Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wystawa krajowa 12.05.2007 Płock miał nas sędziować P. K. Ściesiński, ale sędziowanie uległo zmianie i sędziowała Katarzyna Boryczko

zgłoszonych - 3 basenji

Klasa otwarta - psy
Dream of Africa Double Vinny - dosk.1 CWC, BOB - ukończył CH.PL
Był zgłoszony jeszcze jeden psiak w otwartej, ale się nie pojawił z Ypsylonu, nie pamiętam jaki, bo Krzysiek zakosił mi katalog.

Klasa młodzieży - suki
Nora Ekado - NJwR - ukończyła MŁ.CH.PL

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agabass']Wystawa krajowa 12.05.2007 Płock miał nas sędziować P. K. Ściesiński, ale sędziowanie uległo zmianie i sędziowała Katarzyna Boryczko

zgłoszonych - 3 basenji

Klasa otwarta - psy
Był zgłoszony jeszcze jeden psiak w otwartej, ale się nie pojawił z Ypsylonu, nie pamiętam jaki, bo Krzysiek zakosił mi katalog.

Klasa młodzieży - suki
Brawo Agabassek i brawo Krzysiek!!!
Cieszę się, że na tej wystawie aż 2 Championaty udało się skończyc!!! Super!!!!
Jakie dalsze plany?
pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='agabass']Wystawa krajowa 12.05.2007 Płock miał nas sędziować P. K. Ściesiński, ale sędziowanie uległo zmianie i sędziowała Katarzyna Boryczko

zgłoszonych - 3 basenji

Klasa otwarta - psy

Klasa młodzieży - suki

WIELKIE GRATULACJE:cool2: :cool2: :klacz: :klacz:

Posted

albo kilka teraz
Fionka na kolankach u swojego Pancia

I moje burki buraczane :lol: :evil_lol: pilnują dobytku

co za spojrzenie

ciekawe kto doszuka się tu oszustwa

sardynki

i uciekam bo za chwilę wyjeżdżam miłego tygodnia życzę

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='agabass']obiecuję, że za tydzień bedą jak wrócę z treningu wtedy coś wam pokarzę hehe
Agabassku - już wróciłaś, wiem o tym na 125 % a więc nie wymiguj sie i dawaj jakieś nowe fotki + historyjka. Brakuje nam tego. Nawet bardzo...
Miłego d ia!
Pzdr.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:ile fotasków Basków-bobasków:loveu::loveu::loveu:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]GDZIE!?!?!?!?:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT]
Pzdr.

Posted

Cześć Wam Kochani
Zdjęć będzie kilka, bo jak zawsze nie mam czasu, to taka choroba cywilizacyjna chyba. Nie dość, że wiecznie w pracy, a to znowu wyjazdy, to jeszcze praca nad sobą:shake: .
Dla poprawienia humoru - co to za pies choszący po scianach, marzyciel, mag, a może ...

tak się chłodzi dziki pies z buszu :lol:

zbliżenie kukły

No i żeby Gom nie poczuł się pominięty - czekając na Mania

Dziś zdecydowanie więcej Dabliniego ;)

Dzięki, ze jesteście!!!!!

Posted

[quote name='agabass']

jak to jest, że wszystkie afrykańskie psy nie lubią upałów? moje znajome rodezjany ciężko wyciągnąć na słońce :lol:

Posted

[quote name='agabass']Cześć Wam Kochani
Zdjęć będzie kilka, bo jak zawsze nie mam czasu, to taka choroba cywilizacyjna chyba. Nie dość, że wiecznie w pracy, a to znowu wyjazdy, to jeszcze praca nad sobą:shake: .
Dla poprawienia humoru - co to za pies choszący po scianach, marzyciel, mag, a może ...

zbliżenie kukły

No i żeby Gom nie poczuł się pominięty - czekając na Mania

Dziś zdecydowanie więcej Dabliniego ;)

[quote name='alive']jak to jest, że wszystkie afrykańskie psy nie lubią upałów? moje znajome rodezjany ciężko wyciągnąć na słońce :lol:
moje lubią i to bardzo ale jak się zgrzeją to tak własnie robią szczególnie czarnuch, Gomez może na słońcu leżeć godzinami wariat

Posted

[quote name='agabass']Cześć Wam Kochani

Aga - fotki jak raz do topiku "Dziwne.. zachowania basków". Dablik super pozer!:loveu:

[quote name='alive']jak to jest, że wszystkie afrykańskie psy nie lubią upałów? moje znajome rodezjany ciężko wyciągnąć na słońce :lol:
E, tam! Moje tez (nawet trikolory) mogą leżeć na słońcu. Jak już im bedzie za ciepło, to przenoszą się na jakiś czas w cień, a potem znowu - hajda na słońce! Przecież trzeba naładować akumulatorki, prawda?
Pzdr.