Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agabass']Jak wiesz poszło dobrze
sędzia: Barbara Larska- Dablik - ocena doskonała, I miejsce, medal złoty, najlepszy pies w rasie, choć nie zwycięzca rasy, ale może innym razem, CWC i CACIB - jesteśmy happy:loveu: :multi: :lol:
dziękuję, za gratulacje

HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURA mój Dablik KRÓLEM :multi: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :ylsuper: :ylsuper: :laugh2_2: :laugh2_2: :Rose: :Rose: :Rose: :B-fly: :B-fly: :B-fly: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
:multi: :laola: SUPER Aga - gratuluję :klacz: miło było poznać :cool1: szkoda, że nie widziałam jak wygrywacie, ale już byłam tak przemarznięta, że nie dałam rady :shake:

spoko luzik widziałam te sople z nosa i mokre skarpety :lol: ;) nie ma sprawy i również było i miło szalona waszko:cool3:

Posted

[quote name='agabass']Jak wiesz poszło dobrze
sędzia: Barbara Larska- Dablik - ocena doskonała, I miejsce, medal złoty, najlepszy pies w rasie, choć nie zwycięzca rasy, ale może innym razem, CWC i CACIB - jesteśmy happy:loveu: :multi: :lol:
dziękuję, za gratulacje:multi::multi::multi::multi:GRATULKI DLA AGABASS I DIABLIKA I OGROMNE BUZIACZKI DLA GOMEZIA:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

AGA cieszę się ogromnie ,że mogłam Cię poznać i wycałować chłopaków :loveu:

Posted

dbsst napisał(a):
hahah anie podpadaj mi bo bedzisz spac miedzy kffiatkami w ogrodku ;)

tak łatwo się nie dam moja broń kująca napewno mi pomoże uszyć szczelny pancerz ochronny i co zażyło przekupna Szpila da dyla:lol:

Posted

agabass napisał(a):
tak łatwo się nie dam moja broń kująca napewno mi pomoże uszyć szczelny pancerz ochronny i co zażyło przekupna Szpila da dyla:lol:

spoko spoko ona jest przekupna do czasu hahahha

jak jej zimno to nie ma bata jest twarda jak skoropa jaja na twardo :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
spoko spoko ona jest przekupna do czasu hahahha

jak jej zimno to nie ma bata jest twarda jak skoropa jaja na twardo :evil_lol:

oooo i czym ty mnie straszysz jajami Szpilosławy :crazyeye: