić ?? U Ciebie kiedyś pomogło, może i tu Wena przyczłapie ?? to za powrót mocy twórzcej :drinking: :drinking: :drinking: no to pijem ;) :drinking: Quote
Alicja Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 dbsst napisał(a):sayma napisał(a):dbsst napisał(a):ej czemu nic sie tu nie dzieje :evilbat: nooommm właśnie :cry: :( ani zdjęciowek, ani opowiadanek, ani fajnych tekstów ehhhhh może by co wypić ?? U Ciebie kiedyś pomogło, może i tu Wena przyczłapie ?? to za powrót mocy twórzcej :drinking: :drinking: :drinking: no to pijem ;) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: za WENE Quote
agabass Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 no to ja też się napiję może pomoże :drinking: :drinking: no zmuszę się ale zobaczymy kiedy :lol: Quote
sayma Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 agabass napisał(a):no to ja też się napiję może pomoże :drinking: :drinking: no zmuszę się ale zobaczymy kiedy :lol: ojjj chyba za małooo pijemy bo cos nie pomogło :( :roll: :evil: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 no to wiecej pijemy :D :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
sayma Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 dbsst napisał(a):no to wiecej pijemy :D :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: ooooooooo po spacerku będą fottty trzech rozrabiakówwww :multi: za wene i foty machniooommm :drinking: :drinking: :drinking: Quote
sayma Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Justa napisał(a):czterech 8) :wink: hmmmmm a no tak bo miały być dwa baski chyba....... hmmmmm dobrze myslę ?? :roll: :lol: Quote
zaba14 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 FOTKI, FOTKI, FOTKI !! MY CHCEMY FOTKI !! :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: Quote
Recommended Posts