Nale Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 mi ta fotka kojarzy sie z delifinami wyskakujacymi ponad powierzchnie wody:) pozdrawiam Quote
Koma Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 baski :angel: :angel: :angel: super foteczki :klacz: Quote
Anakin Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Koma napisał(a):baski :angel: :angel: :angel: Ma się rozumieć-baski są najlepsze!!! :lol: Quote
Koma Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Anakin napisał(a):Koma napisał(a):baski :angel: :angel: :angel: Ma się rozumieć-baski są najlepsze!!! :lol: czy najlepsze :hmmmm: :lol: w każdym razie bardzo mi się podobają :angel: Quote
Anakin Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Koma napisał(a):Anakin napisał(a):Koma napisał(a):baski :angel: :angel: :angel: Ma się rozumieć-baski są najlepsze!!! :lol: czy najlepsze :hmmmm: :lol: w każdym razie bardzo mi się podobają :angel: No dobra, kundelki są najlepsze :D :D :D Quote
daga10011 Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 fotka w ruchu super :P .A czy baski sa the best????????? :lol: wszystkie psy sa the best :P Quote
Anakin Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 daga10011 napisał(a):fotka w ruchu super :P .A czy baski sa the best????????? :lol: wszystkie psy sa the best :Phmmm... Oto dorosła, dojrzala osoba, która mądrze po prostu zakończyła ten beznadziejny spór.. :lol: Quote
Basenji Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Cóż za ciekawa dyskusja :lol: zdrówko Quote
sayma Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Anakin napisał(a):daga10011 napisał(a):fotka w ruchu super :P .A czy baski sa the best????????? :lol: wszystkie psy sa the best :Phmmm... Oto dorosła, dojrzala osoba, która mądrze po prostu zakończyła ten beznadziejny spór.. :lol: :modla: Amen pewnie że wszystkie psy są the best!!!!!!!! :D :D Quote
sayma Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Nale napisał(a):mi ta fotka kojarzy sie z delifinami wyskakujacymi ponad powierzchnie wody:) pozdrawiam Nale`a Ty sie lepiej przyznaj jak Ty robisz te suuuuuuperaste foteczki :) :D Quote
agabass Posted September 21, 2005 Author Posted September 21, 2005 Dziś historyjek nie bedzie ale krótka prezentacja bohaterów tych agabaskowych opowieści. Dobrze wam znany z opowieści niesłychanie znany w świecie Gomandos Komandos. Jest to niezły pies na suki i niuchacz pospolity. Lubi kolor czerwony, przysmaki o specyficznym zapachu i pieszczoty, choć się do tego nie przyznaje. To prawdziwy cichy bojowy pies pokojowy szkolony przez służby specjalne. Hipolinka znana jako prawa ręka szefa. Niezwykle sprytna i zwinna dziewczynka, o niecodziennych pomysłach. Lubi piszczące zabawki i wskakiwanie na rączki. Jej pasją są pogonie za ptakami. Gusio psełdonim Boguś młody podpies śledczy, tajny agent Gomandosa. Czujny i odważny zwiadowca. Lubi wylegiwanie sie na piasczystej ziemi, zapach kwiatów i śpiew ptaków. Urwis znany jako Cypis młodziutki niuchacz w ekipie. O ciętym języku i żywiołowym usposobieniu. Lubi zabawę i imprezki. Czasem po piwku staje się leekko agresywny i startuje do starszych. Felosława nadsunia wewnętrzna wzywana tylko do akcji specjalnych. Wyszkolona i doświadczona agentka, najczęściej przebywa za granica jako szpieg. Śledzi i zbiera informacje o członkach polomokotowskiej mafii. Draka (Drakulia) znana jako Drakulec młoda sucz o ostrym charakterku i niespotykanej zawziętości. Czasem burczy jak brytan. Szkolona przez mistrza taipso. Lepiej nie wchodzić jej w drogę. Maczunio ukochany brat Gomandosa. Jego powiernik i doradca. Zaplanował wiele akcji, które zakończyły sie sukcesem Lubi aktywny wypoczynek i nastawiaony jest na obrone. Niedługo pojawi się nowy bohater. Quote
