alive Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 kotek śliczny! ja to byłam pewna, że już u Ciebie zostanie :) Quote
agabass Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 alive napisał(a):kotek śliczny! ja to byłam pewna, że już u Ciebie zostanie :) Chętnie bym go zostawiła ale szukać domu dla niego tak czy siak muszę siła wyższa. Rodzinka nie chetnie chce czwartego zwierza w domu. Jak się nikt nie znajdzie to oczywiście zostanie chłopaczyna. Zobaczymy. Jeszcze mam znajomego który może go weźmie więc często bym tego mojego Złego Akuku odwiedzała. Trzymajcie kciuki, zeby łobuz trafił w dobre ręce, albo został u mnie jak to woli :lol: Quote
agabass Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Zły Akuku Zły Aku mruczy sobie zaraz jakiś psikus zrobię. Może podrę dziś firanki, albo stłuke filiżanki. Może rozleję miskę mleka to dopiera bedzie checa. Miauu miauu porozrabiałbym tu sam. Miauu miauu może jednak pójdę spać. Zaraz zaraz jakaś nitka. Drab i ciągnę i zaciągam, szarpię, niszczę i rozciągam. I tak właśnie życie płynie. Kotek robi dziś porzadki. Ktoś tu bedzie miał zdziwiona minę. Powiedz kotku kto to zrobił? Kotek na to: Nie widziałem od samego rana spałem. Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 jeeeee jak urosło chłapaczysko :loveu: Aga :klacz: za takie wspaniałe odchowanie szkrabika :loveu: czy mnie się wydaje czy on jest taki niby czarny ale ma jakieś tam prążki??? :loveu: piękny!!! Quote
agabass Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='malawaszka']jeeeee jak urosło chłapaczysko :loveu: Aga :klacz: za takie wspaniałe odchowanie szkrabika :loveu: czy mnie się wydaje czy on jest taki niby czarny ale ma jakieś tam prążki??? :loveu: piękny!!! waszeczko nie wydaje Ci się on jest niby czarny prążkowany :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='agabass']waszeczko nie wydaje Ci się on jest niby czarny prążkowany :evil_lol: aaaaaaaaaaaaaa :mdleje: chce takiego :placz: :placz: :placz: Quote
Alka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Koteczek śliczniasty :loveu: kciukasy trzymamy coby kochający domek się trafił :loveu: a u ciebie widac jest mu super :loveu: no i z baskami w komitywie :loveu: Quote
Guest aneta_w Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='agabass'] OJEJKU!!! Jaki cudowny!!! :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: Kurcze xD Ja już dawno bym miała drugiego kota, gdyby nie Marian (mój teraźniejszy kotek) bo psy by raczej zaakceptowały :) Quote
Asiaczek Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='agabass']Zły Akuku Zły Aku mruczy sobie zaraz jakiś psikus zrobię. Może podrę dziś firanki, albo stłuke filiżanki. Może rozleję miskę mleka to dopiera bedzie checa. Miauu miauu porozrabiałbym tu sam. Miauu miauu może jednak pójdę spać. Zaraz zaraz jakaś nitka. Drab i ciągnę i zaciągam, szarpię, niszczę i rozciągam. I tak właśnie życie płynie. Kotek robi dziś porzadki. Ktoś tu bedzie miał zdziwiona minę. Powiedz kotku kto to zrobił? Kotek na to: Nie widziałem od samego rana spałem. Wszyscy zachwycają się Akuku, bo.... rzeczywiście jest zachwycający!:loveu: A ja się pozachwycam poezją Agabasska. Też jest zachwycająca!!!:loveu::loveu::loveu: Trzymam kciuki, aby Akuś znalazł nowy, wspaniały domek... zawsze wydawało mi się, że kotom łatwiej jest z nowym domkiem... I jaki on duży! Akuś, a nie nowy domek...:cool3: Pzdr. Quote
agabass Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 [quote name='malawaszka']aaaaaaaaaaaaaa :mdleje: chce takiego :placz: :placz: :placz: no to na co czekasz :razz: Alu, aneta w dzieki+ Asiaczku fajnie, ze podoba Ci sie moj ranny twor :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 agabass napisał(a):no to na co czekasz :razz: na kolarzy :p Quote
agabass Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 malawaszka napisał(a):na kolarzy :p no to możesz sobie trochę poczekać:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='agabass']Zły Akuku Zły Aku mruczy sobie zaraz jakiś psikus zrobię. Może podrę dziś firanki, albo stłuke filiżanki. Może rozleję miskę mleka to dopiera bedzie checa. Miauu miauu porozrabiałbym tu sam. Miauu miauu może jednak pójdę spać. Zaraz zaraz jakaś nitka. Drab i ciągnę i zaciągam, szarpię, niszczę i rozciągam. I tak właśnie życie płynie. Kotek robi dziś porzadki. Ktoś tu bedzie miał zdziwiona minę. Powiedz kotku kto to zrobił? Kotek na to: Nie widziałem od samego rana spałem. no prosze taki jestem psiękny że o mnie poemata piszą:multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Agabass - czy ja Ci ciągle muszę przypominać, że masz Galerię? I nas, wiernych czytelników? Prosimy o jakieś fajoskie zdjęcie i komentarze do nich... Pzdr. Quote
agabass Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 [quote name='Asiaczek']Agabass - czy ja Ci ciągle muszę przypominać, że masz Galerię? I nas, wiernych czytelników? Prosimy o jakieś fajoskie zdjęcie i komentarze do nich... Pzdr. Tak jest. Niebawem się pojawią. Wiadomość z ostatniej chwili Akulek w przyszłą sobotę bedzie już w nowy domku. Państwo mili sympatyczni i młodzi powiedzieli, że może wezmą dla niego drugiego kociaka, aby miał towarzystwo. No życzcie mu najlepszego. Quote
agabass Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 U nas w galerii jeszcze niebezpiecznie świątecznie :evil_lol: :evil_lol: Czy pamiętacie te urocze śnieżynki, ich niewinne świateczne minki, ale w święta jak to w święta figle też są w głowie ich spojrzenie o figlach opowie. Buuu kto by pomyślał ale bidulki. Czas na Karolla Ktoś tu chyba jest pomocnikiem Świętego M I z mamą i z ciocinią No i my z Karolkiem Strażnicy światecznego stołu Sardynki kofane i waleń Dla niektórych Maczunio, dla innych moje rumburaki, a dla następnych Karollo buziaki. Quote
Asiaczek Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Oj, to fajnie, że Akuś będzie już niedugo miał nowych Państwa, a Ci - 2 (?) nowe kotki... Cudna decyzja!!! A fotkami i historyjkami jestem usatysfakcjonowana. No, przynajmniej na dzisiaj... Pzdr. Quote
Elitesse Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 maly szkoli sie na fryzjera :evil_lol: :evil_lol: Quote
Russelka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Sardynki cudne! Maluch naprawdę świetny- racja, może zostanie fryzjerem? Baski prześliczne! Quote
dbsst Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 czesc Agabassku Cudassku :loveu: prześlicznie Ci w niu fryz :multi: :loveu: Twoja siostra wyglada bowskio służy jej Karolkowanie :evil_lol: Maaaaaaaaaaaaaczo :multi: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :razz:to jest ta pucułka karollo... ale chłopak wyrósł ...;)już sie dziewczyny w kolejke ustawiają ;) nowa fryzura extra;) a to SUPER ...no i jest Maczo:p Quote
agabass Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Asiaczku cieszę się żeś usatysfakcjonowana :evil_lol: Elitesse oj chyba wolałabym żeby szkolił się w innym fochu :evil_lol: Russelka dzięki baski cudaski Karollo to kollo:razz: Debe dzięki fryz stworzony przez mojego stylistę sadystę Goma Gnoma fajnie, że Wam się podoba Alu Maczunio dla ciebie proste;) Quote
Asiaczek Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Z tego, co mi wiadomo, to Akuku chyba znalazł domek... Pzdr. Quote
agabass Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Asiaczek napisał(a):Z tego, co mi wiadomo, to Akuku chyba znalazł domek... Pzdr. tak tak kicio już w nowym domku Quote
Recommended Posts