Asiaczek Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Dlaczego zaraz nudne?! Jak wszyscy śpią, to wtedy nareszcie jest czas, aby poćwiczyć "zajęcia w podgrupach z płcią odmienną". Na przykład. Lub sprawdzanie zawartości cukru w borwarku, ocenianie jego koloru i smaku itp. Lub jeszcze inne rzeczy. A stróżowanie... a, to zupełnie inna sprawa. Pzdr. Quote
agabass Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 Asiaczku wierszyk bardzo fajny super mrowko on się nie nudzi jak zawsze ściemnia :lol: Quote
Justi0022 Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Zmarszczone czółko pozwala sądzic, że coś intensywnie w czasie stróżowania obmyśla :lol: Quote
mrowka Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Tu mi wyglada na drzemiacego :evilbat: [quote name='agabass'] Gomez: Olutek przesuń się bo zimno jak tak się pilnuje brrrr? A tu obudzonego z malej drzemki :evilbat: Jestem czujny :lol: :lol: :lol: Ale jedno wiem napewno, Gomez jest sliczny :angel: :angel: I czekam DALEJ na ciag dalszy Quote
agabass Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 mrowko zanim będzie ciąg dalszy to proponuję cofnąć się trzy czy cztery strony do tyłu i tam znajdzziesz parę historyjek pozdrawiam dziękuję za miłe słowa Quote
Asiaczek Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Dzisiaj umknęła nam okazja na ciąg dalszy.... . Nam, tzn. Agabass i Asiaczkowi. Pzdr. Quote
Poświata Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Z pozdrowieniami od Poświaty, Dymcia i Baryska :P :P :P Quote
agabass Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 Poświato dziękujemy za pozdrowienia i całujemy całą wasza rodzinkę mocno mocno Quote
agabass Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 Na wakacjach miałem wiele przygód. Czasem się leniłem, czasem balowałem do upadłego, a czasem zadziwiała mnie natura. Choć kilka razy w życiu widziłem małe żabki i nawet jaszczurkę widziałem to takiego stwora nigdy. Postanowiłem poznać tą dziką bestię. Gomez: O cholerka coś się tam rusza. Co to? Co to? Kim jesteś poczwaro? Ropuszka: Jestem księżniczka, a co nie widać. Reebe reebe. Gomez: No nie powiedziałbym. Choć nigdy nie widziałem księżniczki. Gomez: A jak masz na imię? Ropuszka: Na imię mam Trucizna. Gomez: No no fajne imię. Ale wiesz pachniesz trochę jak jedzonko. Ropuszka: Nawet o tym nie myśl. Jak mnie tkniesz to tak Ci przywalę, ze się zapienisz. Gomez: Nie mogę się oprzeć ten zapach. Zaczekaj nic ci nie zrobię ty moja Trucizno Ropuszka: Spadaj. Reebe reebe Niestety Gomez nie posłuchał Ropuszki i złapał ją w se zęby. Oj zabolało, zapiekło i zapieniło się psisko tak jak to przepowiedziała Trucizna. I na jeziorze i w lesie syłychać było krzyk. Gdzie ona jest aaaaaaaaaaaaaaaa zabiję, zatłukę, rozgryzę. I Gom szukał i szukał lecz nic nie znalazł i przerwał poszukiwania Po takim ciężkim dniu zasnął i śniło mu się jak smaży w ognisku Truciznę. Gomez: Chrapsi Hrapsi żaby żaby żaby harapsi chrapsi Quote
Asiaczek Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Agabass - super!!! Jak zwykle!!! Najbardziej podobał mi się tekst, jak Trucizna obiecuje Gomzowatemu, że mu przywali. No po prostu bomba! Pzdr. Quote
agabass Posted August 26, 2005 Author Posted August 26, 2005 Przedstawiam Wam mojego kumpla Sproketa, który został przygarnięty przez koleżankę Agi, Olę i już w tej chwili mieszka w Wawie. Sproket: Hej jestem Sproket, kiedyś byłem psem Fraglesów, ale stacje telewizyjne przestały nadawać serial i wylądowałem na ulicy. Dzięki Gomowi znalazłem nowy dom i cieszę się z tego bardzo. Gomez: No nie byle jaki dom i całkiem niezłą pancię hihihi Sproket: Właśnie Gom podpowiadział mi, że będziemy nieźle w Wawie razem balować i nie mogę się doczekać. Sproket: Gomzales gdzie idziesz? Cholerka jestem na smyczy. Gomez: No ja mam przynajmniej 15m linki hahahaha. Sproket: No i zmył się mój Gomzales ciekawe gdzie go poniosło? Quote
