Asiaczek Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 No, Agabass, spowiadaj się! :D Pzdr. Quote
Basenji Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Te dwa psiaki są niezwykle do siebie podobne, nieprawdaż? Zdrówko :lol: Quote
Asiaczek Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Basenji napisał(a):Te dwa psiaki są niezwykle do siebie podobne, nieprawdaż? Zdrówko :lol: Które?! Basek trikolor i basek rudy? Czy basek rudy i rudy chow-chow? Pzdr. Quote
Hanna R. Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Aga, rrrrrewelacja !!! Ale TO - dla mnie absolutna bomba !!!! Quote
agabass Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 tak to moje młodsze szczęście od soboty i cieszymy sie bardzo co tu dużo gadać nasz niunio Animin a co do czao czao ja też wstawie fotki Quote
Alicja Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 agabass napisał(a):tak to moje młodsze szczęście od soboty i cieszymy sie bardzo co tu dużo gadać nasz niunio Animin a co do czao czao ja też wstawie fotki czyli następny do ekipy śledczej 8) Jak on z Moskwy to rozumie po Polsku :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Asiaczek Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Bardzo dobrze rozumie po polsku! Pzdr. Quote
agabass Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 jak będzie miał problemy ze zrozumieniem polskiego to na kur językowy go wyślemy :lol: Quote
Asiaczek Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Po co zaraz kurs? Szkoda pieniędzy. Same damy radę. A poza tym to baaardzo mądry niunio. :D Pzdr. Quote
agabass Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 mądry zakapior oj mamy wesoło Quote
Asiaczek Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Dobrze, że Gomcio jest "stateczny" (czasami) i wtedy można wytrzymać, prawda? pzdr. Quote
Evelina Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Agabass, gratuluje, sliczny ten Twoj Diabolo :wink: :D Teraz jestes "zabaskowana" :wink: Quote
Justi0022 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Kolejny Moskwianin na dogo :lol: Przyleciał samolotem? Quote
Alicja Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 agabass napisał(a):jak będzie miał problemy ze zrozumieniem polskiego to na kur językowy go wyślemy :lol: hi hi już go braiszek podszkoli co ma rozumieć a co nie :wink: Quote
AiMiN Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Asiaczek napisał(a):Basenji napisał(a):Te dwa psiaki są niezwykle do siebie podobne, nieprawdaż? Zdrówko :lol: Które?! Basek trikolor i basek rudy? Czy basek rudy i rudy chow-chow? Pzdr. Może rudy chow i basek.... Bo ktoś kiedyś mi powiedził, że krótkowłosy chow-chow wygląda jak zapasiony basek z nadmiarem skóry :o Hmmm.... Quote
Basenji Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Ale ten mix baskowy jest niesamowity. Las nóg i pysiów. A co do podobieństwa- ta druga wersja jest bardziej podobna. Zdrówko :lol: Quote
Guest bernulka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 ta baskowa mix fotka jest genialna :lol: :lol: :lol: paździoszki :lol: Quote
daga10011 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Agabass-gratuluje nowego czlonka rodziny :D .Jest przesliczny :P Quote
agabass Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 Fajnie, ze wam podoba się ta fotka z baskowcami, co najlepsze psiaki zrobiły sobie legowisko z moich nóg :lol: Ja siedziałam na trawie, a tu hops Diablik na kolanka jak Gom to zobaczył to powiedział, chwila chwila to moje kolanka, znowu Urwis zeskoczył z kolan od swojego Pana i przyłączył się tyo siochuli. Byłam uziemiona dosłownie. Justi Dablik przyjechał pociągiem bidulek Ala oj jak Gom go wyszkoli to dopiero będzie cyrk, a może Gom zacznie gadać po rosyjsku nigdy nic nie wiadomo :wink: Quote
Basenji Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 agabass napisał(a):Fajnie, ze wam podoba się ta fotka z baskowcami, co najlepsze psiaki zrobiły sobie legowisko z moich nóg :lol: Ja siedziałam na trawie, a tu hops Diablik na kolanka jak Gom to zobaczył to powiedział, chwila chwila to moje kolanka, znowu Urwis zeskoczył z kolan od swojego Pana i przyłączył się tyo siochuli. Byłam uziemiona dosłownie. Justi Dablik przyjechał pociągiem bidulek Ala oj jak Gom go wyszkoli to dopiero będzie cyrk, a może Gom zacznie gadać po rosyjsku nigdy nic nie wiadomo :wink: To ty w końcu ile masz basków? Zdrówko :roll: Quote
agabass Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 Ja mam dwa baski Goma i Diabolo Pomidoro jak to Evelina napisała, a trzeci basek to Urwis Nale'a. A chłopcy razem na wystawę do łodzi i postanowili wszysto tego dnia robić razem :lol: Quote
daga10011 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 agabass-ja sie domagam wiecej fotek twoich 2 cudkow,te tricolorki baski to juz wogole sa cuda jak dla mnie....I chyba to umaszczenie jest mniej spotykane???????Czy po prostu wiekszosc preferuje rudo biale????????Oswiec mnie prosze jesli mozesz :oops: Quote
Recommended Posts