BoJa2 Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 agabass napisał(a):a co nie wolno? każdy chciałby być na ich miejscu, bo jak miłość jest masakrą no to masakruję do nieprzytomności Debe we wtorek do 18 pracuje Agabass oby to nie była miłość typu sado-masochstycznego :lol: :lol: :scared: :scared: :scared: Jakies dziwne skłonności się tu objawiają :D Quote
Basenji Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Chyba Hugo ma tu rację! Aga - zBASSuj! Zdrówko Quote
Asiaczek Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Hugo-Kochaś napisał(a): Agabass oby to nie była miłość typu sado-masochstycznego :lol: :lol: :scared: :scared: :scared: Jakies dziwne skłonności się tu objawiają :D Ej, "Kochasiu" w miłości wszystko dozwolone... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='Basenji']Chyba Hugo ma tu rację! Aga - zBASSuj! Zdrówko Basenji - Agabass nic nie będzie "bassowała", ma rację! Poza tym Agabass nie napisałam "MONGOŁY" tylko "Mongoliony". A to baaaardzo duża różnica! Pzdr. Quote
daga10011 Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 alez wymiana pogladow :D .Czy to az tak wazne ?najwazniejsze ze sa sliczne :wink: :P Quote
Asiaczek Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 No, jest przecież różnica między "Mongołem" a "mongolionem". A może się mylę? Pzdr. Quote
Basenji Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 OK, o swoich zwierzakach piszcie mongoły czy mongoliony ale z wyłączeniem Piesiaka. Dokładnie tak piszcie. Zdrówko :-? Quote
agabass Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 Basenji napisał(a):OK, o swoich zwierzakach piszcie mongoły czy mongoliony ale z wyłączeniem Piesiaka. Dokładnie tak piszcie. Zdrówko :-? Wyluzuj trochę czy ktoś coś tu napisał o Piesiaku. Moje mordy to moje mordy i tyle, a nazywam je tak różnie, ze napewno 150 moich nazw nie spodobałoby Ci się, ale to moja miłość wypływająca przez moje słowa i to moje osobiste prawo i wola. Nic więcej na ten temat nie napiszę wiec cisza, bo zaczyna mnie złościć upominamie mnie o słownictwo, którego używam w stosunku do swoich psiaków. :ak-shot: :chainsaw: :grab: Quote
daga10011 Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Agus nie nerwuj sie :lol: ..Basenji juz tak ma 8) :lol: ..daj lepiej fotki swoich mongoliakow :P :D Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 :o o rany wiedziałam że chłopy są czepialskie ale że aż tak , wyluzuj :-? Najważniejsze że merdawki są szczęśliwe i kochane 8) Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Agabass hahahaha widze ze jestes upominana na swoim topiku hahaha i to o to jak wyrazasz sie o swoich psach hahahahaha dobre za MONGOLINY :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
agabass Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 Dla przypomnienia: KRAINA BASKO Kraina Basko z tego słynie, że baski jedzą kurczaki i pływają w winie. W Krainie Basko od lat przyrządza się tabasco. Nad wszyskim czuwa Basmistrz i wszystkim steruje. Upraw sztab basenji pielęgnuje. Bo jak wiecie tabasco zbiera się jak winogrona. Proces wyrabiania jest niezmiernie długi, wiec wszystkie basiaki jak na nich przystało w promieniach słońca się wygrzewają. I jedzą kawior, łososie, pstrągi. Nie dziwcie się tak to przecież baski, a nie dziwolągi. Pływają w rzece, grzyby zbierają, baskowe przysmaki też uprawiają i w chwilach wolnych ptaki ganiają. Króliki, koty też uciekają. A baski śmieją się z tej zabawy. Wieczorem gdy słonko się już chowa mikstura z tabasco jest już gotowa. Wóczas zbiera się cała rodzina i basko uczta się rozpoczyna. Piją i jedzą, jedzą i piją, uśmiechają się, tańcza, jodłują sobie. Baskosielanka to się nazywa, tak każdy basek tu odpoczywa. A gdzie się mieści ta Kraina - tam gdzie tęcza się kończy i świt rozpoczyna. I wiecie co wam jeszcze powiem tam jescze nie trafił żaden człowiek. KRAINA BASKO II W dalekiej krainie Krainie Basko, gdzie psy jak wodę pija tabasco. I co dzień w szalonym pędzie życie płynie. Gdzie gania sie króliki i turla się dynie. Żyją dwa baski odważne i dzielne. W promieniach słońca wygladają pieknie. I pełnią służbę na rzecz Krainie. Przy takiej obronie nikt tu nie zginie. Jeden to Gomez Zwiadowcą zwany, to dzięki niemu alarm jest podejmowany. Drugi Dablionek Łącznik w Krainie, on wieści roznosi po całej rodzinie. Granice Basko dobrze strzeżone - kto nie proszony na drugą strone. Chłopcy przy pracy Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 [quote name='agabass']Dla przypomnienia: KRAINA BASKO Kraina Basko z tego słynie, że baski jedzą kurczaki i pływają w winie. W Krainie Basko od lat przyrządza się tabasco. Nad wszyskim czuwa Basmistrz i wszystkim steruje. Upraw sztab basenji pielęgnuje. Bo jak wiecie tabasco