Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, Aga, mam następne wybrane zdjęcia Dablika. Wyślij mi na maila te, na których jest on widoczny (może być też z innymi baskami). Wyślę Natalii. Na pewno się ucieszy.
A wysłałaś Natalii te papierki? Udało się?
pzdr.

Wysłałam, ale Natalia nie odpowiedziała. Przślę Ci fotki moze jutro rano.
Pozdrawiam

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basenji napisał(a):
Najfajniejsze jest to zdjęcie walczących basków.
Cała sesja jest wspaniała.
zdrówko :lol:

Fajne fajne Nale ma jeszcze kilka takich fotek mnie udało się zrobic tylko jedna. Później Gom wkroczył do akcji i trzeba buyło chłopaków rozdzielić bo przesadzili lekko a poszło wszystko o pluszaka.

Posted

agabass napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
Oj, Aga, mam następne wybrane zdjęcia Dablika. Wyślij mi na maila te, na których jest on widoczny (może być też z innymi baskami). Wyślę Natalii. Na pewno się ucieszy.
A wysłałaś Natalii te papierki? Udało się?
pzdr.

Wysłałam, ale Natalia nie odpowiedziała. Przślę Ci fotki moze jutro rano.
Pozdrawiam

Zaraz do niej napisze, czy wszystko doszło.
Czekam na zdjęcia.
pzdr.

Posted

Basenji napisał(a):

Dopiero teraz dopatrzyłem się, że gomez wahluje jęzorkiem
Wspaniałe.
Zdrówko

Dobrze, ze baskomaniak sprostował, że to nie Gomez tylko Urwis. Gom nie ma tyle bieli na pycholu. Oj Basenji, a mówią, ze meżczyźni są wzrokowcami i do tego spostrzegawczy. :lol:

Posted

agabass napisał(a):
Basenji napisał(a):

Wspaniałe.
Zdrówko

Dobrze, ze baskomaniak sprostował, że to nie Gomez tylko Urwis. Gom nie ma tyle bieli na pycholu. Oj Basenji, a mówią, ze meżczyźni są wzrokowcami i do tego spostrzegawczy. :lol:

Oj, Agabass, sama widzisz, że nie bardzo..., no i nie wszyscy...
pzdr.

Posted

agabass napisał(a):
Basenji napisał(a):
Wspaniałe.
Zdrówko

Taa... tylko zapomnialas, ze ta spostrzegawczosc dziala bardzo wybiorczo i raczej dotyczy piekniejszej czesci ludzkosci a nie czworonogow 8)
Basenji wyrysuj se mapki plam na baskach i sprawdzaj zanim sie o ktorym wypowiesz bo Ci baby zyc nie dadza :lol:

Posted

o mru!
Jakie piękne są Forty jesienią :) Zresztą, one sa piękne cały rok! 9dopóki autosttrady nie wybudują :evil: :x )

Piekne baskowe fotaski !!! :angel:

Posted

Ja jeszcze nie widziałam Fortów jesienią. Ale - sądząc po zdjęciach - są piękne!!! I dlatego tak bardzo czekam na kilka wolnych godzin u Agabass, aby tam sie spotkać i pogadać.
Pzdr.

Posted

Tak, tyle się działo, że Agabass i Basenji milczeli jak głazy. Asiaczek nigdzie nie pojechał na wystawy, nie było żadnego spotkania na Fortach lub na Polach, Madja i Nale = głazy ... Nawet nie chce mi sie dalej wymieniać.
Chyba wszystkich dopadła jesienna chandra...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Tak, tyle się działo, że Agabass i Basenji milczeli jak głazy. Asiaczek nigdzie nie pojechał na wystawy, nie było żadnego spotkania na Fortach lub na Polach, Madja i Nale = głazy ... Nawet nie chce mi sie dalej wymieniać.
Chyba wszystkich dopadła jesienna chandra...
Pzdr.a szkoda :-?