agabass Posted August 27, 2005 Author Posted August 27, 2005 MOTOROWODNE WSPOMNIENIA GOMA Jak wiecie zawsze spędzam wakacje aktywnie. To się wspinam po górach, innym razem pływam, zarza mi się żeglować, biegać po lasach i czasem odpoczywam na wodzie. kocham tą przestrzeń może uda mi się wypatrzeć jakieś ptaszyska na wodzie o jest ptaszysko Jest bosko Szkoda, że nie ma ze mną żadnej suni dopiero byłoby pieknie A czy mówiłem, że mógłbym tu zostać na stałe. Świerze powietrze, woda, las i cisza. Zmęczyła mnie ta zaduma czas na odpoczynek z Panciem Gomez: Może skoczymy na główkę do wody. Pancio: Chciałbym to zobaczyć ty pierwszy. Gomez: Nie to lepiej już dobić do brzegu. Quote
agabass Posted August 27, 2005 Author Posted August 27, 2005 LEŚNA WYPRAWA Zapatrzony w las Spacerowicz I dorwała mnie cholera. Tylko by całowała. Śliczności w poszukiwani małych zabek Skryta mordzia Quote
daga10011 Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 ale wakacjowal super nasz boahter :D .Baski maja taki super wyraz pyska :D Quote
agabass Posted August 27, 2005 Author Posted August 27, 2005 daga baski mają taki wyraz pyska, ponieważ bardzo intensywnie myślą nad tym co tu jeszcze wykombinować :lol: Quote
Asiaczek Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Agabass - ale mieliscie wspaniałe wakacje! Woda, las, słoneczko, ukochani mężczyźni przy Twoim boku... Po prostu super! I pewnie dlatego fotki są takie piękne, wyluzowane... zdr. Quote
agabass Posted August 28, 2005 Author Posted August 28, 2005 Tak Asiaczku luzowaliśmy się jak tylko mogliśmy. No to jeszcze pare fotek luzowania. LUZOWANKO I POPIJAWA Pancio: Gomzowaty coś wymyśliłem, może na browka skoczymy póki Agi nie ma. Gomez: Śpię, ale wiem, że niestety siła wyższa jeszcze 5 minut. Pancio: Zobaczmy czy nie zbliża się Aga. Widzisz coś? Gomez: Można browarkować czysto. Pancio: Ale tu przyjemnie i pifko smakuje i można się porozglądać. Gomez: I nawet trochę suczek się tu kręci, same towarki. Agabasek: A mam was. Przyłapani na gorącym uczynku zaraz was rozszarpię wrrrrrrrrrr. Gomez: Zwariowała my już się znieczuliliśmy hihihihi. Quote
Hanna R. Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Extra !!! Jak to mawiała ciotka Debeściara - extra czad komando !!! Zwłaszcza te fotki wodne :o Quote
baskomaniak Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 [quote name='agabass']... Agabasek: A mam was. Przyłapani na gorącym uczynku zaraz was rozszarpię wrrrrrrrrrr. Gomez: Zwariowała my już się znieczuliliśmy hihihihi. :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :beerchug: Pozdrawiam. :D Quote
agabass Posted August 28, 2005 Author Posted August 28, 2005 [quote name='baskomaniak'][quote name='agabass']... Agabasek: A mam was. Przyłapani na gorącym uczynku zaraz was rozszarpię wrrrrrrrrrr. Gomez: Zwariowała my już się znieczuliliśmy hihihihi. :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :beerchug: Pozdrawiam. :D wiem wiem poczucie humoru mojego Goma jest rozbrajające Quote
baskomaniak Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 agabass napisał(a): wiem wiem poczucie humoru mojego Goma jest rozbrajające Nie wątpię, ale to nie on pisze te dialogi... :wink: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Pozdrawiam. :D Quote
agabass Posted August 28, 2005 Author Posted August 28, 2005 baskomaniak napisał(a):agabass napisał(a): wiem wiem poczucie humoru mojego Goma jest rozbrajające Nie wątpię, ale to nie on pisze te dialogi... :wink: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Pozdrawiam. :D nigdy nic nie wiadomo to SUPERDOG on mi podpowiada Quote
daga10011 Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 :lol: wydalo sie :lol: To Gomo tworzy dialogi :lol: :lol: :lol: ech,tu zawsze trzeba sie usmiechnac :lol: .A te dialogi psrawiaja,ze Baski mi sie coraz bardziej podobaja :P Quote
sayma Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 ojjjj biedny Gomcio trafił na zla Truciznę :roll: :wink: :D Daga Gomcio chyba wszystkich serduszka podbija bo i cos moje zaczyna w jego stronę zerkać :D :D Quote
Recommended Posts