Alicja Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Agabas - ekipa z opisami odlotowa :lol: :lol: :lol: i jest mój ukoffany Maczunio :oops: :wink: Quote
Nale Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 sayma - jak robie 120 zdjec to 20 z nich jest fajnych;) a ja wiem kim bedzie nowy bohater!;) pozdrawiam Quote
Alicja Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Nale napisał(a):sayma - jak robie 120 zdjec to 20 z nich jest fajnych;) a ja wiem kim bedzie nowy bohater!;) pozdrawiamja też się domyslam :wink: /czyżby obcokrajowiec :-? 8) / Quote
Basenji Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Ten maczo to chyba brat ale po innych rodzicach. A może po listonoszu? Zdrówko :lol: Quote
Patka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 brawo ale sie uśmiała z historyjki :lol: Quote
agabass Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 No pewnie wiecie, pytanie tylko od kogo? Quote
agabass Posted September 22, 2005 Author Posted September 22, 2005 Z przyjemnością przedstawiam Wam mojego młodszego syncia Dablika( Diablika) Mam 9 miesięcy i przyjechałem z Moskwy. Pochochałem Agę i jej rodzinkę i powiedziałem zostaje. Schowałem się jak mnie nie znajdą to zostanę tu na dobre. Nic mi tu nie grozi i mogę spać gdzie mi się podoba. A to mój brat Gomez, którego pokochałem całym sercem. Ale jesteśmy dostojnymi facetami co? Czarny Diabeł :) Zasłużony odpoczynek na wystawie. Sen Nie ma jak u mamy Chłopcy we śnie. Czujni jak zawsze hihihihi Trochę fotek z wystawy klubowej w Łodzi. kl. mł. Dream of Africa DOUBLE VINNI - Best Junior, Młodzieżowy Zwycięzca Klubu Cos z najlepszych hodowli... http://img338.imageshack.us/img338/4711/zdjcie0107ii.jpg http://img338.imageshack.us/img338/7666/zdjcie0083ru.jpg http://img338.imageshack.us/img338/7931/zdjcie0136iz.jpg No to już poznaliście mojego drugiego psiaka i jak Wam się podoba? Quote
AiMiN Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Nu kanieszna, oczień charoszaja i krasiwaja sabaka :-D Ja was widziałam na wystawie, więc w 100% stwierdzam, że jest extra. A gdzie fota jak sie witały baski z moim małym rudasem? Paka! Quote
Basenji Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Ale śpiące baski są fantastyczne. Aga, naprawdę ten tricolorek jest Twój? Zdrówko :o Quote
Alicja Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Śliczny Diablik , ciekawe czy charakterek też ma diablikowy :wink: Quote
baskomaniak Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 AiMiN napisał(a):Nu kanieszna, oczień charoszaja i krasiwaja sabaka :-D Ja was widziałam na wystawie, więc w 100% stwierdzam, że jest extra. A gdzie fota jak sie witały baski z moim małym rudasem? Paka! AiMiN, czy masz na myśli tego misiaczka? Właśnie wstawiłem komplet fotek URWISA z Chow Chow, jest TU. Pozdrawiam. :D Quote
Koma Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Dablik fajniusi :angel: Czy dobrze rozumiem czy Gomezik ma koleżkę na stałe? :lol: Quote
AiMiN Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 baskomaniak napisał(a):AiMiN napisał(a):Nu kanieszna, oczień charoszaja i krasiwaja sabaka :-D Ja was widziałam na wystawie, więc w 100% stwierdzam, że jest extra. A gdzie fota jak sie witały baski z moim małym rudasem? Paka! AiMiN, czy masz na myśli tego misiaczka? Właśnie wstawiłem komplet fotek URWISA z Chow Chow, jest TU. Pozdrawiam. :D Ależ to z bliska dość dramatycznie wyglądało w tym tańcu... Chyba będzie trzeba to powtórzyć na jakiejś kolejnej wystawie :-D Te baski to wiele potrafią z psa wycisnąć ;-) Dzięki za foty, uśmiałam się niemal do łez :lol: Quote
Recommended Posts