dbsst Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 DIABLE wcielony 100 lat :loveu: :loveu: :loveu: UWAGA UWAGA 22 PIATEK GODZINA 21 ARAB WIGILJA OBECNOSC NAD OBOWIAZKOWA Quote
agabass Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:obiecałaś fotki a obiecałam i jak obiecałam to niebawem będą debe no jak obecność obowiazkowa a nawet nad no to będę :lol: Quote
agabass Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 A na początek Aku, który jest jeszcze wiekszy niż na tych zdjeciach i już łazi wszędzie. Tu dopiero co otworzył oczka Quote
agabass Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Zanim pojawi się Maczunio pokarzę wam dlaczego zmnieniłam tytył topoku. Proszę. Czy to nie pięny obrazek super co, a teraz niewinne pieski;) No i specjalnie dla Ali Maczunio to na śniadanko reszta później ;) :eviltong: Quote
Alka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='agabass']Zanim pojawi się Maczunio pokarzę wam dlaczego zmnieniłam tytył topoku. Proszę. Czy to nie pięny obrazek super co, a teraz niewinne pieski;) haha, faktycznie pogrom:evil_lol: a to taaakie niewinne aniołeczki :evil_lol::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Diablito Diabollo Diabolicus :evil_lol::diabloti:- 100 lat razem z Agabasskiem i Gomciem! Ja też miałam kiedys taki piekny widok "poduszkowy"... Niewiniątka!:mad: Pzdr. Quote
bigos Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='agabass']Zanim pojawi się Maczunio pokarzę wam dlaczego zmnieniłam tytył topoku. Proszę. Skąd ja to znam:roll::roll::roll:Bigolek też mi kiedyś zrobił taka akcję i poroznosił "flaki" z poduszki po całym mieszkaniu. Jeszcze po dwóch tygodniach znajdowałam kwałaki gąbki:angryy: Quote
alive Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ech u mnie było gorzej... któregoś pieknego dnia po powrocie z uczelni zastałam zjedzone przez Czuszkę 2 fotele... konstruncja jednego została tak naruszona, że się przewrócił... całe szczęście to było dawno i teraz Czuszka nie robi nas już takich numerów :lol: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1606126&postcount=16 mniej więcej w polowie strony jest zdjęcie nieszczęsnych foteli :) Quote
agabass Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 widzę, że nie jestem osamotniona hahaha:evil_lol: Quote
dbsst Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='agabass']a obiecałam i jak obiecałam to niebawem będą debe no jak obecność obowiazkowa a nawet nad no to będę :lol: no mój człowiek :loveu: Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 :loveu::loveu::loveu:Mój Maczunio:loveu::loveu::loveu: Quote
KaRa_ Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Ale ma łóże wielkie:lol: JAk chłopcy słodko koło siebie śpią i jak zgodnie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Całej Bascowej Rodzince wesołych Świąt ! Hania, Gezesław i Mańka. Quote
agabass Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Dzięki a o to moje śnieżynki czyż nie są piękni :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Śnieżynki... ja nie mogę!:shiny::shiny::shiny::shiny::shiny::shiny::D:D:D:D:lol!::lol!::lol!::lol!::jumpie::jumpie::jumpie::jumpie::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Agabassku - a co u Ciebie tak cicho? Pewnie leżysz sobie brzuchem do góry i trawisz te wspaniałości przygotowane przez Mamę, co? A ja myślałam, że zastanę jakieś nowe zdjątka Karollo, już nie mówiąc o psich pociechach... Pzdr. Quote
agabass Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Asiaczek napisał(a):Agabassku - a co u Ciebie tak cicho? Pewnie leżysz sobie brzuchem do góry i trawisz te wspaniałości przygotowane przez Mamę, co? A ja myślałam, że zastanę jakieś nowe zdjątka Karollo, już nie mówiąc o psich pociechach... Pzdr. zdjęciów jest sporo postaram się je jak najszybciej wstawić i jak to w święta przystało leżę do góry brzuchem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i juz jeść nie mogę jeszcze raz w ten kończący się świąteczny czas szczęścia i miłości pokój z Wami bracia i siostry ;) Quote
Asiaczek Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Rany, mniej szampana, więcej soli trzeźwiących... A jutro - do roboty! Pzdr. Quote
dbsst Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Maczo ni emiał w tym udziału prawda :razz: Quote
Asiaczek Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Debe - z tego, co mi wiadomo - to raczej Dablik + ewent. Gomcio... Macza przy tym nie było. Pzdr. Quote
Recommended Posts