Alicja Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 agabass napisał(a):przypilnuje oj ja ich przypilnuje :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:sądząc po fotach z historyjki to nie upilnujesz ;) Quote
agabass Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:sądząc po fotach z historyjki to nie upilnujesz ;) Alu ja mam swoje tajne metody ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 agabass napisał(a):Alu ja mam swoje tajne metody ;) :evil_lol::cool1:myślisz ,że chłopaki cie nie rozpracują :razz: Quote
agabass Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:myślisz ,że chłopaki cie nie rozpracują :razz: :lol: to się jeszcze okarze Quote
Hanna R. Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Aga ! Dlaczego one zawsze mnie tak wzruszają ??? Tylko że ostatnimi czasy tak ich tu mało ... :shake: Quote
dbsst Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 AGGABASS weź się w końcu do roboty i szybko wklejaj FOTY :evil_lol: Quote
agabass Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Czasa nie ma za dużo ale parę fotków wklejam specjalnie dla was. Debe w twojej galerii też wkleiłam prezent hiihii to samo jest u Debe, ale coś więcej będzie patrzcie i podziwiajcie hhehehehe:lol: ;) Maczo: Chłopaki Szpilosława!!!!! Gomez: Nie podniecaj się ona już tak biega od godziny. Dablik: Zupełnie zapomniała, że miała nas odwiedzić cała miska przysmaków czeka, a ona tylko biega. Gomez: Dabli tobie tylko żarcie w głowie. Dablik: No co wiesz jak ciężko powstrzymać się, a kultura wypada aby i dama coś wszamała, a nie przyjdzie a tu guzik, okruszki do wylizania. Maczunio: Ale ja lubie patrzeć na te jej krągłości i te umięśnione ciało dla mnie to ona może cały czas biegać. Maczunio: Ulalala jaka sunia piękna :loveu: Gomez: Pokarz. No przesuń się Dablik: Pokarz. Ja też chcę. Gomez: Fju fju ale dupeczka :lol: I to moja słodka. Maczunio: Chyba śnisz. Dablik: Zapomnijcie ona jest moja, poleciała na moje czarne oczy ;-) Maczo: Ona jest moja i radze wam do niej nie startować, bo rozszarpię zabiję. Gomez: Wyluzuj kochasiu takich jak ty zjadam na śniadanie. Dablik: A ja się oblizuję hehehe !!! Gomez: Szpilosłaswo mam nadzieję, że twoje serce jest moje na zawsze, bo jak nie to .... to.... to.... znajdę sobie inną :evil_lol: Maczo: Gdzie ona biegnie?? Laleczko tu jesteśmy wracaj. Gomez: Olała nas. Ach te kobiety. Maczo: Nie możliwe. Nie będę płakał. Kurcze, żeby tylko nie zauważyli :-( Dablik: No to co szamka, jak i tak nie przyjdzie to nie pozwolimy aby się zmarnowało. A i stary nie mazgaj się tam ze ściemy. Gomez: Hiihihihiihihi Maczunio Mazgaj :lol: :lol: Ale ona biega A teraz z innej beczki trochę małego ludzika Karollo Z ciociunią Ziew I z mamusią Kołysanka dla malucha Ciekawe kto tu pierwszy zasnął Karol: No i co fajnie było? Buziaki Dogomaniaki Quote
dbsst Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 łooooooooooooooooooooo Don Karollo strasznie zężniał kawał BYKA z niego jest nio nio olllallla :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='agabass']Ciekawe kto tu pierwszy zasnął Suuuuuper :lol: :lol: :lol: ... Zdjęcia psów z dziećmi są najlepsiejsze :lol: :lol: :lol: ... Quote
agabass Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Debe a przeczytałaś uważnie historię miłości Macza chłopak jest w rozsypce i co na to twoja Szpilosława ? Piotrek dzięki fajnie, że ci się podobaja Quote
dbsst Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='agabass']Debe a przeczytałaś uważnie historię miłości Macza chłopak jest w rozsypce i co na to twoja Szpilosława ? Piotrek dzięki fajnie, że ci się podobaja czytałam czytałam żal mi chlopaka ale co ja moge Szpilatron juz pełnoletnia jest ;) Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 psiowe widziałam u Szpilki :razz: ale Karolek dużachny już jest :multi: Quote
agabass Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Maczunio: Kurka wodna no wpuście mnie na ten parapet może jeszcze Szpilkowa przyjdzie. Gomez: Ale jesteś napalony daj spokuj już jej nie ma. Dabli: Lepiej pomaltretuj kaczorka, a nie będziesz szlochał i wzdychał. Maczunio: Nie rozumiecie miłości. Quote
agabass Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Zdradze wam pewien sekret - właśnie jestem w trakcie pisania mini opowiadania dla Karolka o przygodach pewnych psiaków, wczoraj otrzymał pierwszą część tego dzieła i uśmiechał się, więc chyba bie było najgorsze. Jak tylko dokończę swoje wypociny pochwalę się wam tym tworem. Tylko muszę odpowiednie fotki porobić i w tym celu udam się chyba do Afryki, no to może trochę potrwać:lol: ;) . Pozdrawiam Quote
baskomaniak Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [SIZE="4"]Pochwal się koniecznie.:multi: Kto wie, może jak się skończy "Kociokwik..." to zrobimy jakiś nowy serialik animowany... :razz: ...i zaczniemy go tak: "Za siedmioma górami, za siedmioma morzami, za siedmioma lasami mieszkały sobie babaski, które czuły się u siebie jak w siódmym niebie, ale wszędzie miały bardzo daleko. ;) Pewnego razu dwa wesołe babaski Gomezik i Fariczek szli przez las, ale w lesie nie byli sami..." :evil_lol: Pozdrawiam. [SIZE="1"]P.S. Pozwoliłem sobie do ilustracji użyć najnowszego odcinka serialu "Kociokwik...", za co serdecznie dziękuję realizatorom, których nie pytałem o zgodę... :diabloti: Quote
Alka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 pełna zgodność :loveu: , extra foteczka :loveu: agabass ,boki zrywałam czytając historyjkę ,:klacz: Quote
agabass Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 [quote name='baskomaniak']Pochwal się koniecznie.:multi: Kto wie, może jak się skończy "Kociokwik..." to zrobimy jakiś nowy serialik animowany... :razz: ...i zaczniemy go tak: "Za siedmioma górami, za siedmioma morzami, za siedmioma lasami mieszkały sobie babaski, które czuły się u siebie jak w siódmym niebie, ale wszędzie miały bardzo daleko. ;) Pewnego razu dwa wesołe babaski Gomezik i Fariczek szli przez las, ale w lesie nie byli sami..." :evil_lol: Pozdrawiam. P.S. Pozwoliłem sobie do ilustracji użyć najnowszego odcinka serialu "Kociokwik...", za co serdecznie dziękuję realizatorom, których nie pytałem o zgodę... :diabloti: Hahhaha no pewnie, że się pochwalę i mam niecny plan wykorzystania twoich zdolności baskomaniaku, dam znać jak już wszystko będzie gotowe. ;) Fariczek i Gomezik to prawie jak czerwony kapturek :lol: Pozdrawiam Alu dzięki Quote
Alicja Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 oj Aga chłopaki są przewspaniałe i to doopsko Maczunia ;) Quote
agabass Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Alu dupsko dupiaste z mięśniako wielkaśne :lol: :lol: :evil_lol: taka to wielka dupka z czarnym kikutkiem Quote
Koma Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 hahaha no boska fota :lol: a ten czarny ogonek świetny :lol: Quote
Alicja Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='agabass']Alu dupsko dupiaste z mięśniako wielkaśne :lol: :lol: :evil_lol: taka to wielka dupka z czarnym kikutkiem:razz:ten kikutek taki kokieteryjny ;) Quote
anetta Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Aaaaahahahahhaa wyjechane zdjecia!! :grin: No i te komentarze!! :grin: Baskomainiak, super! Agrabas, widzialam Cie w czwartek :cool1: Czuj sie obserowana :cool1: hahahah :lol: :lol::ghost_2: Dwa baski na zywo to jest cos! Quote
agabass Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 anetta napisał(a):Aaaaahahahahhaa wyjechane zdjecia!! :grin: No i te komentarze!! :grin: Baskomainiak, super! Agrabas, widzialam Cie w czwartek :cool1: Czuj sie obserowana :cool1: hahahah :lol: :lol::ghost_2: Dwa baski na zywo to jest cos! no jak to widziałaś i się nie przywitałaś nie ładnie ;) następnym razem mam nadzieję, ze się poznamy dzieki za miłe słowa Quote
Recommended Posts