Alicja Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):agabass napisał(a):to nie sprawiedliwe hehehe jak nie jak tak ;) berdzo sprawiedliwe misja jest misja trzeba ja wykonac i juzoho ciekawe o której wrócą z tej misji :wink: i ciekawe w jakim stadium wyczerpania wroca ;)a ja myślałam ze wy już wykonujecie bojowe zadania :o :lol: :lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):agabass napisał(a):na szczęście na odludziu :lol:to całe szczęście ,bo myślałam że będe musiała zacząć paczki do pierdla wysyłać jak was za rozbój zamkną :lol: Rozbój to to nie będzie, raczej "zakłócenie porządku publicznego":)) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Gomez i Urwis poszli na ryby. Rybek nie było, lecz znaleźli grzyby. Grzybów psy nie lubią, bo nie dla nich one A więc spacer taki-se, lepiej zjeść golone. Ratunku, nie mogę oprzeć się pisaniu takich oto durnych wierszyków. Coś mnie naszło. Ani chybi niejaka wena... (nie znam kobitki) :lol: Pzdr. Quote
Alicja Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 A to nie ty przypadkiem miałaś wstawić te fotki :roll: Quote
agabass Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 Asiaczek napisał(a):Gomez i Urwis poszli na ryby. Rybek nie było, lecz znaleźli grzyby. Grzybów psy nie lubią, bo nie dla nich one A więc spacer taki-se, lepiej zjeść golone. Ratunku, nie mogę oprzeć się pisaniu takich oto durnych wierszyków. Coś mnie naszło. Ani chybi niejaka wena... (nie znam kobitki) :lol: Pzdr. no proszę ukryte talenty uwolnione :lol: Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 agabass napisał(a):później bo muszę posprzątać niestety :bigcry: Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 agabass napisał(a):później bo muszę posprzątać niestetyno to nie trzeba było bagałanić :evilbat: Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):agabass napisał(a):później bo muszę posprzątać niestetyno to nie trzeba było bagałanić :evilbat: Wlasnie nie trzeba bylo Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):agabass napisał(a):później bo muszę posprzątać niestetyno to nie trzeba było bagałanić :evilbat: Wlasnie nie trzeba byloo widzisz :evil: Dbsst :wink: Quote
agabass Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 nie da się bałagan to część mojego życia to taki mój prywatny ład i nic z tym nie zrobię Quote
agabass Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 Szpila Demon I Gomzio Gomez: Demon zobacz Szpila idzie ach co za ciało. Piękna laleczka. Demon: Masz rację fajna dupcia, ale jak dla mnie za stara. Gomez: Ale pośladki jędrne co? Demon: Hihihi no super, tylko ją klepnąć. Szpila: Chłopcy co wy tam szepczecie mieliśmy trochę poszaleć. Gomez: Z tobą zawsze maleńka. Gomez: Pomasuję Ci kark kochana zanim zaczniemy, bo możesz skurczu dostać. Urwis: Co on wyprawia? Narwany pies na suki. Aż kopara opada. Gomez: A może tak wymasować Ciebie całą. Szpila: Gomez przestań tu są dzieci. Urwis: O kim mówisz? Już nie jestem dzieckiem. Gomez: Widzimy. Nie przy kobiecie szczeniaczku. Gomez: Choć kochana poganiamy. Szpila: Ok jestem gotowa. Szpila: No szybki jesteś potrafisz naprawdę zęczyć hihihi. Demon: Ale ja się zmachałem. Szpila: Przecież nie biegałeś. Demon: Ale patrzyłem. Szpila: Demonic cwaniaczek. Gomez: Jeszcze dzieciaczek. Gomez: Ale pachniesz dziewczyno tylko się zakochać. Szpila: Więc kopchaj. Szpila: Demon idziemy. Gdzie się podziewasz. Demon: Szukam jakiejś młodej grzywki, a jak myślisz. Gomez: Co jest mały o co chodzi? Demon: Zupełnie mnie olaliście. Gomez: Wyluzuj idziemy na braowca. Gomez: Szybko zobaczcie ale akcja. Paniusie, ale się nawaliły. Szpila: Ochocho uchuchu. Szpila: Dbsst ale przykład dajesz. Tu Cię mam. Zobaczymy co TZ powie hihihihi. Gomez: Dobrze, że Aga nic nie piła to wrócimy jakoś do domu. Quote
Koma Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 haha wydało się pijaczki :evilbat: super historyjka i super piechy :lol: Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Ha ha ha :lol: ciekawe co TZ powie :roll: Biedny Demonik szukał siakieś fajnej grzywki i nic.... :-? Dbsst faftycznie miałaś Czarne Stopy :o :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Camara Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 :smhair2: przecież ten rudy cwaniura zdeprawuje Szpile :shake: a co z Demonika wyrośnie ? :( jak się wychowuje w TAKIM towarzystwie :-? :roflt: :laugh2_2: :mdrmed: Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Ha ha ha :lol: ciekawe co TZ powie :roll: Biedny Demonik szukał siakieś fajnej grzywki i nic.... :-? Dbsst faftycznie miałaś Czarne Stopy:o :lol: :lol: :lol: :lol: oj tam odrazu czarne leTko popielate ja bym je nazwala ale wymylam przed wyjsciem z fortow :D biedny Demon bedzie prawdziwym Casanova jak bedzie sie tak przy Gomezie chowac a tak pozatym ten to ma bajere :D Quote
dbsst Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Agabass szkoli Gomeza a Gomez Demonika :lol: he he he tylko Szpila dama :d no i ja :D ;) Quote
Agga Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 dbsst czy ta istota z tym czyms w rece to ty...bo jakos słabo widac... Quote
Daisunia Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 hahaahahhaahahaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :lol: :lol: :lol: :D Quote
Recommended Posts