Asiaczek Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Aby nie było przesytu... :) I aby zaostrzyć apetyt na następne zdjęcia! To oczywiste. Pzdr. Quote
agabass Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 no to na specjalne życzenie i na dobranoc pokarzemy jak baski się obrażają, bądź pokazują swe jędrne pośladki jak kto woli zgrabne pupy hihihih Quote
Asiaczek Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 A gdzie pupcia "obrażonej" Hipki?! Co to za dyskryminacja? Pzdr. Quote
agabass Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 Asiaczku Hipka jest damą i nie pokazuje pupy nieznajomym ale na twoje życzenie proszę rude i czarne pupcie damskie i męski nic ta Hipka wstydu nie ma, bo Gomez to taki łobuz pospolity jemu wolno, bo facet Quote
Koma Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Nieno pupencje fantastyczne, takie zgrabniutkie :lol: Quote
agabass Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 wpatrzone w zachód słońca w południe hihihihi Gomez napewno opowiada Hipce historie o miłości, tęsknocie i polowaniach na kaczki, bo to taki niebezpieczny romantyk Quote
dbsst Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 nie no widac odrazu ze makaraon na uszy koncertowo nawija :D Quote
Asiaczek Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 [quote name='agabass']Asiaczku Hipka jest damą i nie pokazuje pupy nieznajomym ale na twoje życzenie proszę rude i czarne pupcie damskie i męski nic ta Hipka wstydu nie ma, bo Gomez to taki łobuz pospolity jemu wolno, bo facet Aga, nie spodziewałam się, że Hipka + Gomez maja takie romantyczne pupki!!! No i brawa dla fotografa za "cud-ujęcie". Może to zdjęcie wysłać do gazety "Mój Pies", na konkurs? Decyzja należy do Ciebie! Pzdr. Quote
agabass Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 będziemy sławni postaram się aby trafili na okładkę :D Quote
Asiaczek Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Agabass - wyślij mi, proszę, to pupciowe zdjęcie na maila, OK? Trzymam Cię za słowo co do tej okładki:)) Pzdr. Quote
agabass Posted July 4, 2005 Author Posted July 4, 2005 wilczy apetyt mając baska każdy włąściciel musi przygotować się na zakup miseczki a do tego wielu kilogramów mięsa kosztowna bestia No co głodny byłem Quote
Ka-ka Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 :o :o :o z taaaaakiej michy, to nawet mój Mały nie jada :lol: Quote
daga10011 Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 :o taka micha dla takiego piesiaczka????? :o :o :o moje z takich jadaja :o Quote
daga10011 Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 :lol: :lol: :lol: to ile baski jedza tak naprawde????????????? Quote
Asiaczek Posted July 4, 2005 Posted July 4, 2005 Basiorki - jak ptasiorki. Baski - jak ptaski. Basenki - jak ptasenki. Basenji - jak normalne basenji. Tyle, ile trzeba. Pzdr. Quote
Basenji Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='agabass']wilczy apetyt mając baska każdy włąściciel musi przygotować się na zakup miseczki a do tego wielu kilogramów mięsa kosztowna bestia No co głodny byłem Ale ekstra zdjęcia! Ale wkróce Gomez będzie wyglądał jak baset :lol: Zdrówko Quote
agabass Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 Jak chłopaczyna przytyje to na diete chrząszczową przejdzie :D Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 no nie moge taki maly a taki spust chyle czola gdzie on to systko miesci ;) Quote
Asiaczek Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Gomcio tego "nie mieści", on to wszystko spala na spacerach. Żebyś Ty go widziała na Polach, naprawdę trudno go zmęczyć! Pzdr. Quote
Recommended Posts