Asiaczek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Aga - gdzieś Ty była?!?!?! Dostałaś moją PW? Pzdr. Quote
agabass Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='Asiaczek']Aga - gdzieś Ty była?!?!?! Dostałaś moją PW? Pzdr. dostałam i wałasnie odczytałam:cool3: byłam w krainie umeczenia ale w sobotę wyjeżdżam do Bukowiny Tatrzańskiej i wracam dopiero czwartego jupi jupi narty po błocie i wypoczynek na lodzie :evil_lol: :evil_lol: tak to sobie zaplanowałam psowate zostaja ze starszymi oj będę za nimi tęsknić jak sobie o tym pomyśle to już tęsknię Quote
Asiaczek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 No, dobrze. To wypocznijcie i bawcie się wspaniale!:laola: :beerchug: :cunao: :eating: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: A jak wrócisz, to u mnie już będzie "po" i - taką mam nadzieję - niespodzianka dla Ciebie będzie czekałą. Zapraszam! :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :wolfie: :wolfie: :wolfie: :wolfie: :wolfie: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Pzdr. Quote
agabass Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Asiaczek napisał(a):No, dobrze. To wypocznijcie i bawcie się wspaniale!:laola: :beerchug: :cunao: :eating: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: A jak wrócisz, to u mnie już będzie "po" i - taką mam nadzieję - niespodzianka dla Ciebie będzie czekałą. Zapraszam! :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :wolfie: :wolfie: :wolfie: :wolfie: :wolfie: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Pzdr. miła niespodzianka super czekam na nią oczywiście jak zawsze wybieram sobie wszystkie szczenioczki do kochania i mają być tylko moje ja już tam sobie wybiore umieśnionego chłopczyka na chrześniaka i delikatną pełną wdzięku dziewczynkę a reszta szeniorków i tak będzie moja mniam:eviltong: Quote
Asiaczek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Dobrze, dobrze. Jedzcie i wracajcie szczęśliwie! Ucałowania. Pzdr. Quote
alive Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='agabass'] hihi ale fajne chłopaki :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 To nie chłopaki, to Śnieżynki (wg Agabass)...:evil_lol: Pzdr. Quote
alive Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Asiaczek napisał(a):To nie chłopaki, to Śnieżynki (wg Agabass)...:evil_lol: Pzdr. upsss sorry :oops: przecież na pierwszy rzut oka widać, że to śnieżynki :lol: Quote
agabass Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 co najśmieszniejsze te śnieżynki przy wigilijnym stole też siedziały w czapkach no może nie zbyt długo dla ich bezpieczeństwa żeby im się mózgi nie przegrzały haha Quote
malawaszka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 hahahah śliczne śniezynki :evil_lol: Quote
PIKA Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Jakie fajowskie sniezynki :multi: ale co ich tak mało? :razz: Quote
dbsst Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 czesc byłam dzisiaj o 13:00 w Twojej pracy ale Ciebie nie widziałam :shake: nie znalazłam też tego czego szukałam :shake: szukac nie umiem i tyle :diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 PIKA napisał(a):Jakie fajowskie sniezynki :multi: ale co ich tak mało? :razz: Jak to mało?!?!?!:crazyeye: Dablik i Gomcio!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Wiem, że Agabass wróciła z sylwestrowych szalenstw, ale tutaj panuje cisza... Hmmmm, nie podoba mi się to... Pzdr. Quote
agabass Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Asiaczek napisał(a):Wiem, że Agabass wróciła z sylwestrowych szalenstw, ale tutaj panuje cisza... Hmmmm, nie podoba mi się to... Pzdr. jestem jestem ale przeżywam właśnie stan depresyjno-kryzysowy wypalenie i nieszczęśliwość straszną i nic mi się nie chce nawet pisać jednym słowem tragednia emocjonalno-psychiczno-sercowa śmiertelna choroba nieuleczalna niestety Quote
malawaszka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 ojejjje Agobaskowa nie smucić się proszę :calus: Quote
Asiaczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 agabass napisał(a):jestem jestem ale przeżywam właśnie stan depresyjno-kryzysowy wypalenie i nieszczęśliwość straszną i nic mi się nie chce nawet pisać jednym słowem tragednia emocjonalno-psychiczno-sercowa śmiertelna choroba nieuleczalna niestety Ajajajaj!!! Już mnie głowa rozbolała!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Pzdr. Quote
Alicja Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 :crazyeye:o rany Agabassku .....ja tego nawet przeczytać nie dałam rady ....wracaj do świata :razz: Quote
agabass Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:o rany Agabassku .....ja tego nawet przeczytać nie dałam rady ....wracaj do świata :razz: oj chyba nie prędko wrócę do świata raczej obumrę i obeschnę utonę a może się roztopię na tę przypadłość to chyba nic nie pomoże ale dzięki dziewczyny za wasze dobre ciepłe serduszka kofane z was babki Quote
Asiaczek Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Agabass - my zawsze do usług... Nie top się, Nie umieraj, Nie obumieraj, Nie obsychaj, Nie przesuszaj się, Nie truj się, Nie przejadaj się, Nie przepijaj się, ...... .... .... Razem z naszymi złośliwostkami jesteśmy z Tobą!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
agabass Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Asiaczek napisał(a):Agabass - my zawsze do usług... Nie top się, Nie umieraj, Nie obumieraj, Nie obsychaj, Nie przesuszaj się, Nie truj się, Nie przejadaj się, Nie przepijaj się, ...... .... .... Razem z naszymi złośliwostkami jesteśmy z Tobą!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. postram się ale nic nie obiecuję Quote
Asiaczek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Eeee, liczyłam na szerszą wypowiedź, już o fotkach basków nie wspominając... Pzdr. Quote
agabass Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Witam Wszystkich dziś trochę fotek Aku, który szuka domu. Mały będzie do oddania już na poczatku lutego. Może macie kogoś chętnego kto by stworzył maluchowi kochający domek. Akulek je wszystko, nie jest wybredny, nauczony czystości. W tym tygodniu lecimy do weta na oględziny i odrobaczenie. Zobaczcie jaki jest już duży. i jak Wam się podoba? Quote
Recommended Posts