asiunia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 PIKA napisał(a):Ja przepraszam, ale gdzie on się drapie? :evil_lol: Taki maly :shake: HeJ!! za duzo sie Jacksona w TV naogladal:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Małe pulpeciątko! A z tym Jacksonem to niech Pulpecik nie przesadza! Pzdr. Quote
agabass Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='Asiaczek']Małe pulpeciątko! A z tym Jacksonem to niech Pulpecik nie przesadza! Pzdr. to prawda fajny pulpecio dziś idę do Karolka więc jakies foty będą napewno a tym czasem moje dzieci kofane co to za wielki pies wielki pies to ukryty pies i tochę śnieżnego szaleństwa i to co robią najlepiej Quote
Alka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 ostatnie 2 foteczki niesamowite:loveu::loveu::loveu: Jacy oni zgodni,nie ma to jak razem leniuchować :loveu: Quote
KaRa_ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Jajku jak one slodko ze soba spia:loveu: Wygladaja jak zgodne rodzenstwo:loveu: Quote
BoJa2 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 co to za wielki pies wielki pies to ukryty pies :lol: :lol: :lol : Dwa w jednym. Quote
Asiaczek Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Gomcio i Dablik rzeczywiście bardzo się kochają! Chłopaki kochane! pzdr. Quote
Basia&Safi Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 wielki pies to ukryty pies jak sie schowal hehe dopiero za 3 razem go zobaczylam heheh :) Quote
agabass Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Moje słoneczko małe Karollo do ciociuni nie podobny :placz: ale prześliczniasty haha Karol: Jou dogomaniacy niech każdy mnie zobaczy :razz: Quote
dbsst Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='agabass']Moje słoneczko małe Karollo do ciociuni nie podobny :placz: ale prześliczniasty haha Karol: Jou dogomaniacy niech każdy mnie zobaczy :razz: jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki cuuuuuudniasty Karolasty Dogomaniasty :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nie ma jak czule usciski :D Quote
Hanna R. Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Dlaczego nie ma moich najcudniejszych baskogonów ??? :-( Quote
agabass Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dlaczego nie ma moich najcudniejszych baskogonów ??? :-( niebawem będa Quote
KaRa_ Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 agabass napisał(a):niebawem będa No to czekamy ;) Quote
agabass Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 Dablik: Dziś zaprezentujemy wam mroczną stronę naszego pioweństwa :diabloti: Gomez: Od zawsze dbaliśmy aby każdy się nas bał wrrrrrrr dlatego często pokazujemy kły. Gomez:I tak się rozprwiemy z nieproszonymi gośćmi- niweiele z nich zostało hihihi tylko nogi mniami Dablik: Więc lepiej nie zadzierać z nami. Gomez: Jeśli chcecie żyć to radzimy bądźcie dla nas mili. A tak naprawdę to dbamy o czystość dywanu, żebny naszej Panci się nigdy nie nudziło :diabloti: Pozdrawiamy Quote
Alicja Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o matko zeżarły swinkę :placz: Quote
KaRa_ Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Jaka girka:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: On ja zjadl cala po sesji?:cool3: Quote
agabass Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o matko zeżarły swinkę :placz: Alu nie świnkę tylko cielaka Quote
KaRa_ Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 agabass napisał(a):Alu nie świnkę tylko cielaka To jeszcze dzidzie zjadly jak cielaka;) Quote
agabass Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 KaRa_TC jeszcze mają te nogi hahhaha wydzielam im spażycie ponieważ by chyba pękli Quote
Recommended Posts