agabass Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 dbsst napisał(a): ale masz motorniczego TZa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no i darmowe przejazdy tramwajowe :evil_lol: Quote
bigos Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 bigosowa no to co w lato latamy na motórach:cool3: Ja bardzo chętnie, ale pod warunkiem, że sobie kupie takie cacko:p Quote
agabass Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 :lol: :lol: Moje czarne szczęście Dablini stworio i troche spaceru we mgle szaleństwo pełne ekipa basko niuchacze widać, że facetowaci :lol: szybcy i wściekłe a to hmm każdemu się zdaża kto leje ostatni ten kryje co ona się tak kiwa zgraja poszukiwacze i znowu narada moje moje moje ale wredny dać nie chce konspiracja dabli siusia jak dziweczyna Gomez zwiadowca Quote
bigos Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Czy Ty nie masz problemu ze "złapaniem" całego towarzystwa na zakończenie spacerku? Quote
agabass Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='bigos']Czy Ty nie masz problemu ze "złapaniem" całego towarzystwa na zakończenie spacerku? nie raczej przebiega to bez większego problemu, choć zdarza się, że mój Gomez robi jakiś samotny wypad co mnie doprowadza do szału, ale wkońcu to facet :evil_lol: Moje psiaki to Gomez i Dabliś już opisuję zdjęcie od lewej Fiona - Krzysia, dalej przed nią Dżezik, Gusio i Hipka - Asiaczka, no i moje dwa mięśniaki od prawej ruda dupka Gomezowa i czarna Dablikowa:evil_lol: Quote
Koma Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 ojej aż mi się oczach zabaskowało :roll: :lol: Czy Ty nie masz problemu ze "złapaniem" całego towarzystwa na zakończenie spacerku? Ja też się właśnie nad tym zastanawiam? :lol: Quote
agabass Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Koma napisał(a):ojej aż mi się oczach zabaskowało :roll: :lol: Ja też się właśnie nad tym zastanawiam? :lol: nie ma co się zastanawiać to jest takie naturalne przy basenji można nauczyć się bardzo szybko biegać, ale i bardzo szybko myśleć :lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Po spacerze baski same poddają główki pod obróżki. Są wybiegane, zrelaksowane i chyba wiedzą, że wracają do domu... Pzdr. Quote
bigos Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='agabass']nie raczej przebiega to bez większego problemu, choć zdarza się, że mój Gomez robi jakiś samotny wypad co mnie doprowadza do szału, ale wkońcu to facet :evil_lol: Moje psiaki to Gomez i Dabliś już opisuję zdjęcie od lewej Fiona - Krzysia, dalej przed nią Dżezik, Gusio i Hipka - Asiaczka, no i moje dwa mięśniaki od prawej ruda dupka Gomezowa i czarna Dablikowa:evil_lol: A znasz kogoś z Poznania z baskiem? Quote
agabass Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 [quote name='bigos']A znasz kogoś z Poznania z baskiem? hmm w Poznaniu mieszka jedna sunia od Asiaczka basenji Zośka, ale to pytanie to już do Asiaczka, bo ja je znam tylko ze zdjęć i z opowiadań, choć małą widziałam jak była kurczaczkiem malutkim Quote
alive Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 bardzo fajne psiaki :loveu: ponieważ z braku czasu nie obejrzałam póki co całej galerii, przez chwilę przestraszyłam się, że masz cih całe stado hihi Ja jak szukałam jakiejś rasy dla siebie to jakiś czas myślałam nad besenji ale w końcu wygrał wyżeł :) Quote
agabass Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 alive napisał(a):bardzo fajne psiaki :loveu: ponieważ z braku czasu nie obejrzałam póki co całej galerii, przez chwilę przestraszyłam się, że masz cih całe stado hihi Ja jak szukałam jakiejś rasy dla siebie to jakiś czas myślałam nad besenji ale w końcu wygrał wyżeł :) hmm gdzieś to już pisałam nie wiem czy w twojej galerii, że wyżły węgierskie krótkowłose to zaraz po baskach moja ulubiona rasa kto wie może kiedyś będę takiego miała Quote
Alicja Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dużo ich ;) Quote
Asiaczek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='agabass']hmm w Poznaniu mieszka jedna sunia od Asiaczka basenji Zośka, ale to pytanie to już do Asiaczka, bo ja je znam tylko ze zdjęć i z opowiadań, choć małą widziałam jak była kurczaczkiem malutkim Tak. W Poznaniu mieszka suczka ode mnie I"M YOUR LOVE Asiaczek (po domowemu Zośka). I są jeszcze jakieś psiaki z hodowli Liwang oraz jedna suczka z hodowli Ypsylon. Ja, z wiadomych względów, mam kontakt tylko z właścicielkami Zośki.:lol: Pzdr. Quote
agabass Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 No to na miły wieczór moje stwory kofane i śpiochy przebrzydłe to tyle na dziś Quote
malawaszka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 ojjj Ty Ago basskowa super fotki grupowe :loveu: ale coś Wam jeden basek chyba przekroczył dozwolony wzrost :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='agabass']No to na miły wieczór moje stwory kofane i śpiochy przebrzydłe to tyle na dziś Ale sobie poćwiczyłaś! Pzdr. Quote
agabass Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Waszeczko geny się mutują :evil_lol: :evil_lol: Asiaczku to takie tam nic każdy tak może to z nudy Quote
BoJa2 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 hej,hej, pozdrowionka dla chłopaków rozrabiaków:loveu: Quote
bigos Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Asiaczek napisał(a):Tak. W Poznaniu mieszka suczka ode mnie I"M YOUR LOVE Asiaczek (po domowemu Zośka). I są jeszcze jakieś psiaki z hodowli Liwang oraz jedna suczka z hodowli Ypsylon. Ja, z wiadomych względów, mam kontakt tylko z właścicielkami Zośki.:lol: Pzdr. Czasami spotykam ich nad Rusałka, na spacerku:p:p:p Quote
Alka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='agabass'] ekipa basko niuchacze widać, że facetowaci :lol: szybcy i wściekłe wow, jakie spotkanko:multi: super foteczki:loveu: Quote
Asiaczek Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 bigos napisał(a):Czasami spotykam ich nad Rusałka, na spacerku:p:p:p Ale kogo?!:crazyeye: Pzdr. Quote
AlKil Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Dzień dobry! Witam szanowną zgraję!!!:loveu::multi: Quote
Elitesse Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 zupelnie jakby stado upolowalo jakiegos zwierza :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts