Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Aga - gdzieś Ty była?!?!?!
Dostałaś moją PW?
Pzdr.
dostałam i wałasnie odczytałam:cool3:
byłam w krainie umeczenia ale w sobotę wyjeżdżam do Bukowiny Tatrzańskiej i wracam dopiero czwartego jupi jupi narty po błocie i wypoczynek na lodzie :evil_lol: :evil_lol: tak to sobie zaplanowałam
psowate zostaja ze starszymi oj będę za nimi tęsknić jak sobie o tym pomyśle to już tęsknię

Posted

No, dobrze. To wypocznijcie i bawcie się wspaniale!:laola: :beerchug: :cunao: :eating: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG:
A jak wrócisz, to u mnie już będzie "po" i - taką mam nadzieję - niespodzianka dla Ciebie będzie czekałą. Zapraszam!
:bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :wolfie: :wolfie: :wolfie: :wolfie: :wolfie: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, dobrze. To wypocznijcie i bawcie się wspaniale!:laola: :beerchug: :cunao: :eating: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG:
A jak wrócisz, to u mnie już będzie "po" i - taką mam nadzieję - niespodzianka dla Ciebie będzie czekałą. Zapraszam!
:bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :wolfie: :wolfie: :wolfie: :wolfie: :wolfie: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run:
Pzdr.

miła niespodzianka super czekam na nią oczywiście
jak zawsze wybieram sobie wszystkie szczenioczki do kochania i mają być tylko moje ja już tam sobie wybiore umieśnionego chłopczyka na chrześniaka i delikatną pełną wdzięku dziewczynkę a reszta szeniorków i tak będzie moja mniam:eviltong:

Posted

Asiaczek napisał(a):
To nie chłopaki, to Śnieżynki (wg Agabass)...:evil_lol:
Pzdr.

upsss sorry :oops: przecież na pierwszy rzut oka widać, że to śnieżynki :lol:

Posted

co najśmieszniejsze te śnieżynki przy wigilijnym stole też siedziały w czapkach no może nie zbyt długo dla ich bezpieczeństwa żeby im się mózgi nie przegrzały haha

Posted

czesc byłam dzisiaj o 13:00 w Twojej pracy ale Ciebie nie widziałam :shake:
nie znalazłam też tego czego szukałam :shake:
szukac nie umiem i tyle :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

Asiaczek napisał(a):
Wiem, że Agabass wróciła z sylwestrowych szalenstw, ale tutaj panuje cisza...
Hmmmm, nie podoba mi się to...
Pzdr.

jestem jestem ale przeżywam właśnie stan depresyjno-kryzysowy wypalenie i nieszczęśliwość straszną i nic mi się nie chce nawet pisać jednym słowem tragednia emocjonalno-psychiczno-sercowa śmiertelna choroba nieuleczalna niestety

Posted

agabass napisał(a):
jestem jestem ale przeżywam właśnie stan depresyjno-kryzysowy wypalenie i nieszczęśliwość straszną i nic mi się nie chce nawet pisać jednym słowem tragednia emocjonalno-psychiczno-sercowa śmiertelna choroba nieuleczalna niestety

Ajajajaj!!! Już mnie głowa rozbolała!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Pzdr.

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:crazyeye:o rany Agabassku .....ja tego nawet przeczytać nie dałam rady ....wracaj do świata :razz:

oj chyba nie prędko wrócę do świata raczej obumrę i obeschnę utonę a może się roztopię na tę przypadłość to chyba nic nie pomoże ale dzięki dziewczyny za wasze dobre ciepłe serduszka kofane z was babki

Posted

Agabass - my zawsze do usług...
Nie top się,
Nie umieraj,
Nie obumieraj,
Nie obsychaj,
Nie przesuszaj się,
Nie truj się,
Nie przejadaj się,
Nie przepijaj się,
......
....
....
Razem z naszymi złośliwostkami jesteśmy z Tobą!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Agabass - my zawsze do usług...
Nie top się,
Nie umieraj,
Nie obumieraj,
Nie obsychaj,
Nie przesuszaj się,
Nie truj się,
Nie przejadaj się,
Nie przepijaj się,
......
....
....
Razem z naszymi złośliwostkami jesteśmy z Tobą!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Pzdr.

postram się ale nic nie obiecuję

Posted

Witam Wszystkich dziś trochę fotek Aku, który szuka domu. Mały będzie do oddania już na poczatku lutego. Może macie kogoś chętnego kto by stworzył maluchowi kochający domek. Akulek je wszystko, nie jest wybredny, nauczony czystości. W tym tygodniu lecimy do weta na oględziny i odrobaczenie. Zobaczcie jaki jest już duży.

i jak Wam się podoba?