BoJa2 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='agabass'] Na koniec mały Akuu trzymajcie kciuki, żeby przeżył malutki Ciekawe co z tego maleństwa wyrośnie,jak Ci dwaj kawalerowie wezmą sie za wychowanie:evil_lol: :lol: Agabassku malutki napewno przezyje,bo jest w Twoich rękach.:loveu: Quote
Asiaczek Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Agabass - czyli jednak zwolnienie? Widocznie tak trzeba było. A mały Akuku musi jeść, aby móc później porozstawiać baski po kątach! Powiedz mu to w moim imieniu.:lol: Duzo zdrówka dla Ciebie i dużo sił dla Akuku. Pzdr. Quote
agabass Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 [quote name='Asiaczek']Agabass - czyli jednak zwolnienie? Widocznie tak trzeba było. A mały Akuku musi jeść, aby móc później porozstawiać baski po kątach! Powiedz mu to w moim imieniu.:lol: Duzo zdrówka dla Ciebie i dużo sił dla Akuku. Pzdr. dobra powiem mu spoko Quote
Alicja Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: trzymam kciukasy za KOCIACZKA:loveu: Quote
Asiaczek Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Agnieszka Kochana w łóżku leży od rana. A pod Twój domeczek "przyleciał" koteczek. Malutki, czarniawy, może dla zabawy został znaleziony wśród zielonej trawy? Trochę go podkarmić, trochę go napoić, za butelkę z mlekiem dałby się pokroić. Ku uciesze basków, smacznie sobie śpi, i o ciepłym domku z nadzieją se śni. Pzdr. Quote
agabass Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 [quote name='Asiaczek']Agnieszka Kochana w łóżku leży od rana. A pod Twój domeczek "przyleciał" koteczek. Malutki, czarniawy, może dla zabawy został znaleziony wśród zielonej trawy? Trochę go podkarmić, trochę go napoić, za butelkę z mlekiem dałby się pokroić. Ku uciesze basków, smacznie sobie śpi, i o ciepłym domku z nadzieją se śni. Pzdr. powaliłaś mnie na kolana tym swoim tworem dzikim piekny wierszyk super fajny dzięki kofana Quote
Maga100 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Aga, trzymam kciuki za kociaka, pisz jak on Quote
Alka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 cześć Aga!:multi: Jak się czujesz, co z koteczkiem ?:roll: Quote
malawaszka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Agaa mam nadzieję, że wsio ok u Was? Quote
agabass Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Dzięki dziewczyny mój Aku jest już u nas trzy dni i powiem szczerze, że całkiem nieżle się trzyma. Jeszcze za wcześnie żeby się cieszyć, ale jestem dobrej myśli. Ma zaokrąglony brzuszek i siłe w płucach niesamowitą jeżeli chodzi o dopominanie się karmienia, jest wmiarę ruchliwy. Może później wstawię jakąś fotkę malucha, choć nie chcę mu fotek za dużo strzelać, aby się nie stresował chłopaczyna. Quote
Alka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 super wieści, nadal trzymamy kciuki :multi: Quote
Asiaczek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 No to nie strzelaj mu fleszem po oczach, a będzie OK.:lol: Pzdr. Quote
agabass Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Hej Wszystkim Na dobre póżne dzień dobry obiecane fotoski mojego małego Aku Zobaczcie jak chłopaczyna przybrał na wadze jest juz u nas 5 dni no i to mu się nie podobało ale chciałam Wam pokazać jego wypasiony brzuszek Quote
Alicja Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 :razz:Aga czy to aby nie skrzyżowanie jeża z tchórzofretką :evil_lol:On jest przesłodki:loveu: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Cieszę się, że maluch przybiera na wadze. Wygląda rzeczywiście słodko. Trzymamy za niego kciuki.:loveu: A jak się udał dzisiejszy spacerek? Będą jakies fotki? pzdr. Quote
agabass Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Asiaczek napisał(a):Cieszę się, że maluch przybiera na wadze. Wygląda rzeczywiście słodko. Trzymamy za niego kciuki.:loveu: A jak się udał dzisiejszy spacerek? Będą jakies fotki? pzdr. Oj spacerek się udał oj udał. Chłopcy na szczęście nie zobaczyli policji konnej i ukochanych koników, ale za to Gomez wytarzał się w końskiej kupie i był przeszczęśliwy, śmierdział na kilometr. Chłopcy byli nieziemsko nieposłuszni więc byłam bardzo zadowolona z ich zmutowanego zachowania. Fotki będą ale nie wiem czy dziś. W domu była kąpiel. Jak pucowałam Goma to Dabliś płakał przed drzwiami od łazienki i że tak płakał to postanowiłam w nagrodę i jego wykąpać, choć nie śmierdział. Zdziwił się, ale nie protestował. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A kotecek jak same widzicie słoko kwaśny szczurek podobny do jeża :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Hihihi, Dablik w nagrodę też wykąpany?! Super! A my jutro wybieramy się na Pola, ale bez Fionki. Krzysio jast nieziemsko zasmarkany i niestety jego nie będzie. Ale jest szansa, że przyjdzie Donya z akitkami, Agappe - nie odbiera komórki, może Poświata się skusi? zobaczymy. Pzdr. Quote
agabass Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 A teraz prezentacja naszej wielkiej miłosci mojemu TZiowi oztatni zebrało się na focenie śpiącej trójki i o to co uwiecznił. Może ja tu najlepiej nie wyglądam, ale co tam czy nie wyglada to śmiesznie. A o to jak mój starszy syn ku przerażeniu innych śpi i uwierzcie, że on śpi tak przez całą noc, no czasem się przekręci. Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Podziękuj TZ-owi za te zdjęcia! Super! A jak śpi Twój starszy syn? pzdr. Quote
agabass Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Asiaczek napisał(a):Podziękuj TZ-owi za te zdjęcia! Super! A jak śpi Twój starszy syn? pzdr. no jak masz dwa ostatnie fotki tak śpi Quote
baskomaniak Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='agabass']... ... Ale rośnie :crazyeye: Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts