Asiaczek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Jak to czemu? Przeca ukradłam Ci - w krótkim okresie czasu - już 2 wierszyki. Może dzisiaj uda mi się je wstawić na stronę (mam tam takie zaległości, że nie wiem, od czego zacząć...). Pzdr. Quote
agabass Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 no to na dobranoc SZCZENIACZKI ASIACZKA - śpiące kruszynki, szalejące bestie :evil_lol: zdjęcia zrobione 2 tygodnie temu to na tyle na razie bo fotosik mi padł może jutro coś wrzucę jeszcze Quote
Asiaczek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Wrzucaj, wrzucaj, ale i do mojego worka (tzn. Galerii) też coś wrzuć, OK? pzdr. Quote
agabass Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 cdn małych Asiaczków zmęczona mamusia kuraczaczki baskomaniak w akcji i tatuś Waziri i z mamulką zabawa Quote
agabass Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 po raz trzeci cdn Asiaczki szczeniaczki (Asiaczku wkleję i u ciebie w galerii jasne) Waziri i mój TZ ze szczeniorkami ktoś tu kogos wybrał :cool3: no i moje ulubione zdjecie mamunia z córunią to wszystko na dziś pozdrówki Quote
BoJa2 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ooooo!!!!ale sie tu tego wysypało:loveu: :loveu: a jedno słodsze od drugiego Fajnie sie macie Quote
Alka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 wow, jakie rozkoszne maleństwa :loveu::loveu::loveu: Quote
agabass Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 fakt maluch są świetne, mogłyby być moje hahah ale nie ma tego dobrego Quote
Asiaczek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Agabassku, jestes lepsza ode mnie. Ja jeszcze nie wstawiłam moich zdjęć... Ale za to wstawiłam na stronę Twoje 2 wierszyki... Pzdr. Quote
agabass Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 no to super zaraz sprawdzę trzeba sie zrehabilitować za te nieobecności no i proszę może Ala bedzie zadowolona jak zobaczy fotoski wprawdzie nie moich chłopców, ale prawie jak moje Quote
agabass Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Na dzień dobry moje modry psiowe I co się tak patrzycie No to jak mam już pozować to przesyłam wam całusa cmok czyż nie jestem bsoski Na myśl o samym sobie ślinka mi pociekła A hahahahh haha ha koń by się uśmiał z tej twojej boskości,az tchu złapać nie mogę hahaha Przecież to ja jestem ten wspaniały, cudowny, niezwykły, tylko, że skromny. A co myśleliście, że jaki jestem Porozmyślam trochę. Quote
KaRa_ Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Male baski wygladaja jak male kociaki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 ;)czyżby to mój chrześniak :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Agabassku, pokaż, jak masz śliczny breloczek do kluczy... please... Pzdr. Quote
agabass Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 jak tylko zrobie fotosa to zaraz wstawię ten mój brelok:cool3: Quote
Asiaczek Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ciekawe, dlaczego jest w Galerii u Agabasska, co?:evil_lol: Pzdr. Quote
PIKA Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Asiaczek napisał(a):Ciekawe, dlaczego jest w Galerii u Agabasska, co?:evil_lol: Pzdr. No nie mow, ze to będzie jej :cool3: Quote
Asiaczek Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Agabass - czy ja coś mówię?!?!?!:crazyeye::evil_lol: Pzdr. Quote
agabass Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Asiaczek']Agabass - czy ja coś mówię?!?!?!:crazyeye::evil_lol: Pzdr. no i się wydało hmm co ja mogę powiedzieć tak jakby będzie mój pół na pół zobaczę czy zacznę od zadu czy od głowy bo ostatnio gustuję w baskowych strawach hahahah :lol: :lol: rodzina się powiększy fajnie co zdradzę Wam niedługo wszystloe szczegóły, ale musicie trochę poczekać bo to tajemnica Quote
Recommended Posts