Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem jestem tylko czasu nie mam ale zamierzam się w najbliższym czasie poprawić i wrzucić jakieś fotki
Asiaczku mam nadzieję, ze sie jakoś zobaczymy w tym tygodniu choć nie w weekend bo mam szkołe, ale cos się wymyśli.
Debe witaj po długiej nieobecności oj działo się działo
a jesień słoneczna i psiaki w słońcu baraszkujące to sama radość dla oczu
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Asiaczek']Basenji - a Ciebie też tak dawno nie było na forum. Jakiś wyjazd w międzyczasie?
Pzdr.
A tak, byłem w DDR czyli w Berlinie.
Zdrowo się rozczarowałem ( nie byłem tam od ....lat) - widziałem jeden ładny samochód i zaledwie kilka ciekawych psów: chyba chow-chow i jakiś charcik. A reszta to typówka made in Germany :cry:
Zdrówko

Posted

Basenji - z tym Twoim wyjazdem, to tak sobie strzeliłam... Okazało sie, że dobrze trafiłam. Ale cieszę się, że już jesteś. Bo jakis straszny marazm ogarnął "większą połowę" użytkowników. A ja zupełnie nie wiem, o co w tym wszystkim chodzi?

Agabass - czekam na propozycję, jakoś wieczorkiem? Czwartek, piątek? I wiesz, co, jeżeli transportówka Diablika rzeczywiście nie jest Ci potrzebna, to ja chętnie. Bo przy tych cieczkach, to choć na chwilę schować jakiegoś psiaka do kenneliku i jest szansa na choć trochę spokoju. Jeszcze tylko do soboty, uf...
Pzdr.

Posted

Może warto rozpocząć topik o "przyszłych mamach"?
Króliczkowa Lawinia, u Elitesse, Felka Asiaczkowa = to przyszłe mamusie. Na pewno jest nas zdecydowanie więcej... .
To co, zaczynamy nowy tiopik?
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Agabass - czekam na propozycję, jakoś wieczorkiem? Czwartek, piątek? I wiesz, co, jeżeli transportówka Diablika rzeczywiście nie jest Ci potrzebna, to ja chętnie. Bo przy tych cieczkach, to choć na chwilę schować jakiegoś psiaka do kenneliku i jest szansa na choć trochę spokoju. Jeszcze tylko do soboty, uf...
Pzdr.

Może być czwartek wieczorem, a transportówkę Ci przywiozę.
Pozdrawiam

Posted

Wkleję pare fotek.

Nowe posłanko kupione dla Dablionka.

Dablik jednak woli posłanko Goma i przejoł jego wyrko, natomiast Gom stwierdził, ze nie bedzie walczył o swoje i zaakceptował Dablionkowe łoże.

Tak to wyglądało na początku.
Dablik: Ale super wyrko i to moje własne, duże mozna sie wyciagnąć. I w moro no zawsze o takim marzyłam.
Gomez: E tam moje wygodniejsze.

Dablik: Niemożliwe.

Gomez: Ja tam wiem swoje.
Dablik: No to uważaj, bo jeżeli masz wygodniej to pilnuj się bo je przejmę.

Dablik: Hahahaha Aga zobacz, ale fajowo hihihi.

Dablik: I jeszcze tak.

Gomez: Ale chwalipięta, a i tak później do mojego się właduje.

Gomez: Muszę opracować plan zabezpieczający moje posłanko i to szybko, bo bedzie kiepsko.
Dablik: No twoje mięciutkie, Aga dlaczego nie mamy takich samych?
Gomez: Zabieraj łepetynę.

Gomez: Czas spać i tyle.

Dablik: Niesprawiedliwe posłanie oj nie.

Dablik: Jestem pokrzywdzony.

Gomez: Wiesz co Aga kupiła takie jakie było i to z miłości a ty co niewdzięczniku. Dla świętego spokoju oddam Ci swoje a Agś położy mi jeszcze czerwone poduszki i gitara.
Dablik: Umowa stoi.

SPANKO

MORDELEŃKI

i to na tyle moich przytulanek.

Posted

Alu poduszeczki są już może nie takie jak w tamtym posłanku, ale są i śpi w nim Gom poprawiłam sie

a tak lubią spać najbardziej

no skłamałam najbardziej to w pościeli pod kołderką

Posted

zdjęcia psiaków w legowiskach są super! :thumbs: Z wielką przyjemnością je obejrzałam ,niesamowite dwie mordeczki

...najlepiej im bez poduszeczek ,wtedy mogą się przytulić :wink: :D

Posted

Agabass - no, przeszłaś samą siebie!!! Zdjęcia super, a i dialogi niesamowite! Mnie najlepiej podobaja się te zdjęcia na posłankach oraz to, jak chłopaki śpią sobie na tapczanie, łapkami przytulankami do siebie. SUPER!

A tak na marginesie - zbieraj te fotki, zbieraj. Przydadzą się dla Natalii i dla mnie na przyszłość.
Pzdr.