Asiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 agabass napisał(a):no jak masz dwa ostatnie fotki tak śpi Aaaa. Myślałam, że to taka drzemkowa poza. A to już nocna, tak? pzdr. Quote
agabass Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Asiaczek napisał(a):Aaaa. Myślałam, że to taka drzemkowa poza. A to już nocna, tak? pzdr. tak to co noc wygląda i to nie jest pozowane wierzcie lub nie, a Dabli w tym czasie w nogach zakopany w pościeli Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Aga, a jak się czujesz? Może jednak znalazłabyś chwilę i wpadła jutro na Pola Mokotowskie, co? Pzdr. Quote
agabass Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='Asiaczek']Aga, a jak się czujesz? Może jednak znalazłabyś chwilę i wpadła jutro na Pola Mokotowskie, co? Pzdr. nic nie obiecuję zobaczymy jutro dam znak ja jeszcze nie czuje się na siłach na długie wypady dziś z chłopakami byłam jakieś 40 min a tam napewno się zejdzie ;) Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Jak chcesz, to mogę Cię razem z chłopakami "wykopsać" z Pól już po godzinie spacerku... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Baaaardzo fajne "Dzień dobry"!.:loveu: Pzdr. Quote
bigos Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='agabass']NA DZIEŃ DOBRY ZMARSZCZAK Witajce:loveu::loveu::loveu: Już ja bym chętnie przytuliła sie do takich Misiaków:loveu: Ale cóż, praca wzywa:placz: Quote
Alicja Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 :multi::multi::multi:Jakie superaśne fotki:loveu: A co słychować u Maczunia:razz: Quote
agabass Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Jakie superaśne fotki:loveu: A co słychować u Maczunia:razz: U Maczunia wszystko gra, białas ma się dobrze, ale nie może do nas przychodzić ze względu na małego kotka. Pewnie w święta nas odwiedzi. Aku skończył dziś dwa tygodnie i już otwiera oczy jest przeogromnym kocurem. Już niebawem zrobię mu fotoski i zobaczycie jak kociamber wygląda. Quote
malawaszka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 aaale kociątko rośnieee :loveu: cudo i oby tak dalej!!!! a baski bobaski z agabasskiem cudne na fotach :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 No to Agabass dawaj te fotki! Strrrrasznie jestem ciekawa, jak maleństwo rośnie... Pzdr. Quote
baskomaniak Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Kapitan Dablik i jego latająca maszyna... Więcej nie powiem, ale... fajnie się zaczyna? ;) Pozdrawiam. Quote
agabass Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 [quote name='baskomaniak']Kapitan Dablik i jego latająca maszyna... Więcej nie powiem, ale... fajnie się zaczyna? ;) Pozdrawiam. ciekawe czy będzie pikował tą swoją machiną maszynową a zaczyna się ciekawie oj ciekawie Asiaczku jutro małemu zrobię fotki i postaram się wstawić Quote
baskomaniak Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='agabass']ciekawe czy będzie pikował tą swoją machiną maszynową ... A właśnie, że nie... :evil_lol: a nawet przeciwnie... :cool1: Nic się nie stanie jak zdradzę, że mistrzunia pilotażu zobaczymy w tym tygodniu dwukrotnie. ;) Pozdrawiam. Quote
agabass Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 [quote name='baskomaniak']A właśnie, że nie... :evil_lol: a nawet przeciwnie... :cool1: Nic się nie stanie jak zdradzę, że mistrzunia pilotażu zobaczymy w tym tygodniu dwukrotnie. ;) Pozdrawiam. no to cieszę się bardzo, że wykarmiłam dwie takie gwiazdy dogomaniowe Dabliś wkońcu bedzie miał swoje pięć minut sławy, wyjazdy, imprezy, autografy i inne dzikie przygody o których nie napiszę. A tym czasem trochę fotków spacerkowych zaległych. Roksa Z seri poszukiwacze dzikich koni. Gomeza trop ddoprowadził do innej ciekawostki, choć nie zapaomniał o konikach. Co zrobić wkońcu facet. No i gdzie się oni podziali. Hmm sama bym chciała wiedzieć. O widać tam w oddali dwa jędraśne tyłeczki to chyba Szybkie Strzały Basenji Zawritna szybkość :evil_lol: A tu zapach stał się mocniejszy i fortowicze natrafili na niespodziewankę zostawioną przez koniowate. Oczywiście Gomezior owładnięty intensywnością zapachu, pozwolił sobie na zapomnienie i urządził prywatny salon spa. Efekt końcowy prześmierdzący. Roksa była zdziwiona, ze jej nie zaproponował takich lodprężających kąpieli. Po wizycie w spa odświeżony i gładki Gom chwalił śię swoim towarzyszom jaką to on ma delikatną skórę i że on to tylko urzywa najlepszych perfum z najwyższej półki Koniel 5. No cóż nigdy bym nie przypouszczała, że mój pierdołowaty maczo jest metroseksualny:crazyeye: I znowu ich gdzieś wcięło Dabli powiedział Gomezowi, że te jego perfumy to podruba bo cuchną strasznie. Goma zeźlił tekścior Daba i postanowił się rozprawić z młokosem. Na ratunek Dablinowi ruszyła Roksana, bo sentymenta do niego czuje.:evil_lol: Już było gorąco. Fiu fiu prawie Dablini stracił ogona. No i proszę uciekł Gomowi, który jak zawsze wolał w coś wsadzić nosa niż gonić. Gom postanowił poniuchać z Roksą sam na sam. Nagle zerwał się i czmych zrobił :lol: UUUuuuuu widać co dostrzegł czarną bestię skradającą się do owieczki chyba poleciał na ratunek. Nie odbyło się bez walki lecz kto wygrał nie widziałam, bo byłam za wysoko. Quote
Alicja Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Koniel no5 Gdzie Maczunio:mad: Quote
agabass Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Koniel no5 Gdzie Maczunio:mad: a właśnie dziś będę u Maczunia i Karolka jak nie zapomne aparata to specjalnie dla ciebie Alu zrobie fotoski Quote
Alicja Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='agabass']a właśnie dziś będę u Maczunia i Karolka jak nie zapomne aparata to specjalnie dla ciebie alu zrobie fotoski:multi::multi::multi:hi hi super będa 2 Macza;) Quote
agabass Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:hi hi super będa 2 Macza;) fotki zrobione, ale nie wiem czy dam radę dziś wstawić ale są ;) Quote
Asiaczek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Tekściara z Ciebie, Agabass, że hohoho!!! I ogromnie zazdroszczę Wam pogody... Następnego dnia, już nie było tak pięknie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Agabass - gdzie jesteś? Hop, hop... Pzdr. Quote
agabass Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 imprezuje bo dziś mój Dablini obchodzi 2-gie urodziny jupi:multi: :loveu: :razz: :cool3: Quote
Alicja Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='agabass']imprezuje bo dziś mój Dablini obchodzi 2-gie urodziny jupi:multi: :loveu: :razz: :cool3::laola: 100 lat Diablito:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts