Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agabass napisał(a):
tak to moje młodsze szczęście od soboty i cieszymy sie bardzo co tu dużo gadać nasz niunio
Animin a co do czao czao ja też wstawie fotki

czyli następny do ekipy śledczej 8)
Jak on z Moskwy to rozumie po Polsku :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

agabass napisał(a):
jak będzie miał problemy ze zrozumieniem polskiego to na kur językowy go wyślemy :lol:

hi hi już go braiszek podszkoli co ma rozumieć a co nie :wink:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Basenji napisał(a):
Te dwa psiaki są niezwykle do siebie podobne, nieprawdaż?
Zdrówko :lol:

Które?! Basek trikolor i basek rudy? Czy basek rudy i rudy chow-chow?
Pzdr.

Może rudy chow i basek.... Bo ktoś kiedyś mi powiedził, że krótkowłosy chow-chow wygląda jak zapasiony basek z nadmiarem skóry :o Hmmm....

Guest bernulka
Posted

ta baskowa mix fotka jest genialna
:lol: :lol: :lol:

paździoszki :lol:

Posted

Fajnie, ze wam podoba się ta fotka z baskowcami, co najlepsze psiaki zrobiły sobie legowisko z moich nóg :lol: Ja siedziałam na trawie, a tu hops Diablik na kolanka jak Gom to zobaczył to powiedział, chwila chwila to moje kolanka, znowu Urwis zeskoczył z kolan od swojego Pana i przyłączył się tyo siochuli. Byłam uziemiona dosłownie.

Justi Dablik przyjechał pociągiem bidulek
Ala oj jak Gom go wyszkoli to dopiero będzie cyrk, a może Gom zacznie gadać po rosyjsku nigdy nic nie wiadomo :wink:

Posted

agabass napisał(a):
Fajnie, ze wam podoba się ta fotka z baskowcami, co najlepsze psiaki zrobiły sobie legowisko z moich nóg :lol: Ja siedziałam na trawie, a tu hops Diablik na kolanka jak Gom to zobaczył to powiedział, chwila chwila to moje kolanka, znowu Urwis zeskoczył z kolan od swojego Pana i przyłączył się tyo siochuli. Byłam uziemiona dosłownie.

Justi Dablik przyjechał pociągiem bidulek
Ala oj jak Gom go wyszkoli to dopiero będzie cyrk, a może Gom zacznie gadać po rosyjsku nigdy nic nie wiadomo :wink:

To ty w końcu ile masz basków?
Zdrówko :roll:

Posted

Ja mam dwa baski Goma i Diabolo Pomidoro jak to Evelina napisała, a trzeci basek to Urwis Nale'a. A chłopcy razem na wystawę do łodzi i postanowili wszysto tego dnia robić razem :lol:

Posted

agabass-ja sie domagam wiecej fotek twoich 2 cudkow,te tricolorki baski to juz wogole sa cuda jak dla mnie....I chyba to umaszczenie jest mniej spotykane???????Czy po prostu wiekszosc preferuje rudo biale????????Oswiec mnie prosze jesli mozesz :oops: