Maga100 Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 kurcze, spóźniłam się na 100tkę, ale co tam, z rana wypiję :drinking: Quote
agabass Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 a pijta pijta i 24h :lol: dzieki wszystkim za pijństo :wink: Quote
Daisunia Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 dobra dobra.... a gdzie fotki ?? :evil: Quote
asiunia Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Daisunia napisał(a):dobra dobra.... a gdzie fotki ?? :evil: Hej!! Popieram kolezanke :evilbat: Quote
BoJa2 Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Agabass no jak długo można leczyć kaca?? :wink: :lol: Quote
Asiaczek Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Ja (trochę spóźniona) też przyłączam się do toastów za setną stronę! Oby szybko dojść do następnej... No i gdzie te zdjęcia z Balanżki?! Agabass - wstaw coś! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Dobra, wstawię kilka zdjęć z przyjęcia z okacji setnej stronki na DGM! Zabawa byla zorganizowana z wyprzedzeniem, w lecie... Z napojów był tylko browarek... Hipka smutna, bo jako znany wszem i wobec smakosz mięska i innych jadalnych rzeczy, nic jadalnego dla siebie nie znalazła... Gusio strajkuje, bo stwierdził, że po piwku przychodzą mu do glowy głupie pomysły i zdecydował: Nie będę pił browarka! Poproszę soczku!!! Najlepiej pomarańczowego!!!!! Gomez usiłuje rozbawic towarzystwo udając, że pali fajkę... A po imprezce chce się pić, oj chce... Żałujcie, że Was nie było!!! Pzdr. Quote
Alicja Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Aga czy ty aby nie zapomniałas , że twoje chłopaki maja tu galeryjkę :hmmmm: Quote
agabass Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 pamietam pamietam ale czasu nie mam postaram sie coś wrzucić Quote
Daisunia Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 wreszcie są fotki ;)) piękne piekne ale cos mi sie wydaje ze jest ich za malo ... :lol: Quote
agabass Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 moje dzikie paszcze PASZCZAKI cudne mortadele czyż nie :lol: Quote
Alicja Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Śpiochy śpiochowate są SUPER , one nawet śpiac pozują :lol: Quote
KaRa_ Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Pierwszej chwili gdy mi się otworzyło pierwsze zdjęcie myślałam,że kot jest na nim :lol: :lol: :lol: Czym je tak zmęczyłaś,że tak śpią? :lol: Quote
agabass Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 KaRa_TC napisał(a):Pierwszej chwili gdy mi się otworzyło pierwsze zdjęcie myślałam,że kot jest na nim :lol: :lol: :lol: Czym je tak zmęczyłaś,że tak śpią? :lol: hahah oni sa zmęczeni życiem kochana życiem a tak naprawde to sa straszne zipy Quote
asiunia Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Hej!! Bosko fotogeniczne :angel: I strasznie im do pyska w sepii 8) Quote
ewelinabuck Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 jakie slodycze te twoje psiaki " a basenji slodko spi....." Quote
Asiaczek Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Okazuje się, że basenji lubią sepię. Lub odwrotnie. :) Pzdr. Quote
agabass Posted November 26, 2005 Author Posted November 26, 2005 Horror czyli dziwaczna historia W odległej krainie. Krainie cieni, gdzie w blasku księżyca ciemność się mieni, gdzie gwiazdy przyćmione są przez straszydła, gdzie zło i bestie chodza po ziemi. Stach i psychodeliczna wizja i czarna jak smoła ziemia, przedstawia swory przeróżne, których nie znały ludzkie umysły. O to przedsmak tych wizji. Węsząc zbobyczy ciągle szukają. Ślinią sie sapią wgryzając się w ciało. I słychać po lesie, bo wietr je niesie wycie, skowyty i mlaski. To odgłosy smakowitej kolacji. Nad ranem ofiary koszmarnej wizji otwierają oczy. Jest ich nie wielu nie przetrwali nocy. I widzą rozmazane stworzenia. Czy są przyjazne, czy krwiożercze. Nikt nie odpowiada. Milczy ziemia. I zbliżają się sapiąć. A ofiary stygną. Które pierwsze do gardła rzuci sie straszydło. Quote
Alicja Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 :o :o :o Agabass , no zadziwiasz mnie :o Toż to prawie poemat na miarę mickiewiczowskich Dziadów 8) A foty takie tajemnicze :wink: Quote
Asiaczek Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Jejku, ratunku!!!!! Co to za stwory?! Tak się przeraziłam, że chyba spać nie będę mogła... Agabass - więcej wierszyków! Pzdr. Quote
Recommended Posts