Asiaczek Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Ale spacerek! Pozazdrościć, chociaż może i dobrze, że Hipki i Gusia nie było, bo by się zdeprawowali, biedacy. A tak to jeszcze trochę w nieświadomości pożyją... Pzdr. Quote
Marta Chmielewska Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Taka impreza a mnie tam nie było... Lothia to się tak zalała, że gadała od rzeczy, zapraszała mnie do siebie z kolegami, co ona nie wyprawiała :wink: :D :D Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):Taka impreza a mnie tam nie było... Lothia to się tak zalała, że gadała od rzeczy, zapraszała mnie do siebie z kolegami, co ona nie wyprawiała :wink: :D :D :eek2: :scared: :cunao: to łobuzica hihi a mi powiedziala ze idzie spac ;) hihihihihihi Agga ta osobka to taka jakbym ja ale to nie ja :evil: :lol: Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Agga ta osobka to taka jakbym ja ale to nie ja .....cyli klonik :wink: Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Agga ta osobka to taka jakbym ja ale to nie ja .....cyli klonik :wink: raczej sobowtor :evil: :lol: Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Agga ta osobka to taka jakbym ja ale to nie ja .....cyli klonik :wink: raczej sobowtor :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Agga ta osobka to taka jakbym ja ale to nie ja .....cyli klonik :wink: raczej sobowtor :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: to ni esmieszne a ten pies z czarna maorda to nie Szpila to jest jakis piatkowotwor :evil: Quote
lothia Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 no wiecie jak możecie mnie tak oczerniać, ja grzecznie spać poszłam :lol: i nie przewróciłam się po drodze :evilbat: Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 lothia napisał(a):no wiecie jak możecie mnie tak oczerniać, ja grzecznie spać poszłam :lol: i nie przewróciłam się po drodze :evilbat:a pokaż kolanka :wink: Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Agga ta osobka to taka jakbym ja ale to nie ja .....cyli klonik :wink: raczej sobowtor :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: to ni esmieszne a ten pies z czarna maorda to nie Szpila to jest jakis piatkowotwor :evil:rany to samo miałam napisać tylko mi się to jakoś odmienić się nie dało :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Agga ta osobka to taka jakbym ja ale to nie ja .....cyli klonik :wink: raczej sobowtor :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: to ni esmieszne a ten pies z czarna maorda to nie Szpila to jest jakis piatkowotwor :evil:rany to samo miałam napisać tylko mi się to jakoś odmienić się nie dało :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no cos Ty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hihiiihihi mowisz Lothia ze poszlas spac ;) pewnie na jakas impre wyskoczylas :D Quote
lothia Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):lothia napisał(a):no wiecie jak możecie mnie tak oczerniać, ja grzecznie spać poszłam :lol: i nie przewróciłam się po drodze :evilbat:a pokaż kolanka :wink: kolanka widać na focie :lol: siniaczków niet tak Domi razem z Tobą poszłam i z tym gościem którego TY ZŁAPAŁAŚ za rączkę na wystawce :evilbat: Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 lothia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):lothia napisał(a):no wiecie jak możecie mnie tak oczerniać, ja grzecznie spać poszłam :lol: i nie przewróciłam się po drodze :evilbat:a pokaż kolanka :wink: kolanka widać na focie :lol: siniaczków niet tak Domi razem z Tobą poszłam i z tym gościem którego TY ZŁAPAŁAŚ za rączkę na wystawce :evilbat:oj jak to TZ przeczyta :evil: Lothia gumuj gumuj bo awantura będzie , :-? dobra to nie będziemy oglądać tych kolan :wink: Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 [quote name='lothia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='lothia']no wiecie jak możecie mnie tak oczerniać, ja grzecznie spać poszłam :lol: i nie przewróciłam się po drodze :evilbat:a pokaż kolanka :wink: kolanka widać na focie :lol: siniaczków niet tak Domi razem z Tobą poszłam i z tym gościem którego TY ZŁAPAŁAŚ za rączkę na wystawce:evilbat: heheh to ja akcje malolat przeprowadzilam dla naszego dobra a Ty mi noz w plecy hihihihihihihiihihihi Quote
lothia Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 teraz to już nie mam po co gumować tyle razy cytowałyście :wink: dobra Domi przeca wiem, że Ty wszystko dla naszego dobra, koffana dziewczyna jesteś :buzi: a Tz niech nie czyta i już Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 lothia napisał(a):teraz to już nie mam po co gumować tyle razy cytowałyście :wink: dobra Domi przeca wiem, że Ty wszystko dla naszego dobra, koffana dziewczyna jesteś :buzi: a Tz niech nie czyta i już hihihi po pierwsze TZ nie trafi na ta galerie bo nie ogarnia klimatu po drugie tak zagadacie ze jak trafi to sie nie dokpoie a po trzecie TZ na kajakach udaje ze plywa ;) ja jestem kryta a WY :D Quote
lothia Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 no i bardzo dobrze :lol: ja też nie muszę się kryć , bo mój alergicznie reaguje na słowo dogomania :lol: , tylko z topiku o Gomezie zrobiłysmy topik o sobie :roll: chyba czas wrócić do tematu Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 lothia napisał(a):no i bardzo dobrze :lol: ja też nie muszę się kryć , bo mój alergicznie reaguje na słowo dogomania :lol: , tylko z topiku o Gomezie zrobiłysmy topik o sobie :roll: chyba czas wrócić do tematu hehehehe no dobra wrocmy do zboczka Gomcia ;) Quote
agabass Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 pitupitupitulenie rozgadały się laski jak nigdy :lol: pijusy pospolite Quote
dbsst Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 agabass napisał(a):pitupitupitulenie rozgadały się laski jak nigdy :lol: pijusy pospolite apropo pici piffka kce Quote
agabass Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 ja wypifszy już i idu nie długo do wyra medytować ale jescze czas Quote
dbsst Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 agabass napisał(a):ja wypifszy już i idu nie długo do wyra medytować ale jescze czas a ja czekam na TZ jestem o swiezym oddechu a wszelkie dowody zbrodni wyladowaly na smietniku jaka ja przykladna TZ ka jestem :lol: Quote
agabass Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 dbsst napisał(a):agabass napisał(a):ja wypifszy już i idu nie długo do wyra medytować ale jescze czas a ja czekam na TZ jestem o swiezym oddechu a wszelkie dowody zbrodni wyladowaly na smietniku jaka ja przykladna TZ ka jestem :lol: ojojoj kto by pomyślał :D Quote
Recommended Posts