zbiera się jak winogrona. Proces wyrabiania jest niezmiernie długi, wiec wszystkie basiaki jak na nich przystało w promieniach słońca się wygrzewają. I jedzą kawior, łososie, pstrągi. Nie dziwcie się tak to przecież baski, a nie dziwolągi. Pływają w rzece, grzyby zbierają, baskowe przysmaki też uprawiają i w chwilach wolnych ptaki ganiają. Króliki, koty też uciekają. A baski śmieją się z tej zabawy. Wieczorem gdy słonko się już chowa mikstura z tabasco jest już gotowa. Wóczas zbiera się cała rodzina i basko uczta się rozpoczyna. Piją i jedzą, jedzą i piją, uśmiechają się, tańcza, jodłują sobie. Baskosielanka to się nazywa, tak każdy basek tu odpoczywa. A gdzie się mieści ta Kraina - tam gdzie tęcza się kończy i świt rozpoczyna. I wiecie co wam jeszcze powiem tam jescze nie trafił żaden człowiek. KRAINA BASKO II W dalekiej krainie Krainie Basko, gdzie psy jak wodę pija tabasco. I co dzień w szalonym pędzie życie płynie. Gdzie gania sie króliki i turla się dynie. Żyją dwa baski odważne i dzielne. W promieniach słońca wygladają pieknie. I pełnią służbę na rzecz Krainie. Przy takiej obronie nikt tu nie zginie. Jeden to Gomez Zwiadowcą zwany, to dzięki niemu alarm jest podejmowany. Drugi Dablionek Łącznik w Krainie, on wieści roznosi po całej rodzinie. Granice Basko dobrze strzeżone - kto nie proszony na drugą strone. Chłopcy przy pracy :o Tymnie zawsze zdziwisz :modla: :klacz: Quote
agabass Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 o to podpisiki jakie przygotował mi baskomaniak jak się wam podobają chciałam pokazać jego twórczość fantastyczną nie mogądz się zdecydować pokazuję dwa dzieki baskomaniaku są śliczne Quote
Alicja Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Agabass , zacznij pisać ksiażki i ilustruj fotami Mongolinów :wink: SUPER 8) :lol: Quote
Koma Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 [quote name='agabass'] Kurcze jaki on fajny :angel: :angel: :angel: Więcej fotek basków proszę 8) Quote
agabass Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 Dablik: Ej co robimy, bo nudzi mi się. Gomez: Wiesz co możemy powkurzać Agę, w tedy jest iezły ubaw. Dabilik: No to ucieknijmy jej. Gomez: Haha dobry pomysł. Gomez: Siedzi nam na ogonie? Dablik: Nie dawno wymiękła. Nie te lata i nie tga kondycja haha. Dablik: Ej Gomie zaczynam się bać nie słuyszę Agi. Dablik: No i co robimy. Gomez: Nie wiem. CDaj mi pomyśleć. Chyba musimy jej poszukać. Dablik: Oby nic sie jej nie stało. Gomez: Ona się schowała. Dablik: Coś słyszę jakiś szelest. Gomez: Oj zaczynam się martwić. Dablik: Ja już się nawet boje. Dablik: Nie mogła nas tak poprostu zostawić. Gomez: A tam sama sie znajdzie. Zabawa. Czasami w ten sposub traktujemy przywołanie Lustrzane odbicie Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 hahahhaha gdzies juz widzialam te piechy :D super foty :D Quote
agabass Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 idę zrobić to co powyżej robią moje piechy dobrej i spokojnej życzę Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 agabass napisał(a):idę zrobić to co powyżej robią moje piechy dobrej i spokojnej życzę hihihi u nas tez chrapy slychac ;) ale masz super kamienie ja tez kce takie tylko z boksia Quote
agabass Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 podam Ci namiary na dziewczyne która to robi na priva Quote
Alka Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 hahaha, ale sie ubawiłam! :roflt: :roflt: :roflt: agabass swietne foteczki i jeszcze lepsze komentarze....ubaw po pachy! nie ma to jak dobry humorek z rana . :D :D :D Quote
BoJa2 Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Żeby się nie powtarzać to Ci napisze po śląsku :D niezłe z nich "LOJBRY!!" Z podpisikami to masz dylemat bo rzeczywiście oba są doskonałe. Ma Baskomaniak zdolności,oj ma :D Quote
agabass Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 Rudy Pan Dostojny, dostojny Rudy Pan, na tapczanie co rano zasiada. " Czegoś bym się napił coś bym zjadł. Nie wiem czy kawa czy herbata? Może jajka na bekonie, a moze naleśniki?" Oblizał sobie całą twarz. " A może pójde na wyścigi, to chyba już najwyższy czas". I biega i pędzi i susy, i skoki i zwrot, i prosta, i dwa nawroty. Och jaki wyścig, jakie zmęczenie. Zwycięstwo, nagroda - jedzenie. Wraca do domu Rudy Pan i na krzesełku siada. " Oj nudno, nudno mi już tak, no kiedy wróci Aga" Czarny Czart W kuchni pod stołem Czart Czarny siedzi. Kręci się wierci, wciąż podskakuje. Iskry i zamęt wszędzie zasiewa. Trochę zawodzi i trochę śpiewa. I czeka, i sapie, i spokojnieje. "Co się w tej kuchni do diabła dzieje? Tracę już tracę wszelką nadzieję". I z brzucha żar potwornie bucha. "Coś by się zjadło, a to czekanie - okropne. Pozkarżę się mamie". Quote
Recommended Posts