Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam Wszystkich
Zwracam się do Was z prośbą. W październiku wyjeżdżam do Angli na pół roku, albo na rok. Mam trzy psy Gomez, Dablika i Mania. Moi rodzice zgodzili sie zostać z dwoma psami. Niestety musze poszukac domu dla njmłodszego z nich. Manio to piesek którego miałam na współwłasność z koleżanką, która po roku mi go oddała, bo nie maiała dla niego czasu. Miałam mu poszukać domu wcześniej, ale przyzwyczaiłam się do niego i go pokochałam. Nikt wcześniej nie poswięcał mu zbyt duzo czasu, dlatego też bardzo cieźko mi o tym pisać przez te wszystkie miesiace - jest u mnie od lutego - patrzyłam jak sie zmienia jego charakter i jak staje się naprawde szczesliwy. Z bólem serca przychodzi mi myśl o jego oddaniu. Szukam dla niego kochajacej rodziny, która bedzie miała dla niego czas i obdaży go bezgraniczna miłością. Moge go oddać na stałę lub na czas mojego pobytu w Angli. Oczywiscie dokładałabym się do jego utrzymania. Gdyby nie te pogiete przepisy w Angli ... oh jestem zrozpaczona. Proszę POMÓŻCIE!!!
Dziękuję Aga

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Z rozmowy z Agabass wynika, że sprawa jest na dobrej drodze...:lol:
(Aga - sorki, że wypowiadam się w Twojej sprawie).
Pzdr.

to tym bardziej :kciuki:

• 2 weeks later...
Posted

Hej
Wkońcu z rodzicami zdecydowałam, że Manio zostaje w domu. Co mnie bardzo cieszy. Plan mam taki, że za pół roku może okolice marca/kwietnia Gomez i Dabli będą ze mną ;), a Manio zostanie w domu z rodzicami. Wprawdzie moi rodzice nie chętnie rozstaną się z Gomem bo to ich ulubieniec, ale nie będą mieli wyjścia. Zabrałabym ich trzech, ale myślę, że to przeginka. Gom i Dab są nierozłączni i nie chciałabym ich rozdzielać, a Manio da sobie radę, choć i za nim bedę tęsknić strasznie.
Dziękuję Pani Marii za wszystko.
No to dla ożywienia atmosfery moje chłopaki, czyli Trójka Drombo fotki autrorstwa Asiaczka ;)

Posted

agabass napisał(a):
hej Alu ja też sie cieszę i w moim zabieganiu udało mi się urwać chwilę na kompa
jutro czipuje piesy całe trzy sztuki później szczeoienia badania krwi i tak dalej

mam jednak nadzieję ,że potem też odezwiesz się czasem :p

Posted

Aga WOW!!! :mdleje: cudne te fotki - prześlicznie wyglądasz z chłopakami i jaki tatoo :crazyeye: :loveu:a ja myślałam, że mój jest duży :roflt: :evil_lol:

dopiero teraz przeczytałam o problemach, ale na szczęście siępoukładało :multi:

Posted

Asiaczku w tym kierunku poszła decyzja dlatego że tato zaparł się i powiedział, że nie odda Mania, że się jakoś przemęczy. Jakoś to tak ustawię, żeby moi znajomi którzy się zdeklarolali do pomocy wychodzili z psami.
Pewnie jeszcze parę fotek wstawię z sesji na cytadeli.:p
W sumie raz na jakiś czas będę się odzywać.
Mam cichy plan wystawienia Dablika i Mania za jakiś czas w UK mam nadzieję że to wyjdzie ale na razie to tylko cichy luźny plan.

wasiu dzięki chłopaki zawsze świetnie wychodzą na zdjeciach hehe :cool3:
a tatoo duży duży miło że Ci się podoba choć za wiele na zdjęciu nie widać

• 11 months later...
Posted

Witam serdecznie
[SIZE=3]Zwracam sie do Was z uprzejma prosba. W sobote zmarl moj tata. Obecnie mieszkam w Londynie, zabralam ze soba niedawno Gomeza. Dablika moge zabrac dopiero w marcu/kwietniu. Niestety moja mama zostala teraz sama z psami, czyli z Dablikiem i Maniem. Z przykroscia musialam podjac decyzje o oddaniu Mania, moja mama nie jest wstanie zostac z dwoma psami. Czy mozecie pomoc mi w poszukiwaniu dla niego nowego domu. Wprawdzie wyjeżdżam w niedziele ale moja mama bedzie dostepna pod nr tel 0 507 026 703, ja jestem do niedzieli pod tym tel. [SIZE=3]517 418 548

[SIZE=3][SIZE=3]Jestem zdruzgotana, smierc mojego taty zskoczyla mnie bardzo. Nie tak mnialo byc, no coz zycie. Przylecialam wczoraj w nocy do Warszawy i zostaje do niedzieli, jeżeli jest ktos, kto moze mi pomoc w tej sprawie, to bede bardzo wdzieczna,. Serce mi pęka od tych wszystkich zmartwien. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie

[SIZE=3]Aga

Manio

Posted

Witam Wszystkich!!!
Dziś Manio trafił do nowego domu. Bedzie miał piekny ogród i kochajacych właścicieli. Mam nadzieję, ze Manio i jego nowi Państwo jakoś się do siebie przyzwyczają, dotrą, zaakceptuja i pokochają. To kochany piesek, tylko trzeba mu dać trochę czasu, cierpliwości, zrozumienia i miłości, bo to dla niego nowa sytuacja. Jestem dobrej myśli i życzę powodzenia nowej rodzinie. Teraz bedzie to czas próbowania siebie na wzajem.
Czasem bedzie miał też baskowe towarzystwo ;)

Dziękuje Wszystkim za zaangażowanie, pomoc i ciepłe słowa. Szczególnie dziękuje Asiaczkowi to właśnie dzieki Tobie Manio znalazł nowy dom, Krzysiowi, który równie mocno zaangażował sie w poszukiwania oraz Pani Kasi.

Posted

agabass napisał(a):
Witam Wszystkich!!!
Dziś Manio trafił do nowego domu. Bedzie miał piekny ogród i kochajacych właścicieli. Mam nadzieję, ze Manio i jego nowi Państwo jakoś się do siebie przyzwyczają, dotrą, zaakceptuja i pokochają. To kochany piesek, tylko trzeba mu dać trochę czasu, cierpliwości, zrozumienia i miłości, bo to dla niego nowa sytuacja. Jestem dobrej myśli i życzę powodzenia nowej rodzinie. Teraz bedzie to czas próbowania siebie na wzajem.
Czasem bedzie miał też baskowe towarzystwo ;)

Dziękuje Wszystkim za zaangażowanie, pomoc i ciepłe słowa. Szczególnie dziękuje Asiaczkowi to właśnie dzieki Tobie Manio znalazł nowy dom, Krzysiowi, który równie mocno zaangażował sie w poszukiwania oraz Pani Kasi.

Cieszę się, Kochana.
I wierzę, że to juz będzie końcowy przystanek w szukaniu domku przez Mańka...:lol:

Pzdr.