agabass Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Poprwione przez baskomaniaka - dzięki wielkie ja bym tak nie zrobiła Zakochana para poraz drugi - kto dostrzeże różnice Quote
agabass Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Moje dzieci skończyły 19 dni W kolejności 1. Koshi, 2. Kinte, 3. Kunta Kinte, Koshi i śpiąca Kunta Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 JAkie Twoje są duuuże :D Moje teraz powoli zaczynają chodzić :D Masz już domki dla swoich? :wink: Quote
agabass Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 prawie - jeden dom na 100% dwie osoby się zastanawiają, ale ja muszę być pewna więc nadal szukam Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Takim maluchom to trudno znaleść.... ja mam narazie dla 2dom, a wciąż dla drugich 2 szukam :-? Quote
agabass Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 bądżmy dobrej myśli jak będę miała więcej chętnych to podaj nr tel na priva i skieruję ich do Ciebie Quote
KaRa_ Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 agabass napisał(a):bądżmy dobrej myśli jak będę miała więcej chętnych to podaj nr tel na priva i skieruję ich do Ciebie Myślisz,żeby ktoś chciał do Poznania jechać po kotki... Quote
agabass Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 nie zauważyłam no nie wiem czy by się ktoś znalazł chętny na podróże Quote
dbsst Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 jakie kociaki slodziaki :D heheh jak tyle je to faktycznie ma energii za dwoch ;) Quote
agabass Posted July 6, 2005 Author Posted July 6, 2005 Co te kobiety zrobiły z mojego facecika teraz nic tylko wzdycha, bo Szpila wybrała bogatego. Oddałem jej serce, oddałem dusze a teraz cierpieć niestety muszę. Już nigdy się nie zakocham Choć ta rodezjanka z wczoraj całkiem sympatyczna była i zabawna. No dobra jakoś się pozbieram. Quote
daga10011 Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 :lol: :lol: :lol: jakie rymy :lol: .Oj chlopakowi szybko przejdzie-faceci sa twardzi 8) Quote
malawaszka Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 KaRa_TC napisał(a):agabass napisał(a):bądżmy dobrej myśli jak będę miała więcej chętnych to podaj nr tel na priva i skieruję ich do Ciebie Myślisz,żeby ktoś chciał do Poznania jechać po kotki... ja szukałam kiedyś domu dla kota i to dorosłego z Dąbrowy i właśnie przyjechali po niego ludzie z Poznania - a kot całkiem zwyczajny - czarno-biały - byłam w szoku, że tak im się chciało, ale to tylko dobrze o nich świadczyło :D Quote
agabass Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 Romantyczny spacer ze Szpilowatą Gomez: Cześć laleczko dawno się nie widzieliśmy. Stęskniłem się trochę nie powiem. Może poszalejemy jak już tu jesteśmy. Szpila: Hej słodki. Czemu nie zabawmy się. Szpila: No to goń mnie maleńki jak dogonisz to może buziaka dostaniesz. Gomez: Ale szalona dziewczyna. Już prawie cię mam. A buziaka i tak dostanę. Szpila: To się jeszcze okarze. Gomez: Ale masz zdrowie. Dostałem zadyszki. Szpila: Trening, trening i jeszcze raz trening. Gomez: No to teraz moja kolej. Łap mnie. Szpila: To nie ja się uganiam za facetami, tylko oni za mną. Jeszcze jesteś a młody aby to zrozumieć. Gomez: O wypraszam sobie wiem doskonale jak zadbać o kobietę. Mama mi mówiła bądź delikatny i czuły z nutką wyobraźni, a żadna się nie oprze mojemu urokowi. Szpila: Ale z ciebie słodki dzieciaczek Gomzioniu. Tyle w tobie naiwności. Ale prawda jesteś pełen uroku. Gomez: Nabijaj się nabijaj laleczko jeszcze Ci pokarzę jak potrafię kochać. Szpila: Wierzę hihihihiihi Gomez: A ten język to komu pokazujesz. Szpila: A jak myślisz głupolu. Szpila: Czy nie jest tu cudownie. Ptaki tak apetycznie ćwierkają i zapach trawy raduje nozdrza. Cieszę się, że mnie tu zabrałeś. Gomez: W twoim towarzystwie i na balkonie byłoby cudownie. Ale masz rację ptaki smakowicie wyglądają.( już jest moja) Gomez: Skradłem buziaka. Szpila: Taki mały a tak całuje. Gomez: Jupii, aaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuu no to teraz już jesteś moja laleczko i nikt mi cię nie odbierze. Będę gryzł. Jupi jupi. Gomez: Ale mnie uszcześliwiłaś. Czekaj słońcę jakiegoś kruka upoluję. Szpila: Wierzę w ciebie kochany dasz radę. Gomez: Nie udało się Szpila: Nie przejmuj się, gdybyś potrafił latać napewno byś złapał to ptaszysko. Gomez: Jesteś kochana potrafisz podnieść na duchu. Szpila: Zobacz Agabasek i Dbsst idą. Gomez: Może mają coś dobrego dla nas. Gomez: Szpila zobacz twoja Pani to Czarna Stopa. Nie mówiłaś, że w kopalni pracuje ahahaha ahahaha. Szpila: O matko jest brudniejsza niż my razem wzięci. Hihihihihihii hahahahaha. Szpila: Dawno się tak nie uśmiałam. Ta moja Pancia. hahahaha Gomez: Przestań już bo nas zabiją zaraz. Dziewczyny z pola wracają. Hihihihihihhi Szpila: Hahahahahaha to ty przestań Gomez: No to maleńka do następnego razu. Świetnie się bawiłem. Tylko nie zabieraj Czarnej Stopy hihihihihi. Szpila: Ok. Postaram się aby zabrała ze sobą kalosze. A i Gomciu cudownie było. Buzi malutki. Gomez: Chyba się zakochałem. Quote
KaRa_ Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Zdjęcia świetne, a dialogi jeszcze lepsze :lol: :lol: :lol: Quote
Daisunia Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 hahaaahahaahahaahahah hahahaha świetne ! hahaahah hahaha haha Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 no nie agabass wydalas wielka milosc caluskowa ;) badz calusiasta ;) rewelacja dialogi i przepiekne psy jeden mi kogos przypomina ;) hihihihi Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 agabass napisał(a):tak tak znajome mordy znam je chyba z telewizji ;) Quote
agabass Posted July 7, 2005 Author Posted July 7, 2005 prowadzą probram na dogo tv zkochane baskoboksopsy Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 agabass napisał(a):prowadzą probram na dogo tv zkochane baskoboksopsy aha no tak i buziakuja sie na oczach systkich to ci tak Quote
Siostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 No, jakieś love story tu sie kroi, chyba się nie mylę... 8) :D Quote
dbsst Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Siostra napisał(a):No, jakieś love story tu sie kroi, chyba się nie mylę... 8) :D heheh w ogole cala dgm sie taka milosna zrobila ;) Quote
agabass Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Wyjeżdżam na festiwal do Gdyni mój Gomzio zostaje z rodzicami o biedny mój robaczek Miłego weekendu Wam życzę bawcie się dobrze Quote
Recommended Posts