dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='agabass']Jak wiesz poszło dobrze sędzia: Barbara Larska- Dablik - ocena doskonała, I miejsce, medal złoty, najlepszy pies w rasie, choć nie zwycięzca rasy, ale może innym razem, CWC i CACIB - jesteśmy happy:loveu: :multi: :lol: dziękuję, za gratulacje HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURA mój Dablik KRÓLEM :multi: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :ylsuper: :ylsuper: :laugh2_2: :laugh2_2: :Rose: :Rose: :Rose: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
malawaszka Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 :multi: :laola: SUPER Aga - gratuluję :klacz: miło było poznać :cool1: szkoda, że nie widziałam jak wygrywacie, ale już byłam tak przemarznięta, że nie dałam rady :shake: Quote
agabass Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 malawaszka napisał(a)::multi: :laola: SUPER Aga - gratuluję :klacz: miło było poznać :cool1: szkoda, że nie widziałam jak wygrywacie, ale już byłam tak przemarznięta, że nie dałam rady :shake: spoko luzik widziałam te sople z nosa i mokre skarpety :lol: ;) nie ma sprawy i również było i miło szalona waszko:cool3: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 ale Wam fajerancko ja pękam z zazdrości :cool1: Quote
agabass Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 dbsst napisał(a):ale Wam fajerancko ja pękam z zazdrości :cool1: tylko nie wystrzel w kosmos :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 agabass napisał(a):tylko nie wystrzel w kosmos :evil_lol: hahah anie podpadaj mi bo bedzisz spac miedzy kffiatkami w ogrodku ;) Quote
Alicja Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='agabass']Jak wiesz poszło dobrze sędzia: Barbara Larska- Dablik - ocena doskonała, I miejsce, medal złoty, najlepszy pies w rasie, choć nie zwycięzca rasy, ale może innym razem, CWC i CACIB - jesteśmy happy:loveu: :multi: :lol: dziękuję, za gratulacje:multi::multi::multi::multi:GRATULKI DLA AGABASS I DIABLIKA I OGROMNE BUZIACZKI DLA GOMEZIA:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: AGA cieszę się ogromnie ,że mogłam Cię poznać i wycałować chłopaków :loveu: Quote
agabass Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 dbsst napisał(a):hahah anie podpadaj mi bo bedzisz spac miedzy kffiatkami w ogrodku ;) tak łatwo się nie dam moja broń kująca napewno mi pomoże uszyć szczelny pancerz ochronny i co zażyło przekupna Szpila da dyla:lol: Quote
malawaszka Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 agabass napisał(a):spoko luzik widziałam te sople z nosa :oops: to aż tak było widać???? a myślałam, że dokładnie wycieram rękawem :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 agabass napisał(a):tak łatwo się nie dam moja broń kująca napewno mi pomoże uszyć szczelny pancerz ochronny i co zażyło przekupna Szpila da dyla:lol: spoko spoko ona jest przekupna do czasu hahahha jak jej zimno to nie ma bata jest twarda jak skoropa jaja na twardo :evil_lol: Quote
agabass Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 dbsst napisał(a):spoko spoko ona jest przekupna do czasu hahahha jak jej zimno to nie ma bata jest twarda jak skoropa jaja na twardo :evil_lol: oooo i czym ty mnie straszysz jajami Szpilosławy :crazyeye: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 agabass napisał(a):oooo i czym ty mnie straszysz jajami Szpilosławy :crazyeye: jajami z lodowki :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Gratulacje:multi: :multi: :multi: Ale sie oblizują:lol: :lol: :lol: Quote
agabass Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 dbsst napisał(a):jajami z lodowki :evil_lol: wielkimi jak beret serialowej Szpilki uuuuuuuuuu to niezłe te jaja Quote
agabass Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 [quote name='KaRa_TC']Gratulacje:multi: :multi: :multi: Ale sie oblizują:lol: :lol: :lol: bo to lizusy :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 agabass napisał(a):wielkimi jak beret serialowej Szpilki uuuuuuuuuu to niezłe te jaja hahaha sie wie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 agabass napisał(a):bo to lizusy :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 lizanie synchroniczne nowa dyscyplina olimpijska :evil_lol: Quote
agabass Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 [quote name='dbsst'] lizanie synchroniczne nowa dyscyplina olimpijska :evil_lol: szkoleni pzrez mistrzów :lol: :lol: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 agabass napisał(a):szkoleni pzrez mistrzów :lol: :lol: hahaha to ja juz ide spac ;) Quote
agabass Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 dbsst napisał(a):hahaha to ja juz ide spac ;) miętki pączek spac poszedł Quote
baskomaniak Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='dbsst'] lizanie synchroniczne nowa dyscyplina olimpijska :evil_lol: To na pewno najnowsza kompozycja "nie-parapetowa" Gomezowo-Dablikowa... Pozdrawiam. Quote
Hanna R. Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Hura ! Sprawiedliwości stało się zadość ! :multi: :multi: :multi: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 agabass napisał(a):miętki pączek spac poszedł dobra ja nie poszłam spać wygryźli mnie z netu :evil_lol: :mad: Quote
Hanna R. Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='dbsst']dobra ja nie poszłam spać wygryźli mnie z netu :evil_lol: :mad: A mieli Ci ODCIĄĆ ? Quote
Recommended